Horoscop Oana Hanganu pentru AUGUST 2018. Luna Noua insotita de o eclipsa partiala de Soare. Trei zodii vor fi binecuvantate! Le pune Dumnezeu mana in cap

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 03 aug 2018, 11:40

Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Berbec anunta sanse si schimbari pozitive in plan sentimental si partenerial chiar din prima parte a lunii si, pentru unii nativi, o idila la serviciu.

Din 6 august, planeta Iubirii se va muta in zodia Balanta si, pâna in septembrie, va aduce mai multa armonie in relatia de cuplu, iar pentru nativii singuri, oportunitati amoroase.

Totusi, cel mai important moment care poate schimba cu adevarat viata sentimentala a Berbecilor va fi Luna Noua din data de 11 august, insotita de o eclipsa partiala de Soare.

Luna Noua va avea loc in zodia Leu si in ”casa Iubirii” din astrograma lor, iar in zodia Leu se vor mai afla, atunci, Mercur retrograd si Nodul Nord, legat de karma si destin.

Astfel, in jurul acestei date nativii singuri isi pot intâlni adevaratul suflet-pereche, iar cei care au, deja, o relatie isi vor face planuri de viitor si se vor gândi daca e momentul pentru (inca) un copil.

De altfel, pâna in data de 23 august, viata sentimentala a Berbecilor va fi influentata pozitiv de prezenta Soarelui in zodia Leu.

Din 23 august, Soarele se va muta in semnul Fecioarei si va muta atentia Berbecilor spre viata profesionala.

Un alt aspect important pentru viata profesionala a Berbecilor va fi tranzitul retrograd al planetei Marte prin zodia Capricorn, in perioada 13-27 august.

Marte ii patroneaza pe Berbeci si, in astrologie, este nu doar ”planeta Razboiului”, ci si planeta Actiunii si planeta Pasiunii.

Iar zodiei Capricorn ii corespunde ”casa Carierei” din astrograma Berbecilor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.