Horoscop RUNE iunie 2020. Mesajul magic al pietrelor mistice pentru zodii

Author: L.S.
Actualizat: 02 iun 2020, 08:26

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna IUNIE 2020.

Mesaj rune IUNIE 2020 pentru zodia BERBEC

Dagaz: aceasta runa se traduce prin cuvantul “zi” si este simbolul pentru fericire, activitate si satisfactie. Lucrurile se aseaza in favoarea ta acum si este timpul perfect sa te expui in viata in orice situatie si sa preiei conducerea. Tu ai o energie magnetica pe care runa o sustine, deci foloseste-o in avantajul tau. Runa mai indica si o solutionare pozitiva la o intrebare ce te preocupa.

Mesaj rune IUNIE 2020 pentru zodia TAUR

Ansuz: aceasta Runa simbolizeaza respiratia divina si indica faptul ca intuitia ta este puternica si te poti baza pe ea mereu. Runa indica faptul ca in acest an vei pasi intr-un rol de vindecare sau de autovindecare, fie intrand in legatura cu lumea samanica, fie lucrand cu alte forme de vindecari ezoterice precum reiki. Runa este pentru tine si un semn de trezire spirituala si iti transmite nevoia de a te conecta mai profund cu propriile tale abilitati psihice si spirituale.

Citeste si: Zodii care se vor îmbogăţi în 2020. Te numeri printre norocoși?

Citeste si: Horoscop 2020. Trei zodii cu suflet de aur

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mesaj rune IUNIE 2020 pentru zodia GEMENI

Berkana: aceasta runa simbolizeaza vindecare si indica faptul ca este timpul sa faci pasi spre un nou inceput, un nou aer proaspat.

Trecutul ramane in trecut si este singurul loc unde poate fi. Acum este timpul sa te uiti in fata si sa iti construiesti puterea de a merge mai departe. Noi inceputuri sunt pe cale spre tine, trebuie mai intai sa ai grija de tine cat mai bine.

Mesaj rune IUNIE 2020 pentru zodia RAC

Eihwaz: aceasta Runa simbolizeaza nevoia de a-ti confrunta o frica pentru a deveni constient cum permiti fricii sa iti conduca viata intr-o anumita situatie.

Runa indica faptul ca urmeaza o situatie transformatoare de viata ce te va ajuta sa iti descoperi si urmezi adevarata menire in viata. Exista lumina la capatul oricarui tunel in care te afli sau crezi ca te afli iar aceasta runa este ca un far calauzitor pentru acest an.

Mesaj rune IUNIE 2020 pentru zodia LEU

Fehu: aceasta Runa simbolizeaza bogatia si indica o nevoie sa iei foarte in serios nevoile sau obligatiile tale financiare in acest an.

Este totodata si un semn ca banii sunt pe drum spre tine si ca vei culege beneficii materiale de pe urma muncii tale sustinute din trecut. Este si un semn norocos pentru cei ce si-au propus sa inceapa un nou job sau o afacere noua.

citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Horoscop saptamanal 1-7 IUNIE 2020. Incepe vara eclipselor! Care vor aduce multa pasiune dar si conflicte interioare! Esti pregatit?

Citeste si: Horoscop iunie 2020. Vară magnifică pentru mai mulți nativi! Sfaturile astrologilor

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.