Horoscop sâmbătă, 7 noiembrie. Planurile acestei zodii vor fi date peste cap de un eveniment neprevăzut

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 06 nov 2020, 16:00
Horoscop pentru ziua de sâmbătă, 7 noiembrie
Sursa: unsplash

Prima zi de weekend le aduce nativilor din mai multe zodii provocări, dar și momente de liniște și fericire. Iată cum arată horoscopul zilei de sâmbătă, 7 noiembrie, pentru cele 12 zodii.

Din punct de vedere astral, ziua de sâmbătă va fi una cu aspecte pozitive, însă pot să apară și răsturnări de situație sau evenimente neprevăzute. Cei născuți într-o anumită zodie pot experimenta o astfel de situație, în special după ora prânzului.

Ce rezervă horoscopul din 7 noiembrie pentru fiecare zodie?

Având în vedere că este weekend, nativii zodiacului  sunt sfătuiți să se relaxeze mai mult, să petreacă timp în compania celor dragi și să uite de probleme.

Cei care vor reuși să facă acest lucru vor avea parte de o zi aproape perfectă, în timp ce nativii care vor continua să se gândească la ce nu a mers bine în cursul săptămânii, nu vor face altceva decât să se agite inutil.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Berbec

Dacă ai evitat să porți o discuție cu cineva din familie, acum e cel mai bun moment pentru a face acest lucru.

Spune-i tot ce ai pe suflet și nu mai aștepta nicio secundă.

Taur

Ziua începe foarte bine pentru tine, însă s-ar putea să fie nevoie să renunți la planurile pe care ți le-ai făcut încă din timpul săptămânii. Un eveniment neașteptat, care se poate produce în jurul prânzului, va da totul peste cap, astfel că va trebui să te reorientezi.

Citeste si: 15 lucruri inedite despre zodia Balanță. De ce se spune că este echilibrată, pe lângă motivul evident al numelui

Gemeni

O persoană dragă te dezamăgește profund astăzi. Credeai că s-a schimbat și că în sfârșit puteți avea o relație bună, însă acum îți dovedește că nu a renunțat la obiceiurile vechi. 

Rac

Deși ai dovada clară că un anumit lucru s-a petrecut, te încăpățânezi să crezi contrariul. Ar fi de preferat să deschizi ochii și să accepți adevărul. Nu este o soluție să trăiești în minciună.

Leu

Din cauza banilor va fi nevoie să amâni un proiect pe care sperai să îl începi în acest weekend. Deși te bazai că o anumită sumă de bani îți va intra în cont, acest lucru nu s-a mai întâmplat, astfel că va fi nevoie să mai aștepți pentru a face ceea ce ți-ai propus.

Fecioara

A devenit o obișnuiță pentru tine să îți faci griji pentru orice lucru minor care nu merge bine în viața ta, indiferent dacă ține sau nu de tine să îl poți rezolva.

Deși cei dragi te acceptă așa cum ești, astăzi nu ar fi exclus să îți facă reproșuri, astfel că ar fi bine să încerci să te schimbi.

Balanta

Astăzi poți lua o decizie care să te ajute mult în viitor. Chiar dacă nu e totul clar în mintea ta, poate că a venit momentul să riști și să vezi cum vor evolua lucrurile.

Scorpion

Ai o greutate pe suflet, iar dacă până acum ai tot evitat să vorbești deschis despre problemele tale, poate că acum a venit momentul să faci acest lucru. Ai grijă în fața cui îți deschizi sufletul.

Sagetator

Ai toate șansele ca astăzi să înveți o lecție importantă și care te va urmări multă vreme. Chiar dacă acum vei avea de suferit, în viitor îți va fi foarte bine.

Capricorn

Trebuie să închizi un anumit capitol din viața ta. Te-ai tot întors în trecut în ultima perioadă, chiar dacă nu obișnuiești să faci asta. Trebuie să te rupi definitiv de acele lucruri care ți-au făcut rău.

Varsator

Nu lua decizii astăzi bazându-te pe instinct pentru că poți face o mare greșeală. De această dată ar fi bine să analizezi cu mare atenție lucrurile înainte de a lua o hotărâre.

Pesti

Ziua de astăzi te va ajuta să îți găsești liniștea, iar discuțiile cu cei dragi te vor face să privești partea frumoasă a vieții. 

Citeste si: Singurul horoscop valabil tot restul vietii. Ce spune, de fapt, despre fiecare zodie

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?