Horoscop miercuri, 28 octombrie. Probleme de sanatate si obstacole pentru una dintre zodii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2020, 18:03
Horoscop 28 octombrie pentru fiecare zodie in parte

Astrologii au vesti bune pentru majoritatea nativilor zodiacului, mai ales din punct de vedere emotional. Iata cum arata horoscopul zilei de miercuri, 28 octombrie, pentru toate zodiile.

Saptamana a debutat intr-o nota pozitiva pentru aproape toti nativii zodiacului, insa vor exista si exceptii. Mercur si Venus sunt pe cale sa isi schimbe zodiile. Ambele se muta in Balanta si te fac sa te gandesti la o repozitionare pentru un scop maret. Urmeaza o conversatie importanta in relatie? Luna face conjunctie cu Neptun in Pesti si aduce la suprafata sentimente puternice. Viseaza la lucruri mari. Patrunde adanc in inima ta si vezi ce iti doresti cu adevarat.

Ce rezerva horoscopul din 28 octombrie pentru fiecare zodie

Primim o energie interioara profunda de la Marte retrograd, avem o capacitate crescuta de autoanaliza de la Mercur, și el tot în mers retrogad. Luna ne dă stabilitate și ne îndeamnă să acționam cu calm, iar Venus, abia intrat in Balanta ne accetueaza sentimentele bune, dragostea sinceră pentru cei din jur și ne echilibrează.

Una peste alta, o combinație utilă, din care fiecare va avea ceva de castigat.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru nativii din zodia Berbec, romantismul e la putere! Planeta iubirii și a banilor, Venus, va fi în sectorul colaborărilor, așa că lucrurile merg bine și toate acțiunile sunt fructificate începând de azi, pentru următoarele săptămâni. Este o perioadă propice în care multe complicații se rezolvă, mai ales dacă accepți mici compromisuri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai chef de actiune si de aventura, dar in acelasi timp doresti sa-ti pui in valore abilitatile si cunostintele, sa te dezvolti, sa stralucesti.

Ești dornic sa sa pui la cale proiecte noi. Ești puțin prea agitat și vrei să faci prea multe de o dată ceea ce nu este deloc indicat, pentru că poți face greșeli grave. Astrele indeamna la calm!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti dornic de validare, de cucerire, de flirt, de distractie. Ai dispoziția necesară pentru a începe o aventură. Ar fi bine să calculezi impactul pe care aceste dorințe ascunse ale tale îl vor avea pentru cei din jurul tău.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Este o zi buna pentru a reaprinde flacara iubirii, pentru jocuri amoroase, pentru scantei, pentru a-ti revigora viata de cuplu. Astazi este despre relatia sentimentala in care esti implicat, despre nevoia ta de afectiune, despre pasiune, despre manifestari romantice. Fii cumpătat și păstrează echilibrul în tot ceea ce faci și spui. Este posibil să te simți decis să faci un pas important dar trebuie mult calm!

Leu (24 iulie – 23 august)

Este un moment bun pentru o evaluare, dar si pentru incheieri de capitole, de etape. Venus în Balanță este un suport minunat pentru tine, pentru că te susține pe plan sentimental și financiar. Venus va activa capacitatea ta de a comunica și te va face să spui foarte clar, și cu mult curaj, ceea ce simți, chiar dacă poți deranja.

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Esti plin de inspiratie, gratie sferei marilor viziuni, ai acea claritate dorita, stii sa-ti gestionezi cu multa abiltiate resursele personale. Nu este una dintre cele mai bune zile ale tale, dar nu este nici pe departe una proastă. Sunt cateva obstacole minore, deoarece pierzi energia primită de la Venus, care pleacă și nu mai are efect asupra ta, dar ai alți susținători. Este posibil ca si starea de sanatate sa aiba de suferit, insa totul este sub control!

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Situatia excelenta pe toate planurile pentru nativii din zodia Balanta! Venus in casa ta este semnalul de început pentru o perioadă victorioasa! Primesti un impuls major pe toate planurile: dragoste, bani și dreptate, pentru următoarele câteva săptămâni. Oriunde mergi, ușile toate se vor deschide pentru tine, vei câștiga respect, dar si admiratori noi.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Este un cadru astral bun pentru metode si terapii alternative, pentru a te implica in activitati czre te pot ajuta sa-ti recapeti tonusul fizic, dar si echilibrul interior. Ai abilitatea de a face față situațiilor dificile și poți fi un veritabil conducător de oști, deși nu vei sta în prima linie. Ar fi util să reconsideri unele decizii luate anterior și să comunici deschis, fără temeri și fără prejudecăți.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Este un cadru astral bun pentru studiu, lectura poate fi un mod de a te destinde, dar si de a-ti hrani sufletul. Aceasta zi este una foarte intereseantă pentru tine. Cineva din grupul tău nu se joacă corect, ceea ce face lucrurile să fie dificile pentru toată lumea. Nimănui nu-i place un mincinos. Folosește-ți abilitățile diplomatice pentru a păstra pacea, dar nu-l lăsa pe care care a greșit să scape nepedepsit.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Se anunta o zi interesanta in plan profesional! Focuseaza-te mult pe cariera! Trebuie să asiguri suportul familiei și nu ai nici un motiv să te plângi, pentru că poți face asta dacă te concentrezi și de focusezi pe lucrurile care contează cu adevărat. Venus este aliatul tău și te susține pentru următoarele câteva săptămâni.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Ești greu de înțeles chiar și de cei mai apropiați parteneri ai tăi. Dar, ție îți place să fii distantă și misterioasă. Acum ar fi timpul să renunți la asta și să le arăți oamenilor măcar o parte din ceea ce ești cu adevărat. Vei provoca o revelație și ai nevoie de asta!

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Este un cadru astral petnru a incepe un nou proiect, pentru a-ti dezvolta afacerea, pentru a relua unele legaturi cu cineva din strainatate, pentru a-ti imbunatati reputatia profesionala sau veniturile, finantele. Este o zi armonioasă pentru tine și asta îți arată cât de important este echilibrul pentru tine, atunci când vine vorba de trăirile tale interioare!

Citeste si: Horoscop marti, 27 octombrie. Emotii puternice si sentimente profunde pentru o zodie!

Citeste si: Horoscop 24 octombrie 2020: Zodia care pierde timpul cu discuții inutile

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.