Horoscop sâmbătă, 17 octombrie. Zodia care are parte de o zi agitată

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 16 oct 2020, 16:00
Horoscopul zilei de sâmbătă, 17 octombrie
Sursa: PixaBay

Foarte multă bătaie de cap astăzi pentru nativii unei zodii. Iată ce rezervă horoscopul zilei de sâmbătă, 17 octombrie pentru cele 12 zodii.

Deși sperau ca weekendul să le aducă mai multă liniște și să scape de stres, nativii unei zodii vor avea de înfruntat o serie de situații mai puțin plăcute, încă de la prima oră a dimineții. Ziua de sâmbătă nu va începe prea bine pentru cei născuți în această zodie.

Ce rezervă horoscopul din 17 octombrie pentru fiecare zodie?

Ziua de astăzi este una cu aspecte pozitive, însă pot să apară și tensiuni sau conflicte, în special cu persoanele din familie. Zodiile vor avea parte de multe provocări, astfel că ziua va fi una destul de agitată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Berbec

O persoană din familie reușește să te încurce astăzi, ceea ce înseamnă că va fi nevoie să îți anulezi toate planurile și să îți organizezi întregul program în funcție de ea.


Taur

Sunt șanse mari ca cineva să te convingă astăzi să faci schimbări importante. Poate vei decide că a venit momentul să adopți un stil de viață mai sănătos, să te apuci de sport sau chiar să te gândeși la un pas important alături de persoana iubită.

Gemeni

Astăzi ai toate șansele să ieși în evidență, iar cei din jur vor avea posibilitatea de a te cunoaște și altfel.

Îi vei surprinde pe apropiați și vei face o impresie foarte bună.

Citeste si: Singurul horoscop valabil tot restul vietii. Ce spune, de fapt, despre fiecare zodie

Rac

O situație aparent banală se complică, astfel că vei întâmpina probleme încă de la prima oră a dimineții. Ai parte de o zi agitată și în care va fi nevoie să te organizezi foarte bine pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.


Leu

Ai făcut de foarte multe ori greșeala de a te implica în problemele altora, totul din dorința de a face bine. Astăzi ar fi de preferat să nu faci acest lucru pentru că poți complica lucrurile. Mai bine privești de pe margine ceea ce se întâmplă.

Fecioara

Având în vedere contextul actual, în ultima perioadă ai tot amânat vizita la medic, însă acum o problemă de sănătate se agravează și va fi nevoie de părerea specialistului. 


Citeste si: Horoscop octombrie 2020. Trei zodii iau decizii radicale: isi schimba definitiv viata

Balanta

Un răspuns pe care îl poți primi astăzi te va ajuta să vezi viața cu alți ochi. Îți vei recăpăta optimismul și vei avea din nou curaj să te implici în proiecte ambițioase.

Scorpion

O persoană mai în vârstă din familie îți spune în față ce crede despre tine, iar comentariile pe care le va face te pot afecta serios.

Nu te descuraja și mergi mai departe pe drumul pe care ai pornit, mai ales dacă tu crezi că este unul potrivit pentru tine.

Sagetator

O persoană din cercul de prieteni îți va pune răbdarea la mare încercare. Întâlnirea cu ea se va dovedi una destul de neplăcută, având în vedere că nu va ezita să îți critice fiecare mișcare.

Capricorn

Te-ai obișnuit ca cei din jur să țină tot timpul cont de părerile tale, astfel că nu îți place deloc atunci când cineva te contrazice. Acest lucru se va întâmpla astăzi și nu ar fi exclus să te enervezi. 

Varsator

Astăzi poate să apară o încurcătură legată de sectorul financiar, iar asta te poate împiedica să faci o investiție importantă. Va fi nevoie să amâni momentul, lucru care nu va fi pe placul tău.

Pesti

Este momentul să porți o discuție importantă cu partenerul de viață și să stabiliți ce este de făcut pe viitor. Sunt o mulțime de lucruri ce trebuie clarificate.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?