Horoscop, marți, 22 septembrie: Vești bune pentru multe zodii!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 ian 2021, 15:00
Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Kanald.ro vă prezintă horoscopul zilnic pentru 22 septembrie 2020. Horoscopul de astăzi vine cu vești bune pentru multe zodii.

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020 vine cu energie pozitivă pentru multe dintre cele 12 zodii ale horoscopului.

Ce rezervă horoscopul din 22 septembrie pentru fiecare zodie

Și în ceea ce privește dragostea, horoscopul zilei arată foarte bine. Mai multe zodii, printre care berbecul, taurul și fecioara au șanse să își facă relații noi sau să le consolideze pe cele existente.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Berbec

Berbecul are o zi foarte bună și pare să îi iasă tot ceea ce încearcă în această zi, fie că este vorba de dragoste, fie de latura profesională.

O energie extraordinară îi ajută pe Berbeci să realizeze astăzi tot ceea ce își propun.

Taur

Nu te da bătut astăzi, fiindcă poți realiza tot ce îți propui! Cu ajutorul celor din jurul tău, în special cel al familiei, toate misiunile pe care îți propui să le duci astăzi la bun sfârșit vor fi îndeplinite.

Gemeni

Se anunță discuții cu persoana iubită.

Dar fii fără grijă, nu sunt de rău, ci de bine. Este posibil ca relația voastră să meargă la pasul următor sau, de ce nu, chiar să vă gândiți să vă căsătoriți.

Rac

Toată lumea vrea să se întâlnească astăzi cu tine, fiindcă emani o energie foarte pozitivă. Vei binedispune persoanele care, aparent, au o zi mai proastă. Le vei reda zâmbetul pe buze și vor putea transforma o zi care părea să fie proastă într-una bună.

Leu

E o zi bună să faci exact ceea ce ți-ai propus, să devii lider! O promovare se anunță la orizont la serviciu și un salariu mai bun. Nu ezita!

Fecioară

Ascultă-ți instinctul și nu mai urma sfaturile altora, care nu știu exact natura problemelor pe care le ai. Răspunsul la toate problemele tale se află în sufletul tău.

După perioada mai grea, va urma una bună!

Balanță

Ai grijă cu cheltuielile personale! În ultima perioadă te-ai întins mai mult decât îți era plapuma și situația poate deveni serioasă dacă nu ești atent. Gestionează-ți mult mai bine finanțele!

Scorpion

Ai grijă să nu repeți o greșeală pe care ai mai făcut-o! Ești în pericol să renunți la o persoană care ține mult la tine, iar asta te va afecta în viitor, când vei realiza acest lucru.

Săgetător

E ziua în care cineva te-ar putea vorbi de rău și în care e posibil să și auzi despre ce e vorba. Fii calm, chiar dacă e destul de greu să îți păstrezi cumpătul atunci când auzi vorbe de rău despre tine.

Capricorn

Se anunță o zi foarte bună pentru tine, atât în dragoste cât și în ceea ce privește aspectul profesional. S-ar putea să realizezi ce ți-ai dorit în ultimul timp, să ai propria ta afacere!

Citeste si: Singurul horoscop valabil tot restul vietii. Ce spune, de fapt, despre fiecare zodie

Citeste si: Horoscop lunar septembrie 2020: Luna plina le aduce multe surprize Fecioarelor! Vor avea de luat o decizie importanta

Vărsător

Ascultă-ți inima, nu mintea! Persoana de lângă tine te iubește și vrea să o ierți pentru tot ce ți-a greșit. Acordă-i încredere fiindcă vorbește din suflet, fiecare om greșește.

Pești

Ai tendința de a fi arogant astăzi, iar asta va atrage repercusiuni. Fii atent la ce spui și ce faci și încearcă să îndrepți lucrurile dacă e vorba de ceva nelalocul lui, pentru a nu suporta consecințele mai încolo.

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.