Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 3-9 septembrie 2018. Toate zodiile sunt influentate de cateva evenimente astrale importante!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 sep 2018, 12:01

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 3-9 septembrie 2018.

Mercur intră în zodia Fecioară, Saturn revine la mersul direct şi Venus intră în zodia Scorpion. În plus, duminică e Lună Nouă. Toate zodiile sunt influenţate de aceste evenimente astrale! Află cum va fi săptămâna pentru tine!
 
În prima parte a săptămâni, astrele ne îndeamnă să ne exprimăm sentimentele şi să ne îndreptăm atenţia spre cei dragi, mai ales după ce, marţi, Luna ajunge în zodia Rac, zodie dedicată casei, familiei, tradiţiilor.


 
Miercuri, Luna va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter şi ne va ajuta să ne folosim mai eficient resursele şi să fim mai selectivi atunci când vrem să fim generoşi.
 
Joi, 6 septembrie 2018, planeta Mercur va intra în zodia Fecioară, iar Saturn va reveni la mersul direct în zodia Capricorn.
 
Această schimbare de ”registru astral” ne va obliga să fim mai atenţi la detalii, să fim mai punctuali, mai serioşi, mai responsabili pentru că doar în acest fel vom reuşi să ne ducem planurile la îndeplinire şi să obţinem succesul
dorit.
 
În weekend, planetele Venus şi Marte vor forma un aspect tensionat, care este un semnal de alarmă pentru cei care vor să grăbească lucrurile în relaţii sau pentru cei care sunt prea posesivi sau insistenţi sau vor să domine în orice situaţie.
 
Săptămâna se va încheia cu două evenimente importante. Mai întâi, în dimineaţa zilei de duminică, 9 septembrie, Venus va intra în zodia Scorpion şi va favoriza relaţiile intense, profunde, marcate de pasiune, dar, pe unii nativi, îi va face mai receptivi la nou şi mai dispuşi să se lase atraşi în aventuri
sau relaţii secrete.
 
Apoi, duminică seara va fi Lună Nouă în zodia Fecioară, moment perfect pentru schimbări şi soluţii practice, pentru o mai mare atenţie acordată sănătăţii şi vieţii profesionale.
 
Din punct de vedere numerologic, săptămâna 3-9 septembrie este a 36-a din an şi este marcată de vibraţia cifrei 9! Află mai multe aici!
 
 
Iată ce anunţă horoscopul săptămânii pentru fiecare zodie:
 
BERBEC
Horoscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Berbec le recomandă nativilor să îşi exprime sentimentele dacă sunt îndrăgostiţi sau vor să aducă mai
multă armonie în cuplu, iar la locul de muncă, să îşi susţină opiniile nu doar cu argumente solide, ci şi cu o atitudine binevoitoare şi cu disponibilitatea de a-i ajuta pe alţii.  
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.