Horoscop marți, 20 octombrie 2020. Zodia care se face remarcată!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 20 oct 2020, 18:34
Zi benefică astăzi pentru mai multe zodii

Ziua de marți, 20 octombrie 2020, vine cu vești bune pentru mai multe zodii.

Va fi o zi benefică pentru unele zodii, iar în privința altora se recomandă atenție. O zodie, este vorba despre Balanță, se va face remarcată în ziua de astăzi.

Ce rezervă horoscopul din 20 octombrie pentru fiecare zodie

Berbec- Este o zi bună din punct de vedere al dragostei pentru Berbec. Nativii din această zodie sunt sfătuiți să discute cu încredere astăzi cu persoana iubită dacă este vorba de planuri de viitor, fiindcă este favorabil contextul astral.

E o zi în care te vei înțelege bine cu toată lumea și vei reuși chiar să împaci anumite părți care se află într-un conflict.

Taur- E o zi în care o iei de la capăt! Lași în urmă ce s-a întâmplat până acum și îți faci alte planuri. Poți începe un nou proiect profesional sau te poți implica într-o altă relație de dragoste.

Urmează un nou început și schimbarea este de bun augur!

Gemeni- Ai numeroase idei. Va fi o zi propice pentru întâlniri de afaceri. Îți vei putea convinge interlocutorii, dar ai grijă, argumentele trebuie să fie raționale, nu sentimentale sau emoționale. 

Rac- E o bună zi pentru a semna contracte sau parteneriate. Ai grijă, însă, în partea a doua a zilei, fiindcă e posibil să începi o acțiune riscantă.

Nu începe afaceri care au o doză mare de risc! Stabilitatea este cea mai importantă.

Leu- Realizezi că ai luat-o cam tare în ultimul timp și începi să o lași mai moale. Îți propui să devii mai echilibrat, iar această schimbare va fi de bun augur.

Fecioară- Debordezi de energie și vei rezolva multe lucruri astăzi. Dar ai grijă, să nu te lași pradă emoțiilor. Fii rațional, așa cum este bine în orice situație.

Balanță- E o zi fantastică pentru tine! Vei ieși în evidență și nu numai atât, este posibil chiar să strălucești! Te simți extraordinar și tot ce îți propui se va realiza. Dacă vrei să te implici într-o nouă relație amoroasă, acum e momentul! Fă pașii potriviți și e posibil să legi un parteneriat foarte stabil.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Scorpion - E o zi propice pentru tine dacă vei avea încredere în posibilitățile tale și nu îți va fi teamă să te exprimi și să acționezi. E posibil să primești vești din străinătate, cineva din afara țării să te ajute într-o relație sau cu cariera.

Săgetător -  Ai mai multă încredere în tine! Ocupă-te și de tine, fiindcă în ultima perioadă te-ai neglijat în detrimentul altor persoane apropiate.

Dacă îți propui ceva profesional sau de altă natură astăzi, e foarte probabil să reușești.

Capricorn- Anumite aspecte din trecut, cărora nu le-ai dat importanță, ies la iveală. Depinde de tine în ce măsură le vei lăsa să te afecteze. Fii relaxat, indiferent despre ce este vorba sau ce afli despre cineva din viața ta.

Vărsător- Ești extrem de sociabil și lumea te place. Mergi cu încredere la vreun eveniment unde ești invitat fiindcă e posibil să legi noi prietenii și să cunoști oameni care te vor ajuta în viitor în afaceri.

Pești- E posibil să fii nevoit astăzi să îți asumi mai multe sarcini, inclusiv în ceea ce îi privește pe cei dragi. Fii calm și încrezător în tine și totul se va rezolva cu bine!

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?