Horoscop miercuri, 21 august! Așa ceva nu s-a întâmplat NICIODATĂ!

Autor: E.T.

Horoscop miercuri, 21 august! Așa ceva nu s-a întâmplat NICIODATĂ!

BERBEC 

Calatoriile in scop profesional sau de afaceri sunt bine aspectate azi si va pot prilejui realizari frumoase. În a doua parte a zilei aveti posibilitatea sa rezolvati o problema de natura sentimentala. Va recomandam sa fiti cat mai intelegator si ingaduitor. Spre seara este posibil sa primiti un cadou care va face placere.

TAUR 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In prima parte a zilei sunteti energic la locul de munca si va intelegeti bine cu colegii si cu superiorii. Parcugeti o perioada favorabila in plan profesional. Daca va framanta o problema sentimentala, eastrolog.com va recomanda sa va pastrati optimismul si sa aveti rabdare. In ceea ce priveste sanatatea, nu se intrevad probleme deosebite. Dupa-amiaza este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care ar putea juca in viitor un rol important in viata dumneavoastra.

Citeste si: Ele sunt cele mai sexy femei din zodiac! Au un magnetism aparte şi întorc toate privirile! Vezi care sunt secretele lor!

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.