Horoscop pentru ziua de sâmbătă, 24 februarie 2024: Ce zodii nu au noroc în dragoste de Dragobete?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 22 feb 2024, 09:00

Cine sunt nativii ce vor sărbători singuri de Dragobete, potrivit horoscopului zilnic pentru sâmbătă, 24 februarie 2024

Sursa: Kanal D

Află horoscopul zilnic, 24 februarie 2024 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

De Dragobete, nativii zodiilor își vor răsfăța din plin partenerii și vor descoperi noi moduri inedite de a își arăta dragostea față de aceștia. Deși pentru Lei prima parte a zilei este plină de muncă, aceștia vor afla astfel că au un admirator secret, în timp ce Peștii simt că persoana iubită le ascunde ceva important. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 24 februarie 2024.

Berbecii vor primi o invitație în oraș

Persoanele născute sub semnul zodiacal Berbec vor avea parte de o invitație surprinzătoare în oraș din partea unei persoane ce v-a atras atenția de ceva timp. Este important să acceptați această propunere și să fiți foarte atent la micile gesturi pe care le face această persoană față de voi, astfel încât să vă dați seama dacă aveți o reală conexiune.

Încercați să stați departe de subiectele ce aduc diferite conflicte sau neînțelegeri, deoarece este prima discuție deschisă pe care o aveți și nu trebuie să începeți cu stângul.

Taurii profită de timpul liber

Bateriile voastre aveau nevoie de un moment de încărcare, astfel ați decis ca în această zi să plecați în vacanța pe care o doriți încă de la începutul anului 2024. Trebuie să renunțați la toate gândurile pe care le aveți legat de locul de muncă, deoarece astfel veți începe să pierdeți esența momentelor petrecute în locul de basm pe care l-ați ales.

Deși este o vacanță și profitați la maxim de ea, trebuie să aveți grijă la ceea ce mâncați pentru a nu avea probleme în zilele următoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Gemenii simt cum oboseala îi doboară

Gemenii au depus foarte mult efort în această săptămână la locul de muncă, motiv pentru care orele de somn s-au redus extrem de mult, ceea ce poate fi observat în această zi.

Erați încrezători că puteți să duceți toate planurile pe care le-ați făcut la bun sfârșit, însă trebuie să anulați ieșirea pe care o aveți programată în această seară. Este indicat să mergeți la un medic pentru a vă verifica simptomele pe care le aveți, însă seara se sâmbătă se va termina în brațele persoanei iubite, ce o să vă asigure că totul este bine.

Iese la suprafață partea romantică a Racilor

Nativii zodiei Rac își doresc să își protejeze adesea sentimentele de oamenii din jurul lor din cauza dezamăgirilor pe care le-au experimentat în trecut, însă partenerul pe care îl aveți anul acesta de Dragobete vă face să vedeți lumea roz. Pentru că a reușit să vă scoată din această stare, simțiți nevoie să vă răsfățați persoana iubită cu diferite surprize și cadouri, iar la baza acestora nu stau sumele pe care le cheltuiți, ci valoarea sentimentală din spatele acestora.

Leii nu scapă de muncă de Dragobete

Persoanele născute sub semnul zodiacal Leu vor încerca astăzi să își rezolve toate probleme pe care le-au amânat la locul de muncă, ceea ce o să dureze câteva ore bune. Deși nu acesta era modul ideal în care să vă petreceți Dragobetele, un admirator secret o să vă surprindă cu un mic cadou care să vă facă ziua mai bună. Chiar dacă nu știți de la cine este darul, vă bucurați de acesta din tot sufletul, fiind recunoscător pentru asemenea gest.

Fecioarele au probleme în familie

Ziua de sâmbătă este despre iubire, însă nativii zodiei Fecioară își dau seama că în familia lor există nenumărate conflicte ce nu au fost rezolvate, ceea ce duce la și mai multe frustrări și probleme. Pentru a vă reveni din această revelație tristă, mergeți la prietenii voștri pentru a afla ce ar trebui să faceți în această situație, iar sfaturile acestora sunt chiar utile. Deși această zi nu este una bună pentru voi, partenerii voștri merită să simtă iubire din partea voastră, așa că nu îi neglijați.

Citește și: Zodii predispuse la celebritate. Nativii pe care faima ii urmărește la tot pasul

Balanțele reiau legătura cu o fostă iubire

Poziția planetelor de astăzi arată că ai șansa de a remedia situația cu cineva de care ai fost cândva apropiat romantic, deoarece simțeai că ai greșit într-un fel. Natura rănii poate să nu fi fost chiar atât de rea, dar din anumite motive te simți vinovat. Folosește acest timp pentru a începe un nou capitol în relația ta și învață din greșelile pe care le-ai realizat în relațiile anterioare, astfel încât să nu pierzi și mai multe persoane din jurul tău.

Scorpionii trebuie să aibă răbdare, potrivit horoscopului zilnic pentru sâmbătă, 24 februarie 2024

Poți interpreta indiferența interesului tău amoros ca pe un semn rău, mai ales sub actuala aliniere planetară. De fapt, nu este atât de rău pe cât crezi și poate chiar să conducă la o îmbunătățire a relației tale dacă te poți decide să discuți despre asta deschis cu cealaltă persoană. Partenerul tău trebuie să se gândească mult pentru a-și pune în ordine diferitele aspecte ale vieții și pentru a planifica dinainte. 

Săgetătorii trebuie să analizeze foarte bine potențialele relații

Astrele sunt aliniate de bun augur, iar acest lucru poate însemna că aveți ocazia să vorbiți cu o persoană dragă despre cum vă simțiți, dar ceva pare să te oprească să mergeți mai departe, ceea ce este destul de neobișnuit în cazul vostru, deoarece aceasta nu este în general o problemă. Poate că aveți nevoie de mai mult timp pentru a decide unde doriți să mergeți cu această nouă relație înainte de a rămâne blocat.

Capricornii au anumite nedumeriri în relația lor actuală

În general, îți place să știi unde te afli în orice fel de relație, dar cu cât încerci mai mult să știi unde este trasată limita astăzi, cu atât mai multe dificultăți poți întâmpina. Tranzitul planetar actual ar putea însemna că lucrurile dintre voi pot fi confuze. Dacă aveți ceva important de discutat, poate fi mai bine să lăsați asta pentru altă dată. Doar distrează-te în schimb.

Vărsătorii au un blocaj în relațiile sale

Astrele indică un fel de blocaj emoțional într-o relație personală apropiată. Totuși în momentul în care devii conștient de asta, atunci ai mijloacele pentru a începe să faci ceva în privința asta. Deși cernerea emoțiilor tale sau ale altcuiva tinde să fie puțin înfricoșătoare pentru tine, efortul de a spune ceva despre cum te simți cu siguranță va face diferența.

Peștii simt că sunt trădați de partener

Dacă partenerul tău pare că îți ascunde ceva, nu o lua prea personal. Înseamnă că au nevoie de timp pentru a reflecta la felul în care se simt despre evenimentele din viața lor. S-ar putea să reușești să afli despre ce este vorba dacă ai răbdarea și deschiderea necesară, dar încercarea de a forța un fel de mărturisire de la ei probabil nu va face decât să înrăutățească situația.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?