Horoscop sâmbătă, 19 decembrie. Taurii vor avea parte de vești bune

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 10:10

Vezi horoscopul zilei 19 decembrie. Previziuni astrale pentru cele 12 zodii. Zodiac general 19 decembrie 2020.

Consultă horoscopul zilei de 19 decembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Este o zi cu multe provocări pentru nativi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce rezervă horoscopul din 19 decembrie pentru fiecare zodie?

Unele zodii trebuie să-și exprime sincer punctul de vedere și să nu se ascundă atunci când trebuie să-și spună părerea.

Berbec

Este posibil ca azi Berbecii să nu îndeplinească în totalitate sarcinile la locul de muncă și să reflecte mai mult asupra unor idei, pe care ar trebui să le pună în practică până la finalul anului.

Cu mai multă răbdare puteți face lucuri mărețe, iar dacă demostrați acest lucru este probabil să obțineți noi oportunități în carieră.

Taur

Astrele se aliniaza, iar pentru Tauri vin și vești bune. Este timpul să-ți asumi anumite riscuri și provocări dacă vrei să ajungi acolo unde ți-ai propus. Înarmează-te cu mult curaj și încredere de sine.

Gemeni

Azi nu poţi face ce vrei, din cauza unor persoane care au grijă să-ţi atragă de fiecare dată atenţia că nu eşti decât un simplu executant, un pion pe tabla altuia de şah, stând

la cheremul celor mai puternici. Nu eşti lăsat să te exprimi în voie, şi stai în banca ta din cauza acelor condiţii ostile care te reduc la tăcere. 

Rac

Astăzi este o zi perfectă pentru a vă rezolva problemele de la locul de muncă. Aceștia vor lăsa deoparte situația financiară și se vor concentra pe lucurile importante din viața lor.

Citeste si:   HOROSCOP 2021: Previziuni complete pentru toate zodiile! Iata care vor fi cele mai norocoase zodii!

Leu

Probleme financiare amenință starea ta de bine și nu te poți cocentra la nimic. Ai mai multă grijă la cheltuieli și ai răbdare, un bonus va sosi cât mai curând.

Fecioară

Nu poţi sta degeaba azi, ai multe de făcut şi ai şi starea necesară pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual.

Nu te sperie nici cărţile cu sute de pagini, nici cantităţile uriaşe de informaţie de acumulat peste noapte, pentru că ai o capacitate de învăţare de invidiat, numai că de data aceasta eşti prins într-un moment de epuizare nervoasă când randamentul tău e ceva mai scăzut, de aceea şi efortul tău e mai mare pentru a ţine minte cifre, date, informaţii complexe.

Balanță

Nu o să fie ușor să obțineți ceea ce vă doriți. Este nevoie de curaj și inspirație pentru a stabili responsabilitățile unui proiect foarte important, care vă poate aduce succesul pe plan profesional. Sunteți încrezător, iar acest lucuru vă ajută să terminați anul cu bine.

Scorpion

Ai nevoie să încerci lucruri noi și să ieși din zona de confort, altfel vei avea o stare psihică neplăcută și va fi greu să ieși din ea.

Sagetator 

Discuţi cu familia despre unele planuri de viitor care cer un oarecare dram de curaj, dar pentru că primeşti de la ei numai reacţii entuziaste, asta îţi amplifică şi ţie dorinţa de a ajunge mai repede acolo unde visaţi cu toţii. De tine depinde felul cum vei construi aceste perspective promiţătoare, tu eşti capul lor, eşti îndrumătorul, eşti motorul de energie, ca atare totul va evolua excelent cât timp interesul tău e maxim şi implicarea ta totală. 

Citeste si:   Horoscop luna decembrie 2020. Schimbari majore pe toate planurile pentru unele zodii! Iata ce aduce sfarsitul anului!

Capricorn

Capricornii vor întâmpina provocări și obstacole la locul de muncă, însă le vor face față cu brio. Inteligența îi va ajuta să iasă în evidență și să fie remarcați de către șef.

Varsator

S-ar putea să cunoști o persoană cu care vei lega o prietenie sinceră sau chiar o relație de iubire. Ai grijă să te comporți cât mai natural pentru ca persoana potrivită să te remarce.

Pesti

Nu pune la suflet micile motive de supărare care mai apar la orizont. Dacă nu le dai prea multă atenţie, vor dispărea de la sine, ca atare cea mai bună atitudine în faţa lor este umorul.