Horoscop Minerva: Zodia care va fi în culmea fericirii. Visele sale devin realitate până pe 15 mai 2024

Autor: Cristina Mocanu

Zodia care va fi în culmea fericirii.

Sursa: youtube.com

Această zodie va fi în culmea fericirii potrivit horoscopului realizat de astrologul Minerva pentru Wownews!

Minerva, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România,  a vorbit în cadrul emisiunii ”Urzeala astrelor”, prezentată pe canalul de Youtube Wownews, despre zodia care va fi în culmea fericirii, mai ales că toate visele sale vor deveni realitate.

Iată ce spune horoscopul prezentat de Minerva:

Zodia care va fi în culmea fericirii în perioada următoare

Astrologul Minerva a vorbit în cadrul emisiunii ”Urzeala astrelor” despre zodia care se va afla în culmea fericirii, iar visele sale vor deveni realitate până la data de 15 mai.

Așa că fiecare pas pe care îl va face îi va aduce multe beneficii în viața personală. Pentru acest semn zodiacal primăvara aduce iubirea. Despre cine este vorba? Ei bine, Racul este cel care va avea parte de toate aceste clipe magice. Iată ce ne spune cunoscutul astrolog, Minerva, despre zodia Rac:

Horoscop Minerva pentru zodia Rac

Potrivit Minervei, pe acest semn zodiacal îl așteaptă un val de emoții, deoarece primăvara dragostea înflorește, iar acest moment este cel mai bun pentru a începe o nouă relație sau să reînnoiască noi relații pierdute.

Iată ce spun astrele, mai departe, pentru zodia Rac:

Citește și: Horoscop Minerva pentru perioada 16 aprilie- 15 mai 2024. Gelozia produce pagube majore în viața de cuplu a acestor nativi

- Întâlnirile vor oferi momente de fericire, de neuitat.

- Sub influența Soarelui în Berbec, care sporește creativitatea, Racul își va putea arăta în mod pregnant talentele.

- Pe lângă dezvoltarea profesională, va fi posibil să reușească să dea lovitura și cu o pasiune colaterală

- Luna plină din 24 aprilie marchează începutul unor schimbări pozitive. Racul va fi în culmea fericirii, iar visele sale devin realitate.

- După ce emoțiile se vor potoli, viața își va urma cursul ei obișnuit, dar după evenimentele recente, le va fi ușor dificil să se adapteze la noile realități.

- Subconștientul îi va ajuta să aleagă cea mai bună opțiune

- Ieșirea lui Mercur din retrogradare, sugerează că nu ar rost să își facă griji cu privire la viitor. Acesta este încă în ceață, trebuie doar să trăiască în prezent. Doar ceea ce poate fi văzut și atins are valoare.

- Începutul lunii mai, va fi destul de confortabil, mai ales că urmează sărbătoarea Pascală, iar atmosfera va fi una festivă.

- În perioada următoare nu vor exista probleme cu banii și nici cu timpul liber

- Racul va lua deciziile corecte

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

- Cu Marte în Pești, până la data de 1 mai 2024, nu se vor întâmpla prea multe, deoarece Racii sunt în elementul lor nativ

- Există riscul să exagereze cu sacrificiile și să își pericliteze viitorul.

Citește și: Horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 20 aprilie 2024: Viața acestor nativi este dată peste cap

- Racul nu ar trebui să creadă poveștile lacrimogene, dar nici să stea impasibil ci să facă ceva să ajute, așa cum îi este obiceiul.

- Situația financiară din primele zile ale lunii mai este una cum nu se poate mai bună, iar cheltuielile nu vor depăși veniturile, așa că vor avea mereu o sumă la îndemână pentru cheltuieli.

- Vor să se înconjoare de oameni interesanți, într-o atmosferă creativă. Se vor naște idei originale, acre vor putea fi realizate cu ușurință.

- În perioada următoare Racul va fi atras de studiu.

- Nivelul de energie ar putea fi afectat.

- Sistemul imunitar, la începutul lunii va fi slăbit. Este important să se îmbrace în acord cu vremea.

- Racul va parcurge o perioadă de anxietate.

- Starea de bine a Racului va depinde în mare măsură de nutriție. Ar fi bine ca alimentele bogate în vitamina A să fie introduse în dietă.