Horoscop Minerva pentru a doua jumatate a lunii iulie. Urmeaza o perioada de foc, cu decizii importante

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 iul 2018, 11:07

Horoscop Minerva pentru a doua jumatate a lunii iulie. Urmeaza o perioada de foc, cu decizii importante.

Berbec

Ca reprezentant al elementului Foc, Berbecul va ramane fara sprijin suplimentar în iulie, ceea ce înseamna ca nu va avea un protector astral adica o planeta care ar putea ajuta la rezolvarea unei probleme presante într-o situatie deosebit de critica. Cu toate acestea, nu trebuie sa îti pese prea mult de o astfel de situatie.

In primul rand, ca energicul Marte, stapana semnului tau, nu îşi va pierde din importanta şi va continua sa aiba o influenta semnificativa asupra destinului tau.

In al doilea rand, Eris, care de obicei nu este deosebit de pozitiva fata de semnul tau, va deveni cel mai bun prieten al tau din cauza pozitiei sale, în general.

Nu poti sa te ajuti, ci doar sa fii fericit pentru ca pozitia lui Eris va contribui pozitiv la viata ta sentimentala, despre care vom vorbi în detaliu, mai tarziu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.