Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 13 iulie 2018. Luna Noua in zodia Rac, insotita de o eclipsa partiala de Soare. Cum te afecteaza in functie de zodie

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 iul 2018, 12:47

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 13 iulie 2018. Principialul eveniment astrologic de astăzi este Luna Nouă în zodia Rac, însoţită de o eclipsă parţială de Soare.

Racul este zodia care patronează relaţiile de familie, interesul pentru tradiţii, istorie, spiritualitate.
 
Racul este o zodie de apă şi este guvernat de Lună, iar în astrologie, Luna patronează emoţiile şi sensibilitatea. Astrele ne-au pregătit o zi în care sensibilitatea va fi la cote maxime, iar relaţia cu familia (în special cu mama) va fi o prioritate.
 
Ce anunţă horoscopul zilnic pentru toate zodiile:
 
BERBEC
Lună Nouă şi Eclipsa de Soare în zodia Rac de astăzi vor influenţa relaţia Berbecilor cu familia şi vor aduce la lumină vechi tensiuni şi probleme,

pentru ca acestea să fie, în sfârşit, rezolvate. Luna Nouă poate fi, pentru unii nativi, şi un moment important, în care decid că e mai bine să se ”desprindă” de familie şi să se mute singuri sau, dacă au, deja, ”pe cineva”, se vor gândi foarte serios la căsătorie.  

TAUR
Lună Nouă de astăzi va avea loc în zodia Rac şi în sectorul Comunicării din astrograma Taurilor şi va fi un moment foarte bun pentru negocieri sau pentru întâlniri cu persoane importante.
Dar dacă Taurii primesc, în preajma acestui eveniment, o ofertă de coaborare, ar fi bine să dea un răspuns doar după o atentă analiză, inclusiv legată de seriozitatea posibilului angajator sau partener.  
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.