Horoscop, sambata, 15 august. Zodia care va avea o surpriza nesperata

Author: Luiza Stama
Actualizat: 14 aug 2020, 12:39

Horoscopul zilei de sambata, 15 august 2020 iti arata ce ti-au rezervat astrele, in functie de zodie.

Horoscopul zilei anunta ca astrele nu sunt foarte prietenoase astazi si mai multe zodii ar putea sa treaca prin momente delicate, fie pe plan financiar, fie emotional. Din fericire, totul are o solutie!

Zodia Berbec nu are cea mai buna zi.

Pe plan financiar, nativii din Berbec pot intampina un esec. O suma mare de dat, o afacere nereusita, ceva care le tulbura linistea vulcanicilor berbeci si ii face irascibili.

Cei din jur ar putea sa aiba de suferit, daca stau in calea voastra astazi.

Taurii nu isi prea gasec concentarea astazi.

Este posibil sa primiti reprosuri sau sa accentuati singuri tensiunile prexistente. Cu putin mai multa rabdare, veti reusi sa treceti peste perioada delicata, mai ales ca tactul nu va lipseste.

Nici Gemenii nu sunt scutiti de incercari

Poate va doriti sa va lansati intr-o afacere sau aveti deja un plan stabilit pentru azi, insa este de preferat sa amanati deciziile pentru alta data si sa evitati probleme nedorite. Cineva matur sau cu experienta va poate ghida! Trebuie doar sa ascultati sfaturile.

Cei din zodia Rac nu sunt deloc punctuali astazi!

Daca ati intarziat, nu va asteptati ca lucrurile sa mai mearga in favoarea dumneavoastra! Ramaneti calm si veti avea o alta oportunitate de care sa profitati curand.

Este recomandat sa va relaxati mai mult, mai ales daca aveti copii in preajma. Ei vor reusi sa va surprinda placut!

Zodia Leu primeste o veste neplacuta astazi

Planurile se dau peste cap, intervin cheltuieli nedorite si parca nimic nu merge cum si-ar dorii curajosii Lei, insa prietenii va vin in ajutor, iar spre seara este posibil sa primiti o recompensa financiara pentru un serviciu de care ati si uitat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Horoscop dragoste august 2020. Despartiri si regasiri la orizont

Citeste si: Horoscop august 2020. Urmeaza schimbari care ne vor urmari si anul viitor. Atentie la decizii

Nativi Fecioara sunt irascibili azi

Esecul nu e niciodata pe placul perfectionistilor din Fecioara, dar nu este cazul sa va enervati.

Partenerul de viata vine in sprijinul dumneavastra si va poate da sfatul de care aveti nevoie. O intalnire cu prietenii, pe seara va va fi de mare ajutor.

Balanta are tendinta sa se precipite

Analizati situatia care ma macina! Este posibil sa fi inteles gresit actiunile cuiva si asta sa va duca la pierderea relatiei cu acea persoana sau partener de afaceri. Nu este cazul sa fiti impulsiv! Vizita cuiva apropiat va va ajuta mult in problema care va supara.

Nativii din Scorpion primesc o veste proasta

Chiar daca va place sa calatoriti des, este recomandat sa nu o faceti astazi. Alegeti drumurile scurte, in preajma casei si iesirile in oras cu partenerul de viata. Prietenii va ofera sprijinul financiar.

Cei din Sagetator sunt schimbatori astazi

Nu va puteti razgandi de la o ora la alta si sa va asteptati ca restul lumii va intelege asta! Impulsivitatea care va domina astazi va poate aduce dezavantaje la serviciu. O discutie cu partenerul despre o investitie ar putea sa fie favorabila spre seara, mai ales daca este un plan pentru casa.

Capricornii au cam ramas in urma cu proiectele de la munca

Insa o veste despre problemele de sanatate ale cuiva va va face sa refaceti lista prioritatilor. Cateva drumuri scurte vor fi necesare ca sa veniti in sprijinul unui prieten sau al cuiva din familie. Sentimentele contradictorii nu ar trebui sa va preocupe, mai ales ca o ruda mai in varsta va poate clarifica anumite situatii, spre seara.

Si Varsatorii isi schimba astazi planurile

Fie ca vine un musafir sau ca vecinul va bate la usa, astazi e bine sa dati o mana de ajutor, daca vi se cere. Pastrati-va cumpatul! O veste neplacuta nu ar trebui sa va tulbure asa de mult cum veti simti in primul moment. Exista solutii!

Nativii Pesti sunt hotarati sa puna piciorul in prag

O situatie financiara ii preocupa de mult pe sensibilii din zodia Pesti, iar astazi decid ca o vor rezolva. O oportunitate in afaceri este venita la momentul cel mai potrivit, iar bugetul familiei poate sa se redreseze mai repede decat ati sperat. Este totusi recomandat sa tineti cont si de sfatul partenerului de viata.

Citeste si: Horoscop octombrie 2020. Astrele aduc mai multa stabilitate si echilibru pentru zodii

Citeste si: Horoscop septembrie 2020, o luna inselatoare pentru mai multe zodii

 

 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?