Horoscop pentru ziua de luni, 29 ianuarie 2024: Astrele pun la încercare acești nativi

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 ian 2024, 08:58

Astrele nu le fac viața ușoară acestor nativi la data de 29 ianuarie 2024, potrivit horoscopului zilei

Sursa: Kanal D

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 29 ianuarie 2024. Consultă horoscopul complet și află ce ne rezervă astrele

Astrele sunt majoritar pozitive în ziua de luni, 29 ianuarie 2024, astfel că majoritatea zodiilor se bucură fie de pauze, măriri de salariu, timp alături de cei dragi sau pur și simplu de o zi liniștită. Singura zodie ce pare să sufere financiar este zodia Capricorn, însă nu își vor bate capul cu asta astăzi. Află horoscopul zilnic al zilei de 29 ianuarie 2024 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Nevoia de adrenalină îi lovește pe Berbeci

Berbecii duc lipsă de interes fața de treburile cu care se confruntă de zi cu zi, deoarece în ultima perioadă monotonia și plictiseala au pus stăpânire pe acești nativi. Pentru a se lupta cu aceste sentimente nu tocmai plăcute, nativii se aventurează în noi activități ce le pot stimula interesul și le pot oferi adrenalina de care au nevoie pentru a-și reveni la normal.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Taurii au noroc în dragoste

Această zi este ideală pentru a vă pune în aplicare șarmul și atractivitatea. Taurilor li se va înmâna cea mai puternică armă, veche de când lumea: carisma. Deși de obicei aveți cuvintele la voi, astăzi chiar și modul în care arătați va atrage atenția oamenilor din jur deoarece astrele v-au înzestrat cu o aură aparte, plină de optimism, ce va fi perfect folositoare în obținerea unui partener.

Gemenii vor perfecțiune

Intuiția le iese în ajutor nativilor Gemeni, astfel aceștia ajung să fie apreciați de toți cei din jur pentru modul perfect în care își manageriază nu numai timpul dar și proiectele. Fie că este vorba de colegi, sau de superiori, astăzi toți ochii sunt asupra voastră, lucru cu care sunteți obișnuiți, dar care vă va ajuta să vă împingeți limitele la maxim, scopul fiind perfecțiunea.

Racii trebuie să fie vigilenți

Racii sunt puși la încercare de către astre, modul vostru de a acționa fiind prost perceput de majoritatea persoanelor din jurul vostru, fapt ce vă împinge spre izolare. Nu trebuie însă să vă lăsați învinși deoarece independența vă va ajuta la a pune bazele unor noi proiecte care vor fi de un mare succes, încrederea de care dați dovadă va fi invidiată, așa că aveți grijă ce persoane aveți lângă voi.

Leii au câștiguri financiare

Bani, bani, bani. Nativii ce se află sub semnul Leului au noroc uriaș pe plan financiar, lucru pe care și-l doresc încă de la începutul anului iar acum în sfârșit le devin dorințele realitate. Sunteți constant înconjurați de persoane ce vă apreciază așa că banii nu sunt tot ce vi se va oferi, aveți o perioadă prosperă în care și cadourile vor fi des adresate numelui vostru.

Fecioarele iau o pauză

Fecioarele au o minte deschisă tuturor lucrurilor ce ar putea părea ciudate la prima vedere. La început de săptămână, acești nativi par a-și întoarce privirea asupra unei vacanțe exotice în care să poată încerca absolut tot ce nu au mai experimentat până acum. Deși nu sunt la fel de aventuroși ca și voi, persoanele dragi vă încurajează atunci când vine vorba de orice drumeție vă poate relaxa.

Balanțele au parte de timp în familie

Persoanele născute sub semnul zodiacal Balanță au parte de o zi plină de activități în familie. Deși în mod normal acest gând v-ar traumatiza, astăzi sunteți deschiși ideii de a petrece mai mult timp cu cei dragi, în speranța că vă veți înțelege mult mai bine. Amabilitatea și capabilitatea voastră de a vă descurca sub orice circumstanță vă va face să păreți mult mai capabili în fața rudelor.

Scorpionii simt dorul de casă

Scorpionii simt lipsa față de persoanele dragi, lucru ce îi face de foarte multe ori să își dorească să se întoarcă acasă, însă astăzi aceștia reușesc să facă fix ce și-au propus, adică să îi viziteze pe cei mai apropiați de ei. Sentimentul de dor va fi împărtășit și de rudele nativilor, astfel că totul se va transforma într-o mare cină în familie unde vă veți împărtăși cele mai recente anecdote.

Săgetătorii au nevoie de relaxare, conform horoscopului pentru 29 ianuarie 2024

Chiar dacă săptămâna abia a început, nativii Săgetător au nevoie de o pauză. După o zi lungă de muncă, tot ce își doresc este să ajungă acasă la persoana iubită și să vizioneze un film împreună. Această dorință simplă va fi împlinită deoarece, din cauza vremii aspre, veți reuși să anulați toată munca de la birou și să vă bucurați de confortul casei voastre călduroase.

Capricornii au pus stop muncii

Nativii Capricorn își construiesc singuri fericirea, astfel că astăzi aceștia au decis că munca nu este pe primul loc și au rămas acasă. Deși nu sunteți mereu atât de leneși, astăzi ați simțit nevoia unei pauze, asemenea Săgetătorilor. Astrele vă avertizează în privința lipsurilor materiale, însă asta nu pare a fi de actualitate sau interes pentru voi, având în vedere modul în care evitați să munciți.

Vărsătorii vor fi promovați

Astrele văd modul în care vă desfășurați activitățile în ultima perioadă, dar nu numai acestea au ajuns să vă analizeze ci și superiorii voștri ce sunt veșnic impresionați de creativitatea și modul vostru de a vă asigura că totul este la locul lui chiar și sub nivele înalte de stres. Aceste calități vă vor aduce o posibilă mărire de salariu ce vine la pachet cu o promovare în grad.

Peștii sunt șireți

Un nou loc de muncă vă va face o ofertă de nerefuzat, însă veți face ceva surprinzător pentru toți ceilalți și veți spune nu. Sunteți loiali companiei la care lucrați de foarte mult timp și sperați ca zvonurile refuzului să ajungă la urechile celor care trebuie, pentru a obține puncte în plus în ochii superiorilor pentru momentul în care se gândesc să promoveze pe cineva din departamentul vostru.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?