Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018. Află care sunt zodiile favorizate

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2018, 10:21

Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018. Ultima lună cu Jupiter în zodia Scorpion! Află care sunt zodiile favorizate.

BERBEC

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Berbec pune accent pe relaţiile nativilor pentru că, în cea mai mare parte a lunii, Soarele se va afla în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor. Mai exact, până în ziua de 23 octombrie, când va părăsi zodia Balanţei şi se va muta în semnul Scorpionului. Rezolvarea unor mai vechi probleme în cuplu sau negocierea unor afaceri, contracte şi proiecte ar trebui să fie trecute ”în agenda” Berbecilor în prima parte a lunii.

 

TAUR

Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Taur este dominat de tranzitul planetei Venus prin zodia Scorpion. În primele 5 zile din octombrie, Venus va aduce armonie şi echilibru în relaţia de cuplu, înţelegere şi cooperare în colaborările profesionale, iar pentru cei singuri, şansa de a-şi întâlni viitorul partener de viaţă. Din 5 octombrie şi până la sfârşitul lunii, sectorul Mariajului şi al parteneriatelor din astrograma Taurilor va fi afectat de tranzitul retrograd al planetei Venus.

Sunt posibile tensiuni între nativi şi parterul de viaţă

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.