Horoscop sambata, 31 octombrie. O zodie va lua o decizie radicala pentru viitor! Ce aduce Luna Plina Albastra in Taur?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 oct 2020, 19:23

Astrologii anunta o zi prielnica pentru refacerea relatiilor sociale si a celor de cuplu! Iata cum arata horoscopul zilei de sambata, 31 octombrie, pentru toate zodiile.

Sunt și mici formalități care vor fi rezolvate pentru ca toată lumea să se bucure de o pauză de la activitățile zilnice și să aibă parte de relaxare. Atentia nativilor se va focaliza pe planul personal! Ziua este marcată de întâlniri familiale, amicale și bună dispoziție.

Luna se indreapta spre magina MicroLuna, Luna Plina Albastra din zodia Taur. Acest lucru presupune ca ai sansa acum sa faci ultimele retusuri ale creatiei tale.

Esti pregatit sa sa incepi o noua viata? Misiunea ta nu mai accepta refuzuri. Trebuie doar sa actionezi!


Ce rezerva horoscopul din 31 octombrie pentru fiecare zodie

Weekendul incepe cu vești bune pentru unii nativi, sunt schimbări de care vor avea parte în viitor și care au șansa să aducă neliniște sufleteasca sau ingrijorare cu privire la situația profesională.

De asemenea pot sa mai apară și diverse vizite primite de unele semne zodiacale sau deplasări pe care vor fi nevoiți să le facă. Iata cum arata horoscopul zilei de sambata, 31 octombrie, pentru toate zodiile! 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna Plina albastra aduce liniste si stabilitate in zona banilor.

Acum puteti numara economiile, bunecuvantarile sau pierderile. Evitati achizitiile impulsive deoarece aceasta influenta astrala va poate indemna la cheltuieli excesive. Sfatul astrelor este sa fiti atenti la bugetul vostru sau la alte chestiuni legate de bani, pentru ca pot veni surprize mari.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna Plina albastra va aduce beneficii la capitolul imagine personala, aspect fizic si relatii cu cei din jur.

Astrele va sustin si ofera oportunitati pentru tot ceea ce va ajuta in dezvoltarea personala, o imagine noua, o atitudine noua, o intelegere profunda legata de ceea ce puteti face prin voi. Insa sfatul astrelor este sa nu va ignorati deloc nici sanatatea, mai ales in ceea ce priveste psihicul, deoarece se petrec multe schimbari, pe care le asteptati de ceva timp.

Citeste si: Luna plina in zodia Taur, din 31 octombrie aduce schimbari radicale pentru mai multe zodii

Citeste si: Horoscop duminică, 1 noiembrie. Trei zodii sunt sub protecție divină

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru nativii Gemeni, Luna Plina albastra aduce lumina in ceea ce priveste sanatatea mentale, intuitia, viciile, mistere de toate felurile, trecut, secrete. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre.

Urmeaza doua saptamani in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Este despre relatia sentimentala in care esti implicat, despre nevoia ta de afectiune, despre pasiune. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acum, puteti culege roade frumoase prin relatiile voastre, proiecte de grup. Nu numai ca veti culege roadele in relatia cu un prieten, dar puteti culege roade frumoase prin efortul si munca in echipa la locul de munca. Pentru cei care au muncit mult pot aparea roadele eforturilor lor in moduri neasteptate.

Leu (24 iulie – 23 august)

Luna Plina albastra aduce oportunitati in carieara, obiectivele si aspiratiile profesionale. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Astrele recomanda echilibrarea vietii de familie si a carierei voastre. Se poate produce o schimbare neasteptata in cariera voastra si care permite o mai mare independenta in munca voastra.

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Esti preocupat de armonie, atat cea care tine de sfera interioara, cat si de relatiile cu ceilalti, de mediul profesional, de sfera cu lumea exterioara. Luna Plina albastra poate sa genereze calatorii lungi, relocari, turism. Astrele ca ajuta sa va extindeti cunostintele despre viata, veti fi stimulati sa invatati lucruri noi, puteti vedea lumea dintr-un unghi diferit, imaginea mare a universului devine extrem de importanta pentru voi. O Luna Plina este foarte emotionala si ofera o oportunitate de a renunta la trecut.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Luna Plina aduce mari emotii si ofera o oportunitate de a renunta la trecut. In special, aceasta Luna plina va cere sa vedeti adevarata valoare a unui asociat, a unui partener de afaceri, a unui angajament financiar, a unor datorii, a unei relatii intime. Este momentul propice pentru a va elibera de vinovatiile, razbunarile, geloziile, ura, stranse in sufletul vostru. Pot avea loc schimbari surprinzatoare.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Luna Plina va aduce oportunitatea de a renunta la trecut, la manipulare si control in relatiile voastre. A venit timpul sa invatati ca nimeni nu va este dusman, nimeni nu va este prieten. O relatie, o slujba, se pot incheia astfel incat sa puteti gasi ceva care vi se potriveste mai bine. In parteneriatele voastre au loc schimbari neasteptate si lucrurile ascunse sunt dezvaluite.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Luna Plina albastra va atrage atentia asupra sanatatii, obiceiuri si rutine zilnice. Aceasta Luna Plina vorbeste despre eliberare. Taurul este destul de rigid si incapatanat dar aceasta luna plina va ajuta sa renuntati la tot ceea ce este lipsit de valoare in munca voastra, in obiceiurile voastre, in indatoririle voastre. Regulile spirituale va pot imputernici.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Luna Plina albastra pune accentul pe romantismul vostru, pe copiii si creativitatea voastra, pe prieteniile voastre si are legatura cu semintele plantate in mai 2020 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul iubirii, a relatiei voastre cu copii, prieteni, protectori dar puteti avea realizari importante prin fel de fel de speculatii si prin ghizi spirituali.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Luna Plina albastra va indeamna sa va preocupati mai mult de familia voastra, parintii vostri, cariera voastra. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile imprevizibile tin de familie, camin, viata de familie, parinti, planuri si actiuni personale.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Luna Plina albastra va deschide calea catre un cadru astral benefic pentru un nou proiect, pentru a-ti dezvolta afacerea, pentru a relua unele legaturi cu cineva din strainatate, pentru a-ti imbunatati reputatia profesionala sau veniturile, finantele. A sosit momentul pentru o noua abordare a comunicarii, a modului cum ganditi. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat.