Horoscop sâmbătă, 2 ianuarie 2021. Se anunţă o zi compromiţătoare pentru o zodie, ar fi bine să nu ia decizii în această zi.

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 01 ian 2021, 14:00

Vezi horoscopul zilei de 2 ianuarie 2021. Previziuni astrale pentru cele 12 zodii. Zodiac general 2 ianuarie 2021.

Consultă horoscopul zilei de 2 ianuarie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Este o zi compromiţătoare pentru o zodie. Astrologii sunt de părere că această zodie trebuie să fie cu ochii în patru astăzi, şi nu trebuie să ia decizii importante sau să meargă la cumpărături.

Ce rezervă horoscopul din 2 ianuarie pentru fiecare zodie?

Berbec

Pentru nativii Berbeci, a doua zi de Anul Nou nu este prea prielnică.

Aşa că mai bine nu te duce la cumpărături, ca să te enervezi cât de scump este totul. Ei bine, Berbecul cel încăpăţânat este astăzi plin de energie. Astrologii le recomandă nativilor Berbeci să nu ia decizii importante, deoarece se grăbesc şi greşesc.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Taur

Nativii născuţi în zodia Taur sunt foarte energici în această zi, riscaţi să vă risipiţi uşor în activităţi nesemnificative şi distracţii.

Este pierdere de timp şi cheltuieşti banii fără sens. Începutul noului an este favorabil pentru Tauri, încep să se simtă mai bine şi se frământ mai puţin. Fii mai atent la forma fizică, probabil că sălile nu s-au deschis, dar poţi face sport acasă.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni este o zi a şarmului şi a carismei, va cuceri pe toţi cei care se află în jurul lor, poate fi chiar o zi profitabilă.

Dacă reuşeşti să te concentrezi asupra a ceea ce faci şi să laşi superficialitatea de o parte, norocul este al tău. 

Rac

În acestă zi, fanteziile Racilor pot prinde contur, în sfărşit. Nimic din ce a fost înainte nu va mai fi! Însă, amintirea lucrurilor bine făcute şi a trăirilor puternice nu te părăseşte. 

Leu

Anul Nou le aduce nativilor născuţi în zodia Leu prosperitate în afaceri.

Leii au noroc în afaceri cu bani puţini sau cu banii altora. Pentru că este încă vacanţă probabil că joci în familie sau cu prietenii, rummy pe bani şi normal, câştigi. Cu toate astea, astăzi este o perioadă pentru reflecţii calme şi meditaţii liniştite şi puţină distracţie în mijlocul acestei activităţi susţinute. 

Fecioară

Nativii Fecioară sunt cam încordaţi şi tensionaţi în a doua zi de Anul Nou.

Relaxează-te şi încearca să nu mai porți de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nu stă în puterea ta să le rezolvi problemele, mai ales dacă au ales să călătorească în această perioadă nu prea favorabilă.

Citeste si: Zodiac Chinezesc 2021. Anul Bivolului de Metal, care sunt cele mai norocoase zodii în Noul An?

Balanţă

Pentru nativii Balanţă dornici să călătorească, astologii îi anunţă că drumurile sigure sunt sub un semn fast.

Se produc transformâri în bine în relaţiile cu prietenii sau familia. Femeile născute în zodia balanţă au noroc în amor în această zi. 

Scorpion

Este o zi prielnică pentru Scorpioni să discute cu prietenii care, din cauza sărbătorilor, au fost amânaţi de mai multe ori până acum. Alungă plictiseala cu o carte, evită televizorul şi ştirile catastrofice, care nu te interesează, de fapt. 

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte obosiţi în acestă perioadă, cu toate că au un program de distracţie foarte încărcat. Nu-ți pune nădejdia în ajutorul celor din jur la pregătirea unor petreceri, trebuie să te descurci singur.  

Capricorn

Este bine să-ţi fereşti sănătatea de schimbările bruşte de vreme, de presiune atmosferică, umiditate şi temperatură. În general această a doua zi a anului trebuie să fie un serios examen pentru ceea ce eşti de fapt şi ceea ce dorești să fii, să devii. Ar fi bine să scrii pe o foaie tot ce vrei să parcuri în acest an.

Vărsător 

Pentru Vărsători este un an norocos în afaceri. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la rude, la familie, sau la prietenii buni, la cei din jurul tău, în general. Nu te implica în conflicte deschise.

Peşti

Este o perioadă relativ bună pentru Peşti. Spiritul tău ludic se manifestă şi prin implicarea ta într-o mulţime de distracţii suculente, intrigi tainice şi comploturi vesele. Este, de asemenea, cea mai bună perioadă pentru lămurirea afacerilor de familie. 

Citeste si: Horoscop joi, 31 decembrie. Zodiile care vor avea o zi foarte grea

 

Taguri: