Horoscop martie 2023: Zodiile care încep primăvara cu dreptul. Totul le merge ca pe roate, atât în dragoste, cât și în viața profesională

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 28 feb 2023, 10:09

Descoperă horoscopul lunii martie 2023. Taurii și Racii vor avea parte de noi provocări în carieră.

Sursa: https://pixabay.com/

Descoperă horoscopul lunii martie 2023! Zodiile care încep primăvara cu dreptul. Totul le merge ca pe roate, atât în dragoste, cât și în viața profesională. Iată zodiacul complet pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Horoscop martie 2023. Află care sunt zodiile care încep primăvara cu dreptul. Totul le merge ca pe roate, atât în dragoste, cât și în viața profesională!

Pe de altă parte, astrele ne spun că multe zodii vor învăța să elimine lucruri din viața lor și să facă spațiu pentru altele noi.

Horoscop luna martie 2023

Consultă zodiacul pentru prima lună de primăvară din acest an! Ce ne spun astrele?

Horoscop luna martie 2023 – Berbec

Berbecii vor învăța să adopte un stil de viață mai sănătos. Ar fi bine să vă înscrieți la o sală de fitness sau să faceți mișcare în aer liber. De asemenea, sunt prinși în vâltoarea carierei și vor avea multe probleme de rezolvat. Este posibil ca unele situații să vă dea ceva bătăi de cap, dar veți reuși să le duceți la bun sfârșit.

În intervalul 16-17 martie este posibil să aibă loc episoade turbulente sau crize de gelozie și pot să ia naștere jocuri de putere care conduc la conflicte și confruntări. Probabil că încercați să îți forțeți perechea să devină altceva decât este, dar la fel de posibilă este situația inversă; în ambele cazuri, relația voastră riscă să se transforme într-un câmp de luptă.

După 17 martie este de așteptat ca situația materială să dea semne de îndreptare.

Citește și: Horoscop chinezesc weekend 25-26 februarie 2023: Zodiile care au motiv de bucurie. Favoriții zodiacului chinezesc, la sfârșit de săptămână

Horoscop luna martie 2023 – Taur

Luna martie le va trezi creativitatea. Nu trebuie să gândească ci doar să facă. Vor avea parte de interacțiuni și vor petrece majoritatea timpului cu prietenii. Dacă până acum nu ați acordat timp pentru plăcerile personale, este cazul să luați și acest lucru în considerare.

Este vremea să lăsați în urmă trecutul și să priviți cu mai multă încredere spre viitor, fără să vă pierdeți răbdarea. Sunt șanse să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, cu care să legați mai întâi o frumoasă relație de prietenie, relație care poate evolua cu timpul către ceva mai mult.

În cuplurile deja existente este posibil să apară gelozia ori posesivitatea sau să se reactiveze teme legate de putere și control, mai ales în intervalul 16-17 martie.

Taurii încep să se bucure de roadele muncii lor, dacă în ultimii doi ani au depus eforturi susținute pentru a-și consolida reputația profesională și pentru a deveni o autoritate în domeniul lor de activitate. Mulți Tauri sunt numiți la conducerea unei echipe ori a unui proiect și beneficiază de susținerea unor persoane importante. 

Horoscop luna martie 2023 – Gemeni

Este posibil să se simtă cam izolați la începutul lunii.

Luna noua din 21 martie vă impacteaza sectorul de cariera, deci asteaptați-vă ca ceva major sa se intample.

Luna martie vine cu provocări pentru nativii Gemeni. Atât la locul de muncă, cât și în viața personală, vor exista o serie de rezoluții pe care le veți duce la bun sfârșit.

Cuplurile deja formate privesc cu optimism și încredere spre viitor. 

Este posibil să survină anumite schimbări în mediul profesional sau în condițiile de muncă, încurajându-vă sau chiar obligându-vă ca în următorii doi ani să faceți și voi o schimbare importantă de direcție în plan profesional. Este timpul să fiți mai cumpătați cu banii și să avți mare grijă să nu îi risipiți pe obiecte care sunt menite doar să vă creeze o imagine de succes.

Vă recomandăm să vă relaxați mai mult.

Horoscop luna martie 2023 – Rac

Pentru nativii Rac, horoscopul lunii martie vine cu o perioadă de liniște. Veți reuși să așezați fiecare aspect al vieții și vă veți bucura de tot ceea ce este mai valoros. Vor reuși să își îndrepte relația sentimentală sau căsnicia.

De asemenea, este posibil ca relația cu partenerul de viață să vă ajute să vă revizuiții anumite convingeri și credințe despre viață și să le schimbați în bine.

Unii Raci vor dori să descopere noi teritorii și să își îndrepte atenția spre alte persoane de sex opus. Nu este exclus ca perechea voastră să simtă nevoia să se îndepărteze puțin, să aibă nevoie de timp pentru a se gândi la schimbările pe care vreți să le faceți.

Luna martie 2023 este favorabilă Racilor în plan profesional și în ceea ce privește veniturile, chiar dacă în prima jumătate a lunii pot apărea conflicte sau tensiuni.

Veniturile mai mari vor veni după săptămâni de muncă intensă, iar aceste mici schimbări vă vor bucura fără doar și poate.

Aveți grijă cu cine vă asociați pentru că există riscul să atrageți în viața voastră persoane puternice dar corupte sau predispuse spre manevre financiare nu tocmai corecte.

Horoscop luna martie 2023 – Leu

Leii vor avea parte de energie, ceea ce înseamnă că vor fi puși pe fapte mari.  O scurtă perioadă de timp vă veți distra alături de prieteni și familie. Aveți grijă cui îi destăinuițoi cele mai ascunse secrete.

S-ar putea să iasă la lumină diverse secrete mai mult sau mai puțin neplăcute din viața ta relațională.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Începe o perioadă în care nu vă mai puteți „ascunde după deget”, în care relația sentimentală sau căsnicia (după caz) nu mai merge cu jumătăți de măsură. La începutul acestei perioade este posibil să se activeze teme legate de putere, control și manipulare, să iasă la lumină tensiuni generate de gelozie, posesivitate, secrete. 

Veți beneficia de multă energie încât veți rezolva până și cele mai dificile probleme ce țin de bani, datorii și parteneriate profesionale ori financiare. Pentru alți Lei, începe o perioadă în care au posibilitatea să obțină finanțări sau ajutor pentru a se dezvolta profesional sau pentru a-și dezvolta afacerea.

Horoscop luna martie 2023 – Fecioară

Fecioarele se vor simți mai încrezătoare, vor avea mintea mai clară și astfel nimic nu îi va mai putea doborâ.

Vor reuși să găsească soluții la probleme care până acum păreau de nerezolvat. Stilul de viață sănătos și viața relaxantă îi va ajuta să găsească ocazii nemaiîntâlnite.

Cele mai multe Fecioare încep să simtă nevoia să ia foarte în serios relațiile sentimentale sau căsnicia. Dacă sunteți în căutarea iubirii, nu vă veți mai mulțumi doar cu puțin.

Veți reuși să comunicați mai ușor la locul de muncă. Intuiția vă pot conduce spre alianțe puternice, spre colaborări care vă pun în valoare și spre investiții comune care promit beneficii frumoase pe termen lung.

Este posibil să aveți de trecut un anumit „examen” spiritual, menit să vă ajute să vă cunoașteți mai bine, să vă descoperiți talentele și viziunea. Foarte multe Fecioare își vor schimba locul de muncă sau direcția pe care o urmează în carieră, iar primii pași ar trebui făcuți încă de la finalul lunii martie 2023.

Ar fi bine să începeți să faceți mai multă mișcare.

Citește și: Horoscop săptămânal 27 februarie- 5 martie 2023. Zodiile vor demonstra că orice este posibil

Horoscop luna martie 2023 – Balanță

Prima jumătate a lunii martie 2023 se anunță relativ tensionată în plan relațional, poate și din cauză că aveți tendința să fiți mai posesiv, mai gelos și să încercați să preluați conducerea în relația amoroasă ori în căsnicie (după caz). Chiar dacă vă doriți ca relația să meargă așa cum vreți voi, nu este în interesul vostru să forțați nota, și să vă constrângeți perechea ori să o șantajezi sentimental.

Veți reuși să găsiți soluții la problemele pe care nu ați reușit să le rezolvați până acum.

Cei care nu se află într-o relație vor reuși să își găsească jumătatea.

Trebuie să vă faceți timp pentru relaxare și să vă deconectați de la evenimentele stresante din viața voastră.

Horoscop luna martie 2023 – Scorpion

Nativii Scorpion se simt mai emoționali ca oricând. Toate discuțiile pe care le vor purta le vor aduce stări de anxietate. Au nevoie de iubire și susține din partea partenerului de viață și vor reuși să se conecteze cu persoanele dragi. Apropiații joacă fără doar și poate un rol important în viața acestora.

Din păcate nu vor reuși să se concentreze la locul de muncă. Vor reuși să repare o relație sentimentală dificilă sau să încheie o relație care nu are viitor. 

În ultima decadă a lunii, Venus se întâlnește cu Nodul Nord și cu Uranus, prevestind întâlniri predestinate sau schimbări benefice și surprinzătoare în căsnicie, cu condiția să fii dispus să contribui la aceste schimbări.

Există posibilitatea să apară tensiuni legate de bani, mai ales dacă este ascoiat într-o afacere.

Trebuie să știți că banii vin din muncă asiduă, nu din speculații.

Horoscop luna martie 2023 – Săgetător

Este posibil ca relația voastră amoroasă să fie perturbată de rănile sufletești mai vechi.  Unii Săgetători au parte de relații sentimentale vindecătoare, cu condiția să fie dispuși că dea piept cu propriile suferințe din trecut, să fie mai deschiși, mai relaxați și chiar să dea dovadă de puțin umor.

Pentru Săgetătorii aflați în căutarea iubirii, ultima parte a lunii martie 2023 este foarte bună pentru a începe relații romantice noi și pasionale.

Nativii Săgetător se vor simți plini de energie, gata să înfrunte orice greutate a vieții. Sunt dornici să călătorească, însă nu pot face acest lucru fără partenerul de viață. 

Nu au răbdare atunci când vine vorba despre idei care nu le sunt familiare. Sportul vă va ajuta la consumarea unui surplus de energie.

Horoscop luna martie 2023 – Capricorn

Capricornii vor deveni mai austeri și mai serioși în comunicare. Vor avea parte de multe oportunități la locul de muncă, ceea ce le va aduce suscces și pe plan personal. Vor renunța la viața dezorganizată și vor lua atitudine.

Pentru nativii singuri va exista o perioadă de flirt. Rămâne ca fiecare să decidă ce evenimente sunt mai importante. Capricornii nu sunt foarte disponibili afectiv, preferă solitudinea și introspecția, sunt mai melancolici și mai preocupați de trecut.

Capricornii care își doresc să înceapă o relație amoroasă, au șanse să facă cunoștință cu persoana potrivită în perioada 20-30 martie 2023. S-ar putea să fie o întâlnire neașteptată, surprinzătoare, dar care poate să conducă spre o relație solidă pe termen lung. În relațiile în care există iubire, înțelegere și bunăvoință, totul se poate rezolva destul de ușor.

Nemulțumirile legate de venituri nu prea mai pot fi trecute cu vederea.

Horoscop luna martie 2023 – Vărsător

În prima jumătate a lunii martie 2023, viața amoroasă a Vărsătorilor pare să nu ducă lipsă de tensiuni. Este foarte posibil ca jumătatea să fie nemulțumită de comportamentul dumneavoastră față de ea sau de modul în care vă gestionați banii.

Nativii Vărsător se vor simți mai plini de energie în luna martie. Sunt încrezători în forțele proprii și vor dori să se aventureze în noi activități. Ar putea să studieze ceva care să-i stimuleze intelectul.

Din cauza unor probleme de sănătate veți fi nevoiți să renunțați la obiceiurile nocive.

Din cauza stresului de la locul de muncă ar fi ideal să va relaxați mai mult sau să vă luați un concediu în care să plecați cu persoana iubită într-o mică avemtură.

Horoscop luna martie 2023 – Pești

În luna martie Peștii vor fi romantici dornici de flirt și pregătiți să se lase răvășiți de pasiune. Primăvara le va aduce nativilor acestei zodii foarte multă energie. Cu toate că se simt obosiți, reușesc să nu renunțe la activitățile sportive care le aduc împlinire. Își organizează timpul în așa fel încât să găsească scurte perioade de relaxare.

Le veți da impresia celor din jur că sunteți mai distanți. 

Își organizează timpul în așa fel încât să găsească scurte perioade de relaxare. Îndrăznesc să facă progrese în carieră și acceptă oportunități pe care până acum nu le-ar fi văzut valabile.

Sursă: catine.ro 

 

Taguri: