Horoscop RUNE, 30 august – 5 septembrie 2021. Vești de la pietrele magice!

Autor: Lavinia Medrea
Mesajele Runelor pentru fiecare zodie în parte
Sursa: PixaBay

Interpretarea runelor este una dintre cele mai populare metode de prezicere din zilele noastre. Sunt instrumente foarte prețioase pentru cei ce au nevoie de sfaturi profunde.

Runele există din istoria antică, de pe timpurile triburilor nordice si germanice, scandinave și englezești. Pe vremuri erau folosite în special pentru scriere dar și pentru scopuri de magie. S-au găsit simboluri runice vechi pe bijuterii, arme și obiecte uzuale din secolul al III-lea, dar multi experți sunt de părere că au existat cu mult timp în urmă.

„Runa” înseamnă mister, secret sau șoaptă.

Runele, împreună cu puterile și conexiunile lor, formează un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Rună etalată – Nauthiz: Trebuie să aștepți vremuri mai puțin ploioase pe strada ta. Este de dorit să îți recalculezi unele planuri sau idei prea mărețe pentru acest moment, fiindcă vei avea parte de prea multe schimbări. Ai grijă de tine, nu da voie nimănui să te descurajeze sau să-ți transmită o energie negativă.

Dacă vei aborda o atitudine pesimistă, oamenii din jurul tău vor considera compania ta prea dificilă. Nu face nimic acum, ci încearcă să-ți găsești răbdarea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscop zilnic luni, 30 august 2021. O zodie va face un pas important în carieră. Racii sunt destul de capricioși la început de săptămână

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – OTHILA (cu fața în sus). Othila îți va reaminti că familia este importantă pentru că ea te-a ajutat să devii ființa care ești acum.

Ți-a oferit credințele, valorile și modul în care privești viața acum. Aceste experiențe sunt formatoare pentru ființa ta. Nu contează dacă este vorba de familia de sânge sau de cei pe care îi iubești ca pe familia ta. Ei te-au ajutat să fii unic în Univers. Onorează-ți familia cum se cuvine.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Rună etalată – RAIDO.

Runa Raido reprezintă simbolul călătoriei, al carului de război sau a tot ce înseamnă cerc și mersul în buclă. Energia sa este de pământ precum o rocă vulcanică și este conectată cu Tyr, zeul curajului și confruntărilor vieții de zi cu zi. Raido transmite că poți fi creatorul propriului tău cerc. Cuvinte ca reîncepere, repetare, relocare, reconciliere, renegociere sau recirculare provin din energia acestei rune. Raido îți recomandă aici o viitoare călătorie benefică sau o mutare în alt spațiu.
Ești în mișcare, însă oriunde te va duce corabia vieții, tu trebuie să rămâi centrat pe o linie echilibrată.

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)

Rună etalată – URUZ: Aceasta este runa sfârșiturilor și a noilor începuturi. Este o rună a schimbării ce indică faptul că viața pe care ai trăit-o până acum trebuie să se schimbe. Dacă cineva sau ceva de care ești legat emoțional te părăsește, runa Uruz te va consola și îți va demonstra că este un proces natural al vieții. Trebuie să înveți să te adaptezi la orice folosindu-te de masculinitatea sau feminitatea ta ca sprijin și caută ocazii ce se află în spatele oricărei transformări.

ETALARE RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)

Rună etalată – WUNJO (cu fața în jos). Wunjo arată că ai putea avea impresia că fericirea nu este de partea ta. Fericirea pe care o cauți este deja a ta, dar este nevoie să uiți de trecut și să lucrezi cu tine înainte să descoperi bucuria care stă în tine. NU-ți fie frică să mergi mai departe, meriți fericireă care te așteaptă.

Citeste si: SEPTEMBRIE 2021: Horoscop sănătate. Zodiile care vor fi în cea mai bună formă la început de toamnă

ETALARE RUNE PENTRU FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)

Rună etalată – Ansuz: Această rună este utilă pentru cum va decurge viața ta. În curând ai putea primi o recompensă. Poate un vechi prieten ce reapare brusc în viața ta îți va da ocazia să afli ceva despre el/ea sau pur și simplu te va surprinde în mod plăcut. Ești norocos în această perioadă. Dacă încă nu ai simțit acest lucru, vei vedea în curând că vei primi ceva cu o valoare sentimentală ridicată. 

ETALARE RUNE PENTRU BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie)

Rună etalată – DAGAZ. Vei face o descoperire mare în viața ta. Momentul este potrivit iar transformarea ce te așteaptă este de succes în călătoria vieții tale. Soarele va începe să strălucească și în inima ta. Dar ai grijă să nu te pierzi total în viitor pentru că s-ar putea să ai de pierdut. Trăiește prezentul.

ETALARE RUNE PENTRU SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Rună etalată – GEBO, inversată. Gebo reprezintă interacțiunea divină dintre două persoane. Este simbolul îmbrățișărilor și a strângerilor de mână. Gebo inversată, aici, îți recomandă atenție, pentru că există un dezechilibru între ceea ce oferi și ceea ce primești într-o relație sau în mai multe interacțiuni cu oamenii din jurul tău. Energia Gebo reprezintă înțelegere, cadouri, promisiuni de alianță, oportunități în iubire sau în afaceri dar și în căsnicie.

ETALARE RUNE PENTRU SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Rună etalată – HAGALAZ: Poate simți că ai pierdut controlul în privința unor lucruri negative din viața ta. Primirea acestei Rune îți arată că te-ai temut de o instabilitate privind siguranța ta, în muncă, în relatii sau în viața de zi cu zi. Examinează cu atenție tot ce este în jurul tău. Runa Hagalaz te informează că tu ai soluțiile în mâinile tale, trebuie doar să privești atent.

ETALARE RUNE PENTRU CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Rună etalată – Inguz: Când apare această rună, mesajul este să fii mai atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău, să petreci mai mult timp în natură. Să fii atent la ceea ce se petrece cu corpul tău, să fii atent la nutriție și de programul de exerciții.

ETALARE RUNE PENTRU VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 19 februarie)

Rună etalată – Laguz (inversată): Simți nevoia să ignori un adevăr evident. Ca un soț care, deși stie că este înșelat, nu vrea să admită. Apariția acestei rune inversate te avertizează că nu este nevoie să rămâi într-o situație dureroasă de dragul aparențelor sau a comodității. Pleacă din acel loc cât mai curând posibil.

ETALARE RUNE PENTRU PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Rună etalată – Perth: Îți știi vechiul mod de a gândi. Poți să crezi despre anumite relații că au fost foarte bune, însa problema este că ele nu mai funcționează ca înainte, deci nu mai poți continua. Dacă te întorci la modul tău de a fi din trecut, nu vei lăsa loc de dezvoltare. Este important să înțelegi asta. În același timp, nu știi ce să gândești și ce să faci în continuare. Dar, în ciuda confuziei, acum poți face multe. Uită de trecut și nu te mai gândi prea mult la rezultatul final al acestor acțiuni. Încearcă să trăiești aici și acum.