Horoscop marți, 4 mai 2021. Ce zodie va avea noroc în dragoste?

Author: Elena Padure
Actualizat: 24 iul 2022, 12:15
Ce rezerva astrele nativilor din cele 12 zodii in ziua de 4 mai 2021

Horoscop marți, 4 mai 2021. Consultă horoscopul zilei de 4 mai 2021 și află ce ți-au rezervat astrele!

Marti, va fi o zi plina de productivitate pentru majoritatea nativilor, in ciuda faptului ca moleseala de dupa sarbatori ar parea ca ameninta eficienta pe plan profesional. Norocul in dragoste le va surade nativilor din zodia Berbec. Iată ce rezervă horoscopul pentru ziua de 4 mai 2021. 

Horoscop marți, 4 mai 2021. Consultă horoscopul zilei de 4 mai 2021 și află ce ți-au rezervat astrele?

Berbec

Ziua de 4 mai va fi una potrivita in ceea ce priveste cariera, conform astrelor. Veti avea noroc la intalniri, discutii, negocieri, chiar daca este vorba despre intrevederi cu prietenii. Vei fi norocos in ceea ce priveste socializarea si vei cauta sa iesi in evidenta si sa te exteriorizezi. Va fi o zi buna pentru a-ti folosi abilitatile de seductie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Taur

Desi vei fi cu gandul la distractie, nu vei neglija sarcinile sau responsabilitatile pe care lti le-ai rezervat pentru aceasta zi. Vei avea parte de satisfactii in ceea ce priveste planul emotional si vei avea parte de validare si apreciere din partea celor din jur. 

Gemeni

Nu vei avea parte de o zi complicata sau aglomerata, insa este posibil sa simti nevoia sa te achiti de mai multe sarcini sau probleme care au ramas neterminate in aceasta perioada. Va fi o oportunitate buna sa inchei o etapa, si sa iti iei gandul de la anumite probleme care te-au nelinistit pana acum.

Rac

Asteptarile celor din jur ar putea sa nu fie aceleasi cu viziunile si ideile pe care le ai tu, insa acest lucru nu ar trebui sa te dezechilibreze sau sa iti schimbe planurile, spun astrele. Singurul departament in care ar trebui sa iti pui limitari ar fi cel al finantelor, deoarece tinzi sa cheltuiesti mai mult decat iti permiti. 

Leu

Nativii Leu  ar putea sa nu fie cei mai energetici in aceasta perioada.

Vei prefera confortul sau poate chiar solitudinea. In ciuda acestui fapt vei incerca sa tii pasul cu cei din jurul tau si sa interactionezi intr-un mod cat mai dinamic. Poti sa preiei din energia lor si sa te achiti cu succes de activitatile pe care le-ai planuit.

Citeste si: HOROSCOP: Ce animal de companie ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Fecioara

Spiritualitatea, echilibrul, empatia si generozitatea, te vor caracteriza cu tarie astazi. Nu ezita sa iti asculti intuitia, chiar si atunci cand nu pare cea mai fericita alegere la prima vedere. Fi cat mai prezent in ceea ce priveste emotiile, ceea ce simti, ceea ce crezi.

Balanta

S-ar putea ca anumite credinte pe care le ai despre viata sa-ti fie zdruncinate sau cel putin puse sub semnul intrebarii in aceasta zi. In prim plan se vor ideile si convingerile pe care le ai de mult, acele valori pe care te bazezi. Exista posibilitatea sa simti ca este nevoie de o schimbare majora in curand si trebuie sa te pregatesti in acest sens.

Scorpion

Aceasta zi va fi despre senzualitate, delicatete, vulnerabilitate si sentimente. Pentru ca semnul tau zodiacal se afla in sfera iubirii este foarte posibil sa fii mai preocupat acum de relatia cu partenerul de viata, sa incerci sa-ti imbunatatesti legatura cu persoana iubita sau sa cauti sa cunosti pe cineva special, pe cineva potrivit tie.

Sag etator

S-ar putea sa fi mai nostalgic si sentimental ca de obicei. Astazi vei impartasit amintiri, vei povesti si asculta. Lasa alte sarcini deoparte si lasa-ti sufletul sa simta, lasa emotiile sa treaca prin tine. Zambeste, aminteste-ti, te indeamna astrele.

Capricorn

Vei da dovada de putere de concentrare si s-ar putea ca pragmatismul tau sa fie destul de apreciat astazi de catre cei cu care vei interactiona, pentru nu toata lumea va fi capabila de aceste capacitati pe care le vei arata azi, sustin astrele.

rsător

Vi fi inconjurat de oameni dragi, fapt ce iti va da o stare de bine. Activitatea de astazi va avea legatura sub o forma sau alta cu interactiunea cu ceilalti. Este un cadru astral bun sa-ti imbunatatesti anumite relatii, sa te impaci cu anumite persoane, sa-ti faci noi conexiuni.

Citeste si: 5 trăsături specifice ale zodiei Leu. Ce o caracterizează și ce slăbiciuni are

Pești

Cei nascuti in zodia Pești  vor fi prolifici in ceea ce priveste comunicarea sub forma scrisa, eventual cu ajutorul tehnologiei. Foloseste-te din plin de abilitatile tale de socializare, dar si de aceste surse prin intermediul carora te poti apropia de anumite persoane. Vor fi prielnice si discutiile cu autoritatile.

Citeste si: Horoscop luni, 3 mai 2021: Nativii Taur dau frâu liber sentimentelor și vor petrece clipe de neuitat alături de parteneri