Horoscop martie 2021. Nativii trebuie să fie atenți la afecțiuni greu de diagnosticat. Peștii vor trece printr-o perioadă dificilă plină de conflicte

Author: Madalina Maftei
Horoscop martie 2021; Pești

Consultă horoscopul lunii martie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Iata previziunile astrale pentru cele 12 zodii.

Neptun își continuă călătoria lungă și lentă în semnul Peștilor. Unii nativi vor fi afectați de influența acestui semn astral, deoarece influența sa este extrem de subtilă. Este o influență nebuloasă, misterioasă, eterică și acționează asupra minții; ne dăm seama de efectele sale când a pus deja stăpânire pe noi și suntem prizonieri în ochiurile plaselor sale. Pe de ală parte, Neptun poate aduce nativii în stadiul în care să trăiască în haos, să fie fără lipsă de viziune, confuzie, putem fi victime ale înșelăciunii, cădem în trădare, deoarece planeta ne conduce la dezamăgire. 

Ce rezervă horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie?

Nativii zodiacului trebuie să fie foarte atenți la influențele pe care Neptun le are în semnul Peștilor și să nu cadă în capcană. Această lună este luna dependențelor și nebuniei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Berbec

Este o lună prielinică pentru Berbeci, se vor bucura de evenimente luminoase și colorate.

Veți experimenta schimbări în dragoste și în relațiile cu cei apropiați. Este momentul potrivit pentru a analiza ce s-a întâmplat în viața voastră în ultimii ani. Tebuie să acordanți mai multă atenție activităților pe care le aveți. Pe plan profesional pot apărea evenimente plăcute, cât și mai puțin bune.

Taur

Vor avea loc schimbări în planul afacerilor și al relațiilor personale.Taurii poat avea îndoieli cu privire la corectitudinea acțiunilor lor, pot apărea temeri și anxietăți cu privire la relațiile personale cu oameni dragi.

Ei pot înțelege dezamăgirile din viața lor personală, care vor fi rezultatul unei profunde introspecții. Este important ca în această lună să amâne deciziile serioase, amânând rezolvarea problemelor până la vremuri mai bune. 

Gemeni

Este important să fiți atenți la oamenii din jurlul vostru, s-ar putea să aveți surprize neplăcute de la cei dragi. Gemenii pot avea chiar conflicte cu cei dragi, cu toate acestea, nu vi se recomandă să luați o poziție activă în rezolvarea situațiilor controversate, ci să economisiți forță pentru alte domenii de activitate. 

Rac

În ciuda frământărilor și a unui număr mare de probleme, se vor bucura de reușite pe toare planurile. Racii sunt sfătuiți să fie pe deplin înarmați și să nu se relaxeze în mod deosebit, deoarece nu sunt excluse situațile controversate în rezolvarea problemelor de actualitate importante, precum și exacerbarea periodică a relațiilor cu cei dragi. În ceea ce privește relațiile cu cei dragi, să găsească o înțelegere profundă cu partenerii, să devină un adevărat sprijin și prieten pentru ei.  

Leu 

Veți acorda o mai mare atenție oamenilor dragi din viața voatră. Cu toate acestea, nu vă așteptați la cadouri și la o atenție sporită de la ei în raport cu propria persoană, va trebui să participați la activități de rezolvare a problemelor finaciare și de altă natură. Leii ar trebui să fie atenți la amintirile vechi, neplăcute, deoarece pot aduce cu ei o dispoziție proastă și dorința de a se certa cu un partener, exacerbând situația în relațiile personale, care în martie, deci, va fi departe de a fi ideală. 

Fecioară

Pentru acești nativi luna martie vine cu dorința de a schimba activitățile profesionale, de a îmbunătăți sănătatea și de a vă acorda mai multă atenție. Fecioarele trebuie să învețe o mulțime de informații interesante pe care le așteaptă de mult timp.

Fecioarele vor putea să rezolve toate situațiile controversate cu cei dragi, să rezolve conflictele și să aducă relațiile cu prietenii la un nivel complet nou de încredere. Nu este recomandat să faceți achiziții mari în luna martie, deoarece situația în sine poate fi împotriva risipei voastre, așteaptă până la vremuri mai bune, în plus, vor veni foarte curând pentru semnul tău.

Balanță

Această perioadă vine ca un scurt răgaz, în timpul căruia trebuie să schițeze un plan de acțiune pentru a rezolva problemele existente. Balanța va avea nevoie de o poziție activă, de multă determinare și răbdare pentru a rezolva toate situațiile dificile și controversate. Pe plan profesional trebuie să fie foarte atenți și fermi. Este posibil ca oamenii apropiați să-ți ascundă dorințele și intențiile. 

Scorpion

Este o lună favorabilă în care vă veți ușura semnificativ povara grijilor și responsabilităților. Scorpionii sunt în liniște și momente plăcute pe care soarta le-a pregătit, pe care le merită pe bună dreptate. Relațiile personale, de asemenea, promit surprize favorabile. Construiți relații cu prietenii, părinții, partenerii și colegii. Într-o relație cu Scorpionii, se recomandă tact și moderație. Invitați-vă partenerul la o plimbare romantică sau la un restaurant, eforturile dvs. vor fi apreciate. 

Citeste si: Horoscop vineri, 26 februarie 2021. Zodia care va suferi din dragoste astăzi. E o zi complicată pentru acești nativi!

Săgetător 

Săgetătorul va fi extrem de îngrijorat de soluționarea problemelor. Toate proiectele pe care le-a început în februarie vor începe să aducă dividendele dorite, ceea ce le va îmbunătăți situația financiară și va începe o viață mai pașnică. Vă așteptați la schimbări radicale, mulți dintre voi vor putea vedea în cele din urmă posibile soluții la problemele existente. Dificultățile din sfera materială vor rămâne în continuare, dar Săgetătorul va începe să le trateze diferit, vor vedea cum merită să acționeze, vor înțelege pe ce industrie să se concentreze și va fi posibil să-și planifice viitorul. 

Capricorn 

Primăvara vine cu mici schimbări în sfera profesională și de afaceri. Capricornii vor continua să acorde multă atenție rezolvării problemelor financiare, cu toate acestea, va fi posibil să planificați clar acțiunile în rezolvarea problemelor existente. Conștientizarea Capricornilor în multe aspecte profesionale vă va oferi o mulțime de puncte în fața concurenților.

Vărsător 

Aveți posibilitatea de a simți puterea și încrederea în viitor, acest lucru se va reflecta în faptul că mulți dintre apropiații tăi vor apela la tine pentru sfaturi și ajutor. Vărsătorii vor împărtăși ceea ce au cu generozitatea lor caracteristică. În această perioadă a majoritatea reprezentanților semnului zodiacal vor avea o credință fermă în succes, că pot realiza totul. Toate întreprinderile Vărsătorului din luna martie vor aduce probabil dividendele dorite, multe proiecte vor dobândi caracterul pe termen lung. 

Pești

Va fi o lună care va aduce o mulțime de informații utile, permițându-vă să faceți planuri clare pentru viitor. Peștii vor avea ocazia să își prezică viața pentru ceva timp înainte, ceea ce se va referi la activitățile financiare și sfera relațiilor personale. Va fi o perioadă în care nu merită să faceți achiziții mari, în special cele care nu au fost planificate în prealabil, dar se fac doar sub influența dispoziției. Deoarece Peștii sunt un semn zodiacal foarte emoțional, vi se recomandă să vă rețineți impulsurile fastuoase până când problemele financiare vor fi soluționate.