Horoscop sâmbătă, 6 martie 2021: O zodie are mari probleme cu banii!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 08:50
Horoscop 6 martie 2021

Horoscopul zilei de 6 martie 2021 aduce vești bune pentru unele zodii și mai puțin bune pentru altele.

Zodia Balanță, recunoscută pentru echilibrul ei, are mari probleme financiare. Balanțele vor trebui să găsească o soluție, cel mai probabil alături de parteneri, pentru a trece peste această perioadă grea a lor.

Nu este singura zodie care are sâmbătă probleme financiare. Dar iată ce rezervă horoscopul zilei de sâmbătă, 6 martie, fiecărei zodii în parte.

Ce rezervă horoscopul din 4 martie pentru fiecare zodie

Taurii vor fi nevoiți să ia o decizie radicală în privința unui apropiat. Poate fi vorba inclusiv despre jumătatea lor. Taurii s-au confruntat, recent, cu probleme, inclusiv în familie și la locul de muncă.

Fecioarele au muncit mult și nu s-au odihnit în ultima perioadă, așa că au șansa unui weekend relaxat. Cât de mult se vor odihni, însă, depinde de ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Berbec

Auzi vorbe urâte despre tine de la apropiați. Cel mai bine este să nu le iei în seamă, tu îți cunoști cel mai bine valoarea.

Taur

Taurii vor lua o decizie în privința unei persoane apropiate de ei. Poate fi inclusiv persoana iubită, cu care au avut disensiuni în ultima vreme.

Gemeni

Sunteți deosebit de creativi și ați face bine să vă gândiți să începeți o afacere pe cont propriu.

Ideile pe care le aveți ar putea avea succes.

Rac

Ești prins cu mai multe activități, așa că s-ar putea să ratezi o întâlnire pe care ai plănuit-o de mai multă vreme cu prietenii. S-ar putea ca ei să se supere pe tine.

Leu

Situația nu arată roz la serviciu, iar weekend-ul este o bună ocazie pentru a evalua cariera ta și a te decide dacă nu este cazul să îți schimbi locul de muncă.

Fecioară

Sunteți surmenați în urma muncii intense pe care ați depus-o în ultima perioadă, așa că ați face bine să vă odihniți. Nu mai neglijați sănătatea fiindcă nici banii, nici locul de muncă nu sunt mai importante decât ea.

Balanță

Ai probleme financiare majore și nu știi pe unde să scoți cămașa. Salvarea ar putea veni de la persoana iubită.

Scorpion

Se ivește ocazia unei excursii neprogramate, așa că te vei urca în mașină și te vei duce, alături de prieteni. Va fi un weekend de neuitat.

Săgetător

Ai probleme cu un membru al familiei, dar ar fi bine să te gândești și cu ce ai greșit tu înainte de a da exclusiv vina pe el.

Fii mai înțelegător și încearcă să ajungi la un numitor comun, lucrurile nu pot fi mereu așa cum îți dorești tu.

Capricorn

Ai un weekend destul de aglomerat fiindcă apare ocazia unei afaceri. Cel mai probabil vei avea succes.

Vărsător

Ai cheltuit bani fără să ții cont de cât ai produs în această lună, iar situația poate deveni periculoasă. E timpul să adopți un buget de austeritate.

Pești

Te pregătești pentru anumite schimbări, care, cel mai probabil, te vor copleși. Abordează-le cu calm fiindcă vei avea sprijinul persoanei de lângă tine.

Citeste si: Horoscop marți, 2 martie 2021: Zi foarte grea pentru o zodie!