Horoscop miercuri, 30 septembrie 2020. Astrele indeamna la prudenta maxima! Mercur este retrograd in Scorpion, iar Marte incurca lucrurile! Ce zodii vor fi afectate?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 sep 2020, 15:21
Horoscop 30 septembrie, previziunile astrelor

Astrologii sfatuiesc la prudenta pe unii nativi ai zodiacului, miercuri, 30 septembrie! Iata ce au pregatit astrele pentru toate cele 12 zodii.

Agitația, tensiunea și stresul își fac simțită prezența în viețile noastre. Sunt posibile momente de confuzie pentru că nu o să mai identificăm exact cine ne este aliat și cine este împotriva noastră. Starea generală este amplificată de revenirea în mers direct a planetei Saturn, care aduce rădare și orientare către aspectele pozitive ale vieții.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce rezerva horoscopul din 30 septembrie pentru fiecare zodie

Marte este singurul care încurcă lucrurile și o face magistral, din păcate în sensul rău.
Marte, planeta agresiunii si a impulsului, este retrograda in semnul pe care il guverneaza – al Berbecului- în perioada 9 septembrie – 13 noiembrie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna septembrie se termina pentru tine cu o lupta crancena intre Saturn si Marte și-ți produce întârzieri și obstacole acolo unde nu te aștepți.

De obicei, nu ești printre cei care să dea înapoi de la o luptă, dar acum vei căuta concesii. Partea bună este că le vei găsi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Rabdarea este o virtute care te va ajuta foarte mult azi. Sunt obstacole neasteptate și neînțelegeri, dar, dacă îți păstrezi calmul si continui ceea ce stii să faci, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Pe de alta parte, problemele legate de romantism si de finante se amelioreaza simtitor.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca ai proiecte planificate si bine stabilite azi, ar fi bine să iei o pauza. Sunt intarzieri constante si frustrari acumulate. Astrele te sfatuiesc sa mergi cu atentie mai departe, dar să nu-ți faci multe angajamente importante.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Combinatia astrala Saturn-Marte nu-ti este favorabila azi si poate afecta parteneriatele tale romantice, dar și pe cele de afaceri. Cei din jurul tău se răzgândesc și ești nevoită să o iei din nou de la capăt cu negocieri, pledoarii, solicitări și analize. Dar va trece și asta.

Leu (24 iulie – 23 august)

Primesti cu incredere provocarile pe care le pun la cale astrele azi pentru tine.

Este posibil însă ca, pentru unii nativi, să fie mai mult decât pot duce. Obiectivele tale implică o bătălie serioasă, dar finalul va fi un succes pentru tine, dacă îți folosești cu abilitate armele. Important este sa nu renunti!

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Munca dificila de ieri, devine si mai anevoioasa! Este o zi buna, dar numai daca vei pastra ritmul infernal pe care ti-l dicteaza astrele.

Simti din plin dragostea celor din jur, dar din pacate asta nu te ajută prea mult. Ar fi util să fii mai putin conservatoare.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Situatia profesionala este cam incalcita in prima parte a zilei, iar recomandarea astrelor este sa-ti pastrezi o atitudine cat de calma si de pozitiva ar fi posibila. Te vei lupta pentru echilibrul și nu-l vei putea redobândi decât dacă vei face eforturi cu starea ta de spirit. Încercarea de a face pe toată lumea fericită te-a epuizat. Începe prin a te gândi mai mult la tine și la nevoile tale și mai puțin la ceilalți.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Toate planurile si progresele anterioare par să se sfarseasca! Încercă să duci unele din lucrurile începute la final și fă-ți o mai bună strategie pentru proiectele pe care le ai pentru azi. Pe de altă parte lasă lucrurile neimportante să se întâmple în ritmul lor. O să fie mai ușor zilele următoare.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Semnul tau zodiacal se afla in sfera sinelui, iar sfatul astrelor este sa privesti spre viitor cu mai mult realism si sa iti ajustezi planurile pe care le ai in functie de abilitatile pe care le detii. Dacă simți că te confrunți cu prea multe obstacole, nu încerca să te lupți cu toate odată. Este posibil ca unele dintre aceste obstacole să fie doar în mintea ta. Și azi este o zi în care trebuie să iei lucrurile mai încet și să le faci exact în ritmul care-ți convine.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Saturn revine în casa ta în mers direct și este exact sprijinul de care ai nevoie. Totul se mișcă într-un ritm accelerat ș te simți din nou confortabil în pielea ta. În următoarele zile lucrurile vor fi din ce în ce mai bune, dar fii foarte atentă la provocări.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Se anunta o zi interesanta in plan profesional, pot aparea oportunitati de dezvoltare, de crestere. Problemele personale pe care încerci să le îngropi revin cu și mai multă intensitate. Este nevoie să te lupți pentru a fi auzită mai bine și pentru a te arăta lumii așa cum ești: inteligentă și strălucitoare. Spune clar ce ai de spus și vei obține ceea ce meriti.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Este posibil ca astazi sa apara o cineva in viata ta, care iti va deschide perspective noi, care iti va oferi solutii sau iti facilita accesul catre unele cercuri socio-profesionale ce-ti pot aduce beneficii. Nu-ți asuma niciun angajament azi, pentru că mereu va fi ceva care te va întoarce din drum și te va face să nu-ți poți respecta promisiunile. Ai parte de provocări interesante care te vor propulsa. Trebuie sa ai incredere în intuita ta!