Horoscop Revelion 2023: Zodii care vor străluci în noaptea dintre ani. Ce trebuie să ai la tine în această noapte să îți mergă bine tot anul

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 29 sep 2023, 01:30

Se apropie Revelionul, noaptea care își va pune amprenta asupra multor semne din zodiac.

Sursa: https://pixabay.com/

Majoritatea zodiilor vor intra în anul 2023 cu dreptul, iar 3 nativi vor reuși să își găsească sufletul pereche.

Se apropie Revelionul, noaptea care își va pune amprenta asupra multor semne din zodiac.

Horoscop Revelion 2023

Berbec Revelion 2023

Berbecul va începe noul an stresat și obosit. Este bine ca în această seară să porți un obiect strălucitor care va funcționa ca o barieră asupra răului și care te va proteja. De asemenea, aceasta te va ajuta să îți accesorizezi ținuta foarte bine și să ajungi în centrul atenției, astfel vei avea noroc tot anul viitor.

Încearcă să uiți de griji pentru câteva ore și relaxează-te alături de prieteni.

Taur Revelion 2023

Este posibil ca Taurul să își găsească jumătatea în noaptea de Revelion, iar dacă nu, cu siguranță se va întâmpla în prima parte a anului 2023. Nativii au șansa să întâlnească pe cineva într-un cadru familial, la o petrecere sau prin intermediul prietenilor comuni, care le pot face cunoștință cu o persoană cu care rezonează foarte mult. Trebuie

să fii atent la aceasta dacă îți inspiră încredere și seriozitate, pentru că ar putea fi începutul unei relații frumoase și de lungă durată. Astrele spun că Taurii ar trebui să aibă la ei un trifoi, care îi va proteja la trecerea dintre ani.

Citește și: Horoscop Capricorn ianuarie 2023. Nativii acestei zodii încep să fie preocupați mai mult de bani. Aceștia vor avea timp să repare ceea ce au greșit

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Gemeni Revelion 2023

În noaptea de Revelion este bine să fii mai deschis către distracție. Lasă monotonia și savurează fiecare moment alături de persoanele dragi. Pentru tine urmează un an foarte bun, un an stabil din punct de vedere financiar. Ai muncit destul, așa că relaxează-te. Ar fi bine că în această seară să ai cu tine o bacnotă de 500 de lei atunci când ceasul va bate ora 12:00.

De asemenea îți poți îndemna și partenerul de viață să facă același lucru.

Rac Revelion 2023

Urmează un an în care Racul va reuși să își îndeplinească mai multe dorințe, va reuși să se regăsească și să treacă peste perioada aceasta care l-a pus la pământ. Totul se întâmplă cu un scop și este bine să înveți câte ceva din fiecare lovitură. În noaptea dintre ani stai alături de persoana dragă și încearcă să alungi gândurile negative din mintea ta.

Este bine ca de revelion să porți ceva din aur, astfel vei reuși să ai parte de noroc tot anul și să ajungi acolo unde ți-ai propus. Lasă-te purtat de val, pentru că relația ta va trece la un alt nivel, iar dacă ești singur, urmează să îți găsești sufletul pereche.

Leu Revelion 2023

Urmează o perioadă în care Leii își vor acorda mai mult timp și se vor preocupa de starea de sănătate.

Astrologii te avertizează că nu ai de ce să îți faci griji. În noaptea dintre ani trebuie să te bucuri de fiecare moment. Lasă starea de negare la ușa casei, la fel să procedezi și cu starea de nervozitate și agitație. Prietenii și familia îți sunt alături și asta este tot ce contează. Nu uita să le trimiți prietenilor tăi mesaje cu urări amuzante.

Leul trebuie să poarte cu el un lucru mai excentric, pe care să nu îl vadă nimeni, pentru a-i merge bine tot anul.

Fecioară Revelion 2023

Pentru că anul 2023 vine cu oportunități financiare, ar fi bine să nu te mai preocupe partea financiară de Revelion. De aceea este bine să analizezi fiecare oportunitate care îți apare în cale. În această noapte este bine să ai în buzunar un mic dar primit de la părinți, astfel te vei putea bucura de îndeplinirea tuturor dorințelor în anul care urmează.

Balanță Revelion 2023

Trebuie să ieși din infernul gândurilor tale și să începi să te reinventezi. Lasă în urmă toate preocupările din 2022 și încearcă să pășești cu dreptul la ora 12:00. Trebuie înfrunți propriile creații negative și să le schimbi cu altele, mai frumoase și mai optimiste. Este bine ca în această seară să ai la tine un trandafir roșu, chinezesc, atunci când va începe numărătoarea inversă. Astfel vei vedea schimbări în bine încă din prima zi a Anului Nou.

Scorpion Revelion 2023

În 2023 dorințele tale vor trece pe un plan secund, pentru că vei avea parte de o perioadă cu câștiguri financiare substanțiale. Vei ști cum să îți calculezi timpul, iar ideile tale vor înflori.

Scorpionii trebuie să aibă o listă a dorințelor în geanta pe care o vor purta, pentru ca spiritele să le îndeplinească şi să le aducă un an prosper, plin de reușite şi mult noroc.

Săgetător Revelion 2023

Actualul loc de muncă îți dă bătăi de cap până în ultimul moment al acestui an. Grijile te acaparează destul de tare și nu vei reuși să ieși din această stare nici măcar la ora 12.00. Ar trebui să renunți la acest job pentru că urmează o perioadă plină de oportunități financiare. Este bine ca Săgetătorii să poarte la ei nu șirag de mărgele, cu un număr de perle care să coincidă cu numărul dorințelor pe care le au. Când va bate gongul, îl vor arunca în sus, cât mai sus, pentru a absorbi tot norocul ce se va revărsa în lume.

Capricorn Revelion 2023

Capricornii sunt cunoscuți pentru natura lor harnică și ambițioasă, iar în noaptea de Revelion își pot găsi sufletul pereche într-o persoană cu care împărtășesc optimismul și determinarea. Ai nevoie lângă tine de o persoană care să fie la fel de motivată și ambițioasă. Pentru a avea noroc anul viitor poartă cu tine ceva nou.

Vărsător Revelion 2023

Astrele te sfătuiesc să înveți să comunici mai mult cu jumătatea ta, să lași de la tine atunci când este cazul și să înveți să fii mai cumpătat când vine vorba de cheltuieli. Urmează să te muți într-o casă nouă sau să îți schimbi locul de muncă, de aceea trebuie să devii mai chibzuit. În noaptea de Revelion poartă cu tine o  monedă de argint care să respingă tot răul din jurul tău.

Citește și: Horoscop 2023 dragoste. Nativii zodiacului care vor avea parte de schimbări uriașe în plan amoros. Își vor întâlni sufletul pereche

Pești Revelion 2023

Peștii vor avea un an prosper, în ceea ce privește educația. Fie vor face un curs, fie vor face un pas important în sfera educațională. Astfel că tu, nativule din această zodie, vei păși în Noul An plin de încredere și optimism. Poartă cu tine un buchețel de busuioc, despre care tradiția spune că îți va aduce mult noroc în anul 2023.

Sursă: horoscop.garbo.ro  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.