Horoscop Oana Hanganu pentru luna SEPTEMBRIE 2018. O zodie are noroc extraordinar la bani, doua zodii isi vor gasi jumatatea si o zodie are sansa vietii in plan profesional

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 03 sep 2018, 12:10

O zodie are noroc extraordinar in plan financiar, doua zodii au mare noroc in dragoste si o zodie are sansa vietii in plan profesional.

Afla daca te numeri printre norocosi! Citeste previziunile complete!In septembrie, planetele Marte, Venus si Mercur sunt in miscare directa, iar asta inseamna oportunitati pentru toate semnele zodiacale.

In astrologie, planetele amintite sunt numite ”personale” pentru ca, impreuna cu Luna, au un impact foarte puternic asupra vietii de zi cu zi. Marte este planeta Actiunii, Mercur este planeta Comunicarii si Venus este planeta Iubirii.

Importante sunt si tranzitele celorlalte planete si de remarcat este revenirea planetei Responsabilitatii, Saturn, la mersul direct, in data de 6 septembrie.

Cum si Jupiter, planeta Marelui Noroc este, acum, in mers direct, conjunctura astrala a lunii septembrie ne ajuta din plin sa ne punem planurile in aplicare, sa ne concentram pe proiectele  importante si pe relatii, sa facem schimbarile necesare si sa ne indeplinim dorintele si visele.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.