Horoscop rune: Ce v-au rezervat astrele saptamana aceasta. O zodie are o perioada de vis

Author: Marina Ionescu

Consultă horoscopul săptămânii şi află ce ţi-au rezervat astrele! Previziuni astrale pentru cele 12 zodii.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021. Bani, dragoste, carieră, sănătate? Iată ce v-au rezervat astrele în această săptămână. 

Citeste si: Horoscop zilnic miercuri, 14 iulie 2021. O zodie are parte de ceartă în familie! Taurii trebuie să fie foarte atenți la bani!

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Berbec

Berbecul este pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu.

Va acţiona foarte hotărât şi bine în una dintre cele două oportunităţi. Dar cum Berbecul le vrea pe toate, s-ar putea să le vrea pe ambele. O acţiune asupra casei sau locului de muncă.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Taur

Taurul are o săptămână cu multă muncă și mulți nervi. Astrele vă încurajează să fiți puternici.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Gemeni

Gemenii trebuie să aibă grijă cum acţionează, unde duc banii, ce fac, ce mănâncă, cu cine discută, ce decizii iau pentru că sunt în postura de a greşi. Gemenii își vor găsi rezolvarea problemelor, purtând un dialog cu membrii familiei. Deci, nu să rezolve singuri! Nativul zodiei Gemeni nu este sfătuit să-și rezolve singur problemele. Cereți ajutor și soluționarea vine.

Citeste si:// Horoscop 13 iulie 2021// O zodie se poate îndrăgosti astăzi. Pentru Lei, ziua va aduce neplăceri la locul de muncă

Citeste si:// Horoscop 13 iulie 2021// O zodie se poate îndrăgosti astăzi. Pentru Lei, ziua va aduce neplăceri la locul de muncă

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Rac

 Racii îşi consolidează poziţia în familie, la muncă. Racu primește vești bune, cadouri surpriză și o sumă de bani importantă.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Leu

Și în această săptămână nativul zodiei Leu se bucură de fertilitate și belșug. Peste puţin timp, visele vi se vor împlini.  

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, runele șoptesc să aveți puțină răbdare.

Să nu forțați mâna norocului săptămâna viitoare, pentru că surprizele plăcute sunt făcute pentru cei care știu să aștepte.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Balanta

A apărut luna de protecție pentru nativii din zodia Balanță. Balanțele sunt în siguranță. Balanţa e tot agitată, dar încă nu şi-a învăţat lecţia. Rămâneţi calmi că totul se rezolvă. 

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Scorpion

Scorpionul este pus pe bătălie săptămâna aceasta. Lăsaţi problemele în urmă, lăsaţi necazurile în urmă. Runa îi sfătuiește să stea calmi, fără ceartă și scandal. 

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Săgetător

Foarte curând veţi afla un adevăr important cu marcaj asupra vieţii sau care îţi poate schimba viaţa. Înseamnă că Săgetătorii nu şi-au rezolvat încă această problemă. Vedeţi unde nu aţi încheiat.

Citeste si: Cum înșală zodiile din horoscop. Fiecare dintre ele are propria tactică

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Capricorn

Pentru Capricorn, săptămâna viitoare este o săptămână de comunicare. Primesc mesaje audio, video.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Vărsător

Astrele vă anunță o călătorie. V-ați pregătit? E vacanță, e frumos! Poate să fie o călătorie mai lungă, mai scurtă. În tot cazul, aveți drumuri de făcut. Vărsătorii găsesc răspunsuri la toate problemele care îi frământă numai acceptând să facă un consiliu de familie. 

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Pești

Nativul zodiei Pești este în așteptarea unei schimbări foarte importante. Să fiți pregătiți pentru schimbări! E cazul să abordaţi altfel problemele care vă interesează pentru săptămâna sceasta. 

 

Sursa: Antena3