Horoscop octombrie 2020. Trei zodii iau decizii radicale: isi schimba definitiv viata

Author: Luiza Stama
Actualizat: 02 oct 2020, 14:05
horoscop octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie 2020 anunta schimbari importante pe plan emotional, iar cateva zodii vor lua decizii care le vor schimba viata.

Luna octombrie vine cu cateva schimbari pe plan emotional, insa unele zodii vor lua decizii care le vor schimba definitiv viata. Iata ce ti-au rezervat astrele, in functie de zodie, pentru luna octombrie 2020.

Horoscop Berbec

Tensiuni si posibile complicatii la locul de munca ii asteapta pe nativii Berbec, insa cu diplomatie si tact totul se poate rezolva. Fie ca e vorba despre erori sau intarzieri in derularea unor proiecte, berbecii sunt cei trasi la raspundere si trebuie sa reactioneze.

Astrologii va sfatuiesc sa va stapaniti emotiile si nu veti fi prea afectat de evenimente. Nici cu banii nu stau prea bine nativii din berbec, iar cheltuielile suplimentare ar putea afecta bugetul familiei mai mult decat va puteti permite.

Taur

Eficienta nativilor Taur este pusa la indoiala in acesata luna. Totul pare periculos, insa, pana la final, veti afla ca totul era o lectie importanta fara de care nu ati fi putut sa avansati in cariera si profesie.

Sunt posibile schimbari de planuri de ultimul moment. Relatiile afective si creativitatea sunt la cote maxime si pozitive pentru cei din zodia Taur, insa cu sanatatea, nativii vor avea o perioada in care simt nevoia sa se odihneasca mai mult si au senzatia de epuizare.

Gemeni

Este timpul pentru o reevaluare a stilului de viata, a activitatilor profesionale si a sanatatii. Este nevoie sa va ingrijiti mai mult si poate chiar sa va schimbati alimentatia, care nu e tocmai sanatoasa in ultima vreme.

Gemenii sunt foarte circumspecti in relatiile de prietenie si cele profesionale si pare ca increderea nativilor a disparut. Partea buna e ca veti reusi sa va dati seama unde va situati in relatii si sa va puteti recalibra potitia fata de cei cu care comunicati.

Citeste si: 10 trăsături care definesc nativul Vărsător. De ce este o zodie atât de specială?

Citeste si: Horoscop compatibilitati: zodiile cu care te potrivesti si zodiile cu care nu ai nicio sansa sa te intelegi

Rac

Tensiunile din ultima perioada sunt pe cale sa se stinga, insa asta depinde de ce considerati ca este prioritar. Daca va asteptati la colaborari fara cusur sau la faptul ca partenerul e viata se va schimba peste noapte veti continua sa fierbeti la foc mic.

Este rocomandat sa nu mai opuneti rezistenta realitatii care va inconjoara! Ia lucrurile asa cum sunt si vei gasi solutii care sa iti aduca rezultatele pe care tu le doresti. Nu e recomandat sa semnati contracte sau angajamente. Daca se pot amana astfel de decizii, nu ezitati sa alegi ca lucrurile sa se intample alta data. Plusul nativilor Rac in aceasta luna este ca dau dovada de intelepciune si vor putea valorifica niste cunostinte pe care deja le au.

Leu

Relatia de cuplu are nevoie de lamuriri, iar nativii Leu vor sa intre in toate discutiile care apar. Este totusi bine sa ramaneti la nivelul de discutii, poate chiar si negocieri, insa nu va lasati condusi prea mult de impuls si sa transformati totul intr-o cearta. Oricum nu va veti putea face inteles in aceasta perioada, mai ales ca nici dumneavoastra insiva nu prea intelegeti incotro va indreptati cu adevarat. Financiar veti reusi sa pastrati o stabilitate de care va veti bucura si este posibil sa demarati o mica afacere sau un schimb cu avantaje financiare.

Fecioara

Se activeaza puternic zona comunicarii, iar nativii din Fecioara pot sa intampine dificultati in transmiterea mesajelor sau in a se face intelesi. Ceva care v-a marcat existenta in trecut revine acum si va veti da seama repede ca necesita o rezolvare, o solutie. Este posibil sa reluati niste studii sau un hobby despre invatare si este posibil ca in viata voastra sa revina o iubire mai veche. Totul este despre o lectie karmica. Feciara poate doar sa decida caca isi invata lectia sau nu, tema oricum va aparea.

Balanta

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Este nevoie sa va analizati atent relatia amoroasa, dar si parteneriatele. Inca din luna august va confruntati cu unele probleme in relatii, iar acum e momentul cel mai bun sa le rezolvati. Insa deciziile radicale nu va vor aduce liniste, asa ca urmati sfatul astrologilor si gasiti suficienta diplomatie in exprimare ca atunci cand decideti sa comunicati o incheiere de relatie sa ramaneti in avantajul e a putea sa dati buna ziua. Nici tacerea nu e recomandata, iar in cazul in care vreti sa tineti gandurile si sentimentele sub lacat e bine sa va gasiti activitati care sa compenseze, altfel veti intra intr-o stare neplacuta.

Scorpion

Deveniti ganditor si introvertit, iar asta va atrage si mai tare atentia asupra voastra. Nici cu comunicarea nu mai stati asa bine ca in timpul verii si nevoile personale devin brusc prioritare, asa cum si este normal, doar ca voi, nativii Scorpion abia acum aflati. Este bine sa nu judecati si sa criticati prea aspru pe nimeni si sa fiti mai tolerant si intelegator chiar si cu voi insiva. Impulsivitatea si tacerea va fac sa pareti ca sunteti pe punctul de atac sau explozie si nu este chiar gresit intuit aspectul.

Sagetator

Lectia smereniei este acum in prim plan pentru Sagetator si este timpul sa faca un pas in spate, ca sa poata vedea ansamblul vietii. Daca vor reusi ca recunoasca si ca gresesc si ca sunt uneori stangaci sau indecisi, sagetatorii au sansa sa treaca intr-o noua etapa a evolutiei personale. Trufia insa va baga in ceata si parca va obliga sa ramaneti in sfera inalta din societate, acolo unde va place atat de mult sa va aflati. Dar cu ce pret? In zona carierei exista sansa sa obtineti rezultare foarte bune si aveti idei bune, sunteti creativi.

Capricorn

Discutiile care tin de familie continua sa ocupe primul plan in viata nativilor Capricorn, caci sunt multe lucruri de reparat in acest plan. Este nevoie sa fiti mai igaduitori si sa acceptati si punctele de vedere ale celorlalti. Profesional apar oportunitati pe care le veti lua in calcul, dar despre care nu sunteti siguri ca este bine sa le si aplicati. Este nevoie de prudenta, iar sincopele financiare va fac sa va simtiti in nesiguranta. O noua strategie de administrare a banilor este cel mai bun lucru de facut in luna octombrie.

Varsator

Rabdarea este cuvantul de ordine in luna octombrie. Varsatorii au fost nelinistiti pentru faptul ca lucrurile nu se misca, nimic nu avanseaza, ba chiar pare ca se bate in retragere. Ca e sau nu adevarata perceptia, rabdarea este cheia succesului in aceasta perioada. Niste vesti va solicita schimbarea abordarii sau a modului de comunicare. Revin in discutie si cateva aspecte nerezolvate, din trecutul indepartat, de care cu greu va mai aduceti aminte ca si actiuni, insa care v-am marcat la nivel emotional. Pe plan finaciar Varsatorii stau bine, ba chiar au sansa sa primeasca bonusuri, scutiri de taxa, sponsorizari.

Pesti

Siguranta financiara va framanta cel mai tare in aceasta perioada. Este mare nevoie sa va consolidati increderea in fortele proprii, dar si sa va reevaluati comportamentul vis-a-vis de bani. Pestii sunt intr-o etapa de transformare profunda si este foarte posibil sa ia decizii care le vor schimba viata. Relatiile se imbunatatesc miraculos si primiti sustinere, va simtiti intelesi. Partenerul de viata va da un sfat deosebit de bun, ghidat parca de divinitate. Pestii vor primi apreciere si recunostinta in aceasta luna.

Citeste si: HOROSCOP Berbec- Totul despre zodia Berbec

Citeste si: Horoscop compatibilitati erotice pentru fiecare zodie. Cele mai bune combinatii de zodii pe plan amoros