Horoscop sâmbătă, 19 septembrie. O zodie intră în conflict cu o persoană apropiată

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 18 sep 2020, 16:00
Horoscopul zilei de sâmbătă, 19 septembrie
Sursa: PixaBay

Începe o zi tensionată pentru nativii unei zodii. Iată horoscopul zilei de sâmbătă, 19 septembrie, pentru cele 12 zodii. Cine va începe weekendul cu stângul?

Tensiunea va pluti în aer astăzi, în special pentru cei născuți în zodia Capricorn. Dacă nu vor știi să se controleze, persoanele născute în această zodie au toate șansele să intre în conflict cu o persoană apropiată, iar urmările vor fi destul de grave.

Ce rezervă horoscopul din 19 septembrie pentru fiecare zodie

Prima zi de weekend se va dovedi a fi una destul de agitată pentru mai mulți nativi ai zodiacului, în timp ce pentru alții, ziua de sâmbătă va fi una în care

vor reuși să pună la punct anumite aspecte pe care până acum le-au tratat în mod superficial. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Berbec

Dacă au existat neînțelegeri între tine și persoana iubită, astăzi este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile. Este important să vorbiți deschis și să rezolvați totul înainte ca problemele să se agraveze.

Taur

Problemele de la birou nu te lasă să te bucuri așa cum ar trebui de această zi liberă. Încearcă să te deconectezi astăzi și mâine, iar luni cu siguranță vei reuși să găsești o soluție.

Citeste si: Singurul horoscop valabil tot restul vietii. Ce spune, de fapt, despre fiecare zodie

Gemeni

Ai nevoie de o schimbare în plan profesional, astfel că ți-ai propus ca în acest weekend să te ocupi de acest lucru. Totuși nu exagera, ci încearcă să le acorzi atenție și celor dragi astăzi.

Rac

Astăzi ai nevoie de odihnă și ar fi bine să amâni întâlnirile care nu sunt atât de importante. În timpul săptămânii nu te-ai simțit prea bine, organismul tău a dat semne de slăbiciune și ar fi bine să nu ignori acest lucru.

Leu

Îți faci timp să pui la punct o serie de lucruri pe care până acum le-ai ignorat și nu pentru că ești o persoană neserioasă și care fuge de responsabilități, ci pentru că programul tău a fost unul foarte încărcat. 

Fecioara

Vrei să fii mereu pe placul celor din jur și nu poți înțelege că acest lucru nu depinde întotdeauna de tine.

Nu mai pune atât de mult preț pe ce cred ceilalți. Astăzi ți se va dovedi că există situații în care ar fi bine să dai dovadă de puțin egoism.

Citeste si: Horoscop compatibilitati: zodiile cu care te potrivesti si zodiile cu care nu ai nicio sansa sa te intelegi

Balanta

Vei avea parte de o zi cu de toate.

Dimineața pot să apară mici certuri în familie, dar lucrurile se vor rezolva spre prânz. Seara, o vizită neașteptată te poate lua prin surprindere. 

Scorpion

Nu ai o zi prea bună și dacă în mod normal tu ești persoana care îi consolează pe cei din jur, astăzi vei avea nevoie tu de mai multă atenție. Nu ezita să te descarci și să vorbești despre problemele tale.

Sagetator

Astăzi îți poate ieși în cale o persoană pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp și îți vei da seama că întâlnirea nu a fost deloc una întâmplătoare. Vei afla o serie de informații foarte interesante.

Capricorn

Nu accepți ca cei din jur să îți controleze viața și reacționezi destul de urât de fiecare dată când cineva încearcă să facă asta. La fel se va întâmpla și astăzi, când o persoană din familie va dori să îți schimbe felul în care gândești. De aici și până la izbucnirea unui conflict de proporții nu va mai fi decât un pas.

Varsator

Poți să treci rapid de la o stare la alta astăzi și ziua ți se va părea destul de ciudată. Încearcă să nu pui prea mare preț pe lucrurile pe care nu le poți rezolva.

Pesti

Ar fi bine ca în prima parte a zilei să nu iei decizii importante cu privire la viața ta personală. Poți face greșeli mari, așa că ar fi de preferat să amâni cât mai mult momentul, poate chiar până la începutul săptămânii.

Citeste si: De ce este important ascendentul în viaţa zodiilor? Cum se calculează pentru fiecare zodie, în parte

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?