Horoscop miercuri, 9 decembrie. O zodie îi dezamăgește pe cei dragi

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 08 dec 2020, 16:00
Horoscopul zilei de miercuri, 9 decembrie
Sursa: PixaBay

Cei născuți într-o anumită zodie vor avea parte de o zi dificilă, relațiile cu apropiații fiind serios afectate. Iată previziunile complete pentru cele 12 zodii.

Majoritatea nativilor zodiacului vor fi mai sensibili decât în mod obișnuit și vor avea tendința de a se lăsa purtați de val. Dacă pentru unele zodii acest lucru va însemna șansa de a îndrăzni și a face lucruri pe care până acum le-au tot amânat, pentru altele, deciziile luate bazându-se pe instinct se vor dovedi mai puțin inspirate.

Ce rezervă horoscopul zilei de 9 decembrie pentru fiecare zodie?

Zodiile pot avea impresia astăzi că lucrurile nu merg așa cum și-ar dori, că bat pasul pe loc și că nu evoluează, indiferent că este vorba despre viața lor personală sau profesională. Nu ar fi exclus ca anumiți nativi să facă schimbări importante, chiar să renunțe la tot și să pornească de la 0.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Berbec

Soarele își face apariția și pe strada ta, astfel că ziua de astăzi îți poate aduce o mulțime de surprize în plan personal. Dacă până acum ai evitat să vorbești despre sentimentele tale, acum a venit momentul să spui tot ceea ce simți. Vei avea numai de câștigat dacă vei da dovadă de sinceritate.

Taur

Faptul că nu evoluezi, că faci mereu același lucru și că viitorul este incert pentru tine sunt câteva aspecte care te frământă.

În ultima perioadă, aceste gânduri te-au făcut să te îndoiești de tine și de calitățile tale. Cineva îți va dovedi astăzi că lucrurile nu sunt chiar atât de rele cum par.

Citeste si: Horoscop chinezesc pentru 2021. Ce aduce noul an pentru zodiile de pământ

Gemeni

Ai foarte multă energie astăzi și vei reuși să faci mai multe lucruri decât ți-ai propus inițial.

Pe final de zi poți avea parte de o surpriză din partea familiei.

Rac

În ultima vreme nu ai mai comunicat atât de mult cu persoana iubită, iar acest lucru începe deja să se vadă. De preferat ar fi să te ocupi rapid de acest aspect pentru a evita apariția unor probleme grave în relația de cuplu.

Leu

Cineva îți va face astăzi o propunere și, fără să stai prea mult pe gânduri, o vei accepta.

Chiar dacă e bine să riști și să vezi ce se poate întâmpla, poate că ar fi bine să gândești la rece totul și să schimbi lucrurile cât încă mai poți, mai ales dacă ai îndoieli.

Fecioara

Astăzi vei reuși cu greu să te concentrezi la locul de muncă. Gândul tău zboară deja la zilele libere și la sărbători, astfel că vei întâmpina mici dificultăți în rezolvarea problemelor legate de job.

Balanta

Acțiunile tale vor ajunge să îi dezamăgească pe cei din jurul tău, lucru care nu îți va pica tocmai bine. Vei avea acel sentiment de vinovăție care nu îți va da pace. Încearcă să îndrepți lucrurile până nu este prea târziu.

Scorpion

Ești o persoană sensibilă, însă cei din jur pot vedea foarte rar această latură a ta, având în vedere că reușești să o ascunzi destul de bine. Astăzi ai putea să uiți de reguli și să îți exprimi ceva mai mult sentimentale.

Sagetator

Ai tendința de a lua decizii în numele persoanelor importante din viața ta, lucru care poate deveni deranjant astăzi. Există șanse mari să porți o discuție aprinsă cu o persoană din familie astăzi. Chiar dacă tu consideri că știi ce e mai bine pentru ceilalți, încearcă să îți păstrezi părerile pentru tine. 

Capricorn

Anumite vești legate de job te vor da puternic peste cap. Schimbările de ultim moment te vor afecta pe termen lung, inclusiv din punct de vedere financiar.

Varsator

Deși vrei mereu să controlezi totul, câteodată este de preferat să lași lucrurile să se rezolve de la sine. Astăzi îți vei da seama că nu e nevoie să pierzi timpul cu lucruri mărunte și să îți faci griji pentru orice detaliu minor.

Pesti

Traversezi o perioadă destul de dificilă din punct de vedere financiar. Este posibil să ai nevoie de un împrumut până îți vei rezolva problemele cu banii.

Citeste si: Horoscop luna decembrie 2020. Schimbari majore pe toate planurile pentru unele zodii! Iata ce aduce sfarsitul anului!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?