Horoscop pentru ziua de vineri, 9 februarie 2024: Acești nativi vor răscoli trecutul partenerului

Autor: Bianca Vidoi

Nativii acestei zodii nu pot să treacă peste trădarea partenerului din trecut

Sursa: Kanal D

Află horoscopul zilei de 9 februarie 2024 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Nativii zodiilor au parte de un sfârșit de săptămână foarte bun, Berbecii realizând aproape tot ce și-au dorit la începutul anului 2024, alături de Lei, ale căror afaceri merg foarte bine, fiind apreciați pentru ideile creative și inovative pe care le aduc proiectelor pe care le dezvoltă. Deși pentru aceste două zodii ziua de vineri o să fie una incredibilă, Peștii vor avea parte de o altă trădare în viața lor.

Iată ce vă rezervă astrele, potrivit horoscopului pentru ziua de vineri, 9 februarie 2024.

Berbecii își transformă visele în realitate

Nativii zodiei Berbec nu au avut parte de o perioadă așa de productivă, motiv pentru care își doresc ca acest lucru să se schimbe începând din această zi. Programul lor a fost mult prea încărcat pentru a se pune pe primul loc, însă acum sunt mai determinați ca niciodată să realizeze tot ceea ce au în minte.

Este momentul ideal pentru a își pune ideile în practică, ceea ce o să vă aducă mult mai aproape de atingerea tuturor obiectivelor voastre pentru anul 2024.

Taurii trebuie să aibă grijă în ce investesc 

Horoscopul zilei de 9 februarie 2024 îi pune pe nativii zodiei Taur pe gânduri, deoarece aceștia își doresc să facă mai multe schimbări în viața lor, schimbări ce le vor goli buzunarele.

Începeți să investiți în lucruri de care nu aveți neapărat nevoie, iar economiile voastre încep să dispară din conturi. Veți fi nevoit să faceți câteva renovări în locuința voastră, așa că astrele vă recomandă să strângeți banii pentru a nu ajunge într-un impas financiar în momentele importante ale vieții voastre.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Gemenii își vor elibera sentimentele 

Persoanele născute sub semnul Gemeni se luptă de câteva săptămâni cu un amalgam de sentimente pe care nu îl pot controla, iar cel mai greu în această perioadă le-a fost să comunice ceea ce simt cu adevărat. La finalul acestei săptămâni veți descoperi persoanele care să vă ajute să vă deschideți cu privire la subiectele ce vă afectează. Cu cât vă deschideți mai mult în fața oamenilor cu atât mai mult ajutor veți primi din partea persoanelor dragi pentru a vedea viața într-o notă pozitivă.

Racii își vor răni partenerii

Racii nu sunt așa siguri pe relația lor, iar din această nesiguranță apar adesea conflicte pe care partenerii acestora doresc să le evite. Principala armă a acestor nativi este amintirea situațiilor delicate ale partenerilor, în care aceștia le-au greșit teribil, însă aducerea la suprafață a astfel de momente nu fac decât să vă rănească partenerul. În cazul în care nu vreți să vă răniți partenerul, atunci bucurați-vă de prezența acestuia în viața voastră și realizați în această zi mai multe activități care vă aduc plăcere amândurora.

Afacerile merg ca pe roate pentru Lei, potrivit horoscopului zilnic pentru vineri, 9 februarie 2024

Nativii zodiei Leu nu duc lipsă de noi planuri și idei la locul de muncă, ceea ce și-au dorit încă de la începutul anului 2024. Aceasta este luna în care acești nativi le vor arăta superiorilor abilitățile cu care sunt înzestrați, astfel încât să poată primi promovările și proiectele care să îi reflecte creativitatea și seriozitatea. Deși toate aceste lucruri aduc în viața Leilor muncă în plus, acesta nu este un motiv de supărare, deoarece acești nativi știu să își organizeze voastre bine planurile, astfel încât să nu rămână niciodată în urmă, dar nici să nu neglijeze alte aspecte importante ale vieții lor.

Fecioarele au nevoie de odihnă

Horoscopul zilei de 9 februarie 2024 nu aduce vești bune persoanelor născute sub semnul zodiacal Fecioară, ba mai mult acesta vine cu o atenționare pe care nativii ar trebuie să o asculte. V-ați extenuat foarte mult la locul vostru de muncă în ultima perioadă, motiv pentru care starea voastră de sănătate a fost pusă pe ultimul loc, iar acum simțiți asta, Sănătatea voastră vă dă tot mai multe bătăi de cap, iar fără ajutorul persoanelor din jurul vostru nu puteți să vă finalizați munca, motiv pentru care astrele vă recomandă odihnă pentru a vă reveni.

Balanțele trebuie să stea departe de conflicte

Nativii zodiei Balanță nu se pricep foarte bine la a își exprima sentimentele, motiv pentru care astăzi trebuie să aveți foarte mare grijă la ceea ce spuneți persoanelor apropiate deoarece sunt șanse mari ca acestea să înțeleagă greșit ceea ce vreți să spuneți. Ziua de vineri este una ideală pentru a reuși să puneți în practică câteva din planurile pe care vreți să le realizați în anul 2024, însă trebuie să aveți grijă pentru că scandalurile o să vă strice starea de spirit, motiv pentru care astrele vă recomandă să stați departe de astfel de situații.

Scorpionii nu trebuie să neglijeze familia

Persoanele născute sub semnul zodiacal al Scorpionului trebuie să își reamintească în această zi că familia este cea mai importantă, astfel trebuie să acordați foarte mult timp persoanelor dragi, astfel încât acestea să își exprime greutățile cu care se confruntă. Aceste este strigătul lor de ajutor pe care trebuie să îl analizați, urmând ca această zi să fie numai despre familie și cum vă puteți oferi ajutorul astfel încât să luați din presiunea oamenilor iubiți.

Citește și: Horoscopul anului 2024 pentru toate zodiile: Ce schimbări apar în harta natală

Săgetătorii pleacă într-o vacanță

Nativii Săgetător  au toate bagajele făcute și sunt pregătiți ca la sfârșitul acestei săptămâni să plece într-o vacanță binemeritată pentru a își reîncărca bateriile. Ați fost stresat la locul de muncă, iar acest lucru s-a putut observa și în viața voastră privată, astfel ați decis să faceți ceva pentru a reveni la persoana energică și plină de viață ce erați la începutul anului. Ați organizat vacanța voastră de vis, iar acesta este momentul să vă bucurați din plin de ea.

Capricornii se ceartă cu persoana iubită

Persoanele născute sub semnul zodiacal al Capricornului au o stare foarte proastă după câteva probleme pe care le- au experimentat la locul de muncă, motiv pentru care ajung să se certe cu partenerul. Este important să învățați că problemele de la locul de muncă trebuie să rămână la locul de muncă, altfel veți ajunge să vă pierdeți relația pe care o apreciați foarte mult. Astrele vă recomandă să tratați fiecare situație cu calm și să nu luați decizii pe care puteți să le regretați mai târziu.

Susținerea este cea mai importantă pentru Vărsători

Nativii zodiei Vărsător au parte de tot sprijinul persoanelor din jurul lor, astfel toate afacerile pe care le aveați în minte vor deveni cu încetul realitate. În această zi veți pune bazele primei voastre afaceri, fiind o zi extrem de norocoasă pentru voi, descoperind persoane ce văd un mare potențial în ideile voastre, dorind astfel să investească în aceasta.

Peștii trebuie să aibă grijă la persoanele din jurul lor

Peștii trebuie să fie foarte atenți la persoanele pe care le au în jurul lor deoarece sunt șanse foarte mari ca în această zi, cineva drag să vă vorbească pe la spate, spunând anumite informații pe care nu ați vrea să le cunoască toată lumea. Este foarte important să descoperiți care sunt persoanele în fața cărora puteți să fiți vulnerabil, astfel încât să nu mai treceți prin dezamăgirea și suferința cu care pare că v-ați obișnuit.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?