Horoscop Minerva martie 2019. Va fi o luna palpitanta care favorizeaza cateva zodii!

Autor: Daniela Iliuta

Martie 2019 este o luna palpitanta. Prima parte a lunii este cea mai bogata în oferte, iar partea a doua a lunii este mai complexa și mai putin expansiva.

Berbec
Prima saptamana din martie 2019 este palida în materie de relatii, poate chiar incomoda. Prin urmare, nu este cazul sa faci planuri mari pentru Ziua Martișorului.

Totuși, îti poti fauri sperante pentru 8 Martie și toate celelalte zile pana la sfarșitul lunii.
Ultima decada poate aduce împliniri suplimentare, fiindca la 20 martie ajunge în Berbec și Soarele, stapanul casei pasiunii și a sexualitatii.

Taur
În martie, Taurii se pot baza pe Marele Benefic, Jupiter.
Totuși, nu este cazul sa visezi doar la lapte și miere. La 17 martie Marte, stapanul casei cuplului Taurului, își începe ciclul retrogradarii, care-l va purta du-te vino între Capricorn și Varsator.
Primele efecte ale ciclului retrogradarii lui Marte apar în a doua jumatate a lunii martie. Pot fi efecte subtile, greu de sesizat, așa ca ai face bine sa cercetezi cu luare-aminte toate noile situatii ivite.


Pana atunci, însa, bucura-te de prima parte a lunii, care îti poate aduce împliniri frumoase în plan relational!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.