Horoscop marți, 30 iulie. O zi plină de neprevăzut! Se schimbă tot pentru o zodie!

Autor: E.T.
Actualizat: 14 nov 2020, 22:25

Horoscop marți, 30 iulie. O zi plină de neprevăzut! Se schimbă tot pentru o zodie!

Berbec

Găseşti exact echipa potrivită pentru a rezolva o situaţie pe care, de unul singur, nu reuşeşti să o mai gestionezi. Ceilalţi privesc lucrurile mult mai limpede decât tine tocmai pentru că nu sunt implicaţi emoţional. Împreună cu ei, vei cântări problema pe toate feţele şi vei descoperi mult mai uşor, punctele slabe şi căile de rezolvare.

Taur

Apreciezi mult compania femeilor, pentru că te simţi în largul tău printre ele.

Chiar dacă te adaptezi preocupărilor lor, nu e nimic rău în asta, pentru că şi ţie îţi place uneori să mai bârfeşti, şi tu eşti preocupat de modă, de cosmetice sau eşti la fel de interesat de domeniile tipic femeieşti. Printre femei descoperi astăzi o prietenă cu care te înţelegi foarte bine, cu şansa de a lega o relaţie de durată.

Citeste si: Cum să scapi de coșuri rapid și eficient cu o singură pastilă din farmacie

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Rețeta zilei: clătite cu spanac. Cum să le prepari rapid şi uşor!

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!