Horoscop sambata, 3 octombrie 2020. O zodie va lua o decizie importanta in dragoste!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2020, 18:40
Horoscop 3 octombrie pentru fiecare zodie in parte

Ziua de 3 octombrie va fi una perfecta pentru nativii Berbec, dar nici celelalte zodii nu vor fi uitate de astre. Iata horoscopul complet pentru cele 12 zodii.

In luna octombrie, pentru unii nativi, astrele au rezervat sanse minunate, ce pot avea un impact important asupra vietii lor – atat pe plan profesional, cst si pe plan personal. Pentru nativii din zodia Balanta, luna octombrie este una in care oportunitatile nu contenesc sa apara. Important este ca acesta sa nu ramana nepasatori si sa nu le fie teama sa ia decizii.
Pe de alta parte, Scorpionii aleg sa actioneze din umbra, sagetatorii se bucura de prezenta unei persoane dragi, iar capricornii ar putea sa isi gaseasca marea iubire si sa ia decizii importante

pentru viitorul lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce rezerva horoscopul din 3 octombrie pentru fiecare zodie

Astrologii recomanda pentru ziua de 3 octombrie prudenta in ceea ce priveste forma fizica si psihica pentru toate zodiile. Vor si schimbari de stare la toate zodiile, unele sunt mai irascibile decat de obicei. Prima zi de weekend se va dovedi a fi una destul de agitată pentru mai mulți nativi ai zodiacului, în timp ce pentru altii, ziua de sâmbătă va fi una în care vor reuși să pună la punct anumite aspecte pe care până acum le-au tratat în mod superficial. 

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii Berbec trebuie sa ia o decizie important astazi in dragoste, altfel ar putea suferi ulterior. Este important sa cantareasca bine totul inainte de a lua o hotarare! Trebuie sa se gandeasca la lucrurile pe care vi le doriţi în viitorul vostru, cereţi sfaturi, vorbiţi cu persoanele apropiate, iar la final, purtaţi o discuţie deschisă, sinceră, cu partenerul/a voastra si cu siguranta lucrurile se vor aseza asa cum va doriti.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Incerci sa mentii cat poti un echilibru intre viata de cuplu si telurile profesionale, pentru ca simti ca succesul din ultima perioada se datoreaza anume acestei armonii dobandite. O mulțime de detalii sunt încă în aer în viața voastră acum, ceea ce înseamnă că, fie vă place sau nu, anumite planuri vor fi amânate pentru o vreme ori anulate.

Vestea bună este însă că această incertitudine din jurul vostru nu va dura pentru totdeauna.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii din zodia Gemeni sunt sfătuiţi de astre să fie mai prudenti cand vine vorba de sanatate. S-ar putea să fie o perioadă grea din punct de vedere emotional si astfel se impune o pauza de cateva zie de relaxare inainte de tumultul ce urmeaza.

Staţi departe de conflicte, încercaţi să gestionaţi orice situaţie cu mult calm si intelegere.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Astazi este despre relatia sentimentala in care esti implicat, despre nevoia ta de afectiune, despre pasiune, despre manifestari romantice. Este o zi buna pentru a reaprinde flacara iubirii, pentru jocuri amoroase, pentru scantei, pentru a-ti revigora viata de cuplu.

Leu (24 iulie – 23 august)

Analizeaza-ti cu mai multa luciditate prezentul, fie ca este vorba despre sectorul profesional sau despre sfera vietii de familie. Astrologii te sfatuiesc sa nu semnezi orice document care iti pica in mana astazi, doar pentru că așa trebuie. Dacă nu te simți pregătit să îți iei angajamente, nu lua decizii drastice. Ai răbdare și curaj in luarea deciziilor!

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Astazi s-ar putea să ai probleme cu înțelegerea unui prieten care este foarte diferit de tine și lucrurile ar putea escalada. Trebuie sa fii foarte atent la tonul folosit pentru ca altfel riscati sa ajungeti intr-un punct sensibil. Trebuie să oferi critici constructive celor din jur!

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Situatia profesionala este cam incalcita in prima parte a zilei, iar recomandarea astrelor este sa-ti pastrezi o atitudine cat de calma.
Pe de alta parte, se pare ca ai ajuns intr-un punct nou in viața ta și acum e timpul să gandești dincolo de tiparele tale si sa ai curajul de a te inclina si spre noi orizonturi. Trebuie sa te concentrezi mai mult pe ganduri constructive, solutii, idei, dorinte, pentru ca ai capacitatea de a materializa ceea ce intentionezi, rapid. Ai incredere in tine!

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Astazi este despre credinte, despre autocunoastere, despre convingerile si principiile de vata pe care le ai, despre dezvoltare personala, dar si despre care este filozofia ta de viata. In ultima perioada ai renuntat la vechile ambitii si asta se vede. Incearcă să îți reintri în ritm și să îți stabilești un scop la începutul zilei care să te țină preocupat.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Semnul tau zodiacal se afla in sfera sinelui, iar sfatul astrelor este sa privesti spre viitor cu mai mult realism.
Viața trebuie traita si pe calea de mijloc, nu este doar alb-negru, oamenii nu sunt buni sau răi, credințele nu sunt greșite sau corecte. Poate fi dificil să trăiești în acea cale de mijloc în care să vezi fiecare parte a lucrurilor și îi respecți pe toți în mod egal, dar poate fi foarte benefic pentru tine.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Este o zi nenefica pentru o apropiere deosebita cu persoana iubita. Astazi te vei focusa pe stabilitatea cuplului, pe armonia din familie, pe rezolvarea situatiilor conflictuale din trecut. Astrologii va sfatuiesc sa diversificati lucrurile. Incearca o mancare noua. Poarta ceva ce nu ai mai purtat de mult timp. Poti face un traseu de plimbare diferit.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Astrologii sfatuiesc prudenta mare la capitolul cheltuieli! Este de preferat ca in perioada urmatoare sa faci mai multe economii. In ceea ce priveste cariera, lucrurile in cariera ta nu au mers prea bine pana acum, insa se pare ca totul va fi mai bine. Cu ajutorul oamenilor influenți pe care i-ai cunoscut la diferite evenimente recente reușești să pui bazele unei mici afaceri, care are potențial de a se extinde.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Sfatul astrologilor este sa incepi sa spui lucrurilor pe nume si sa nu mai iei totul pe ocolite. Desi ai trecut prin foarte multe dezamagiri te consideri pregatit sa iubesti din nou. Se pare ca cineva special isi va face apatitia in viata ta! De asemenea, prietenii îți sunt aproape și te susțin. Totuși, este de preferat să nu te entuziasmezi foarte tare încă de la prima întâlnire, pentru că riști să mai treci printr-o dezamăgire.

 

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.