Horoscop sâmbătă, 29 august. Zodia care primeste o VESTE proasta

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 28 aug 2020, 17:55
Horoscop 29 august, previziunile complete pentru toate cele 12 zodii
Sursa: PixaBay

O zodie trăiește din amintiri astăzi. Iată ce rezervă horoscopul de sâmbătă, 29 august, pentru toate cele 12 zodii.

Dacă ieri astrele erau generoase, ziua de astăzi se anunță complicată pentru nativii unei zodii. Nu au o stare de spirit prea bună, iar întâlnirea cu o persoană  îi va determina pe acești nativi să uite pentru câteva clipe de prezent și să se întoarcă în trecut, lucru care nu le va face deloc bine.

Ce rezervă horoscopul din 29 august pentru fiecare zodie

Fecioarele sunt melancolice astăzi și nu reușesc deloc să își găsească liniștea, Gemenii pot încheia o afacere profitabilă, iar Racii pot da naștere unor conflicte puternice din dorința de a-i ajuta pe cei din jur și de a clarifica o neînțelegere. Este o zi agitată pentru aproape toate cele 12 zodii. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Berbec

O persoană dragă vrea să îți fie alături, dar are tendința de a exagera cu gesturile tandre. Te sufocă și ar fi bine să îi atragi atenția că ai nevoie de mai mult spațiu. 

Taur

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar tu vei afla astăzi pe propria piele acest lucru. Destinul te va pune în fața unei situații cu care nu te-ai mai confruntat și va fi nevoie să găsești rapid soluții.

Citeste si: Horoscop saptamana 24- 30 august 2020. Apar piedici si dificultati pentru mai multe zodii

Gemeni

Este ziua ta norocoasă! Deși este weekend, gândul tău stă tot la muncă, însă astăzi ai o scuză. Sunt șanse mari să închei o afacere profitabilă și care te va ajuta să câștigi mai mulți bani pe viitor.

Rac

Ai grijă la tot ceea ce faci astăzi. Gesturile tale pot fi înțelese greșit și te pot pune într-o lumină proastă. Nu ar fi exclus să dai naștere unui conflict puternic încercând astfel să te aperi.

Leu

Ești într-un punct al vieții în care nu știi pe ce drum ar trebui să mergi. Nu te regăsești în niciun context și simți nevoia unei persoane care să îți ghideze pașii.

Fecioara

Ziua de astăzi este una destul de complicată pentru tine. Ai tendința de a te întoarce în trecut, te cuprinde melancolia și nu îți găsești deloc liniștea. Nu mai poți schimba trecutul, așa că ar fi bine să te concentrezi pe tot ce ține de prezent. 

Balanta

Te-ai implicat într-un anumit proiect, ai pus foarte mult suflet, dar rezultatul final nu este deloc pe placul tău.

Ceea ce vei descoperi astăzi te va dezamăgi profund.

Citeste si: Care este, de fapt, talismanul protector al fiecarei zodii

Scorpion

Cineva va face tot posibilul astăzi pentru a-ți pune bețe în roate. Te va denigra și se va folosi de anumite aspecte din trecut pentru a-ți face rău. Mare atenție!

Sagetator

Deși încerci să oferi o soluție pentru o anumită problemă, cei din jur nu te iau în seamă, ba chiar au tendința de a te ironiza. Nu te enerva și încearcă să ignori aceste răutăți.

Capricorn

Este o zi bună pentru a face pace cu o persoană cu care te-ai certat în trecut și pentru a termina lucruri pe care le-ai început în urmă cu ceva timp, dar pe care nu le-ai mai finalizat.

Varsator

Mare atenție la subiectele pe care le abordezi astăzi. Poți aduce în discuție detalii destul de sensibile care îi pot afecta pe cei din jur. Ar fi bine să îți păstrezi părerile pentru tine.

Pesti

Ți-ai format o părere despre o anumită persoană și nimic nu te va face să ți-o schimbi. Această încăpățânare îți poate aduce numai probleme, așa că ar fi bine să asculți de cei din jur astăzi.

Citeste si: Care este trăsătura negativă a fiecărei zodii și cum ne poate afecta personalitatea?

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?