Horoscop sambata, 10 octombrie 2020. Zodia careia i se inneaca toate corabiile. Ultima speranta s-a spulberat

Author: Luiza Stama
Actualizat: 09 oct 2020, 15:23
Ce ti-au rezervat astrele pentru astazi

Horoscopul zilei de 10 octombrie anunta o zi grea pentru mai multe zodii. Incercari pe plan financiar, dar si personal marcheaza ziua anumitor native. Iata ce ti-au rezervat astrele.

Luna octombrie a venit cu necesitatea de reglare a unor situatii mai vechi, atat pe plan emotional cat si pe plan profesional, iar unele zodii trec printr-o perioada de reinnoire a ideilor si viziunilor. Noi planuri prin contur, iar unele relatii se incheie cu o usurinta iesita din comun. Se poate spune ca incepe un nou capitol, din punct de vedere astrologic.

Horoscop Berbec

Este o zi agitata pe toate planurile! Totul este in fierbere si simtiti o nervozitate si o nerabdare inexplicabile. Daca reusiti sa va stapaniti si sa actionati cu intelepciune, astazi puteti obtine avantaje serioase, caci este o zi cu adevarat dinamica si plina de oportunitati.

Horoscop Taur

O veste sau o informatie vine si va rezolva o problema personala mai veche. Sunteti cam tensionat, iar partea sentimentala a vietii nu e chiar in echilibru.

Dezamagirile din ultima perioada v-au lasat un gust amar si nu va prea arde sa mai uitati despre ce este vorba.

Horoscop Gemeni

Astazi faci bani din piatra seaca si iti vin cele mai nastrujnice idei de afaceri. Poate ca nu sunt sume mari de bani, dar sigur sunt utili, mai ales ca ti-ai propus sa ai o seara romantica.

Horoscop Rac

Mare atentie la alimentatie astazi! Aveti tendinta sa exagerati si nu doar cu mesele imbelsugate, ci si cu schimbarile majore legate de munca. Va trebui sa stabiliti mai clar anumite lucruri si sa luati aminte la sfaturile celor mai experimentati. Cineva cu o intentie egoista va da tarcoale.

Citeste si: Horoscop. Cea mai norocoasă zodie în 2020

Horoscop Leu

Vi se sugereaza un plan nou de actiune si sunteti aproape hotarat sa il puneti in aplicare, insa trebuie sa constientizati care sunt riscurile. Poate daca va veti mai documenta putin veti putea stapani mai bine ideea si o veti face profitabila.

Horoscop Fecioară

Un eveniment social va va scoate din carapace si va va provoca sa va exteriorizati. Nu fiti surprins ca exista si oameni care nu au interese si va ofera sprijin.

O schimbare de perceptie este binevenita.

Horoscop Balanță

Veselia si cooperarea pe care le manifesti astazi ii vor face pe cei din jor sa fie incantati de tot ce faceti astazi. Poate ca aveti de luat o decizie importanta, iar lucrurile nu sunt chiar favorabile, insa intuitia va va spune clar ce este de facut.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop Scorpion

Detaseati-va de ideea sau convingerea care va domina! Incapatanarea nu e de folos astazi, mai ales ca simtiti ca nu doar ratiunea este parte din viata pe care v-ati creat-o. Veti reusi, daca veti apela la acea parte launtrica a dumneavoastra care nu tine de ego.

Horoscop Săgetător

Sa va deschideti putin mai mult inima este cel mai bun lucru de facut acum. Cei din familie sunt reci pentru ca si dumeavoastra ati fost la fel in ultima vreme. Daca nu v-ati implicat suficient in relatia amoroasa, astazi este momentul potrivit sa aratati empatie, sensibilitate si poate chiar sa spuneti niste vorbe frumoase.

Citeste si: Zodia PESTI. Totul despre cei mai sufletisti nativi ai zodiacului

Horoscop Capricorn

Un curs sau un studiu online va deschid o noua oportunitate profesionala. Este de preferat sa fiti putin mai mult diplomat ca sa nu deschideti subiecte sensibile in care puteti provoca dialoguri contradictorii.

Horoscop Vărsător

Daca va treziti ca va bate cineva la usa si nu asteptati pe nimeni, sigur este mama sau soacra, iar nervozitatea trebuie lasata de-o parte! Foarte util va va fi pe viitor daca dati dovada de atentie si grija fata de ceilalti! o chestiune care a tot fost amanata tinde sa se rezolve de la sine.

Horoscop Pești

Luati o pauza de gandire, meditati si relaxati-va caci lucruri bune stau sa inceapa. Un plan sau un proiect prinde viata, iar cei din jur sunt incantati sa va ajute. Astazi aveti chef sa va ocupati de casa si de bucatarie, ceea ce va fi o incantare pentru partener.

Citeste si: Singurul horoscop valabil tot restul vietii. Ce spune, de fapt, despre fiecare zodie

Citeste si: HOROSCOP Berbec- Totul despre zodia Berbec