Horoscop sambata, 9 ianuarie 2021. O zodie se va umple de bani! Cine sunt nativii carora le va surade norocul?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 ian 2021, 21:57
Horoscopul zilei de sambata, 9 ianuarie 2021

Ziua de 9 ianuarie 2021, vine cu multe schimbări, neliniști, provocări, dar și cu mult noroc pentru unii nativi! Iata previziunile astrale pentru cele 12 zodii.

Primele zile ale noului an vor aduce o serie de provocări pentru aproape toate zodiile. După un 2020 ce a dat peste cap tot ce era perceput ca normal, firesc, este lesne de înteles de ce trecerea în noul an nu va fi privită cu prea mult entuziasm. Potrivit astrologilor, cea mai bună abordare este optimismul si speranta că 2021 va îndrepta mult din ce a stricat anul precedent.

Ce rezervă horoscopul din 9 ianuarie pentru fiecare zodie?

De asemenea, astrologii sustin ca este momentul ideal pentru reflectie si schimbare. Cu putin noroc, anul în care tocmai am intrat poate marca un nou început, unul mai bun, mai fericit.

În aceste zile, Marte se va muta din pozitia sa post-retrograd. Această schimbare va aduce un plus de energie, putere de afirmare si, de ce nu, de luptă.

Marte a stationat, în ultima perioadă, retrograd în zodia Vărsător, fapt ce a influentat dorinta tuturor nativilor de a evolua, de a face un pas înainte spre împlinirea dorintelor, indiferent de obstacolele ce le-au iesit în cale.

Sambata, 9 ianuarie 2021, este o zi în care unii nativi trebuie să fie atenţi la ce se întâmplă în jurul lor şi să trateze situaţiile ivite cu atenţie sporită dar si cu multa rabdare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Horoscop vineri, 8 ianuarie. O zodie se confrunta cu temeri si situatii neplacute pe plan sentimental!

Citeste si: Horoscop joi, 7 ianuarie. Zodiile care nu trebuie să se implice în nimic. Trebuie să evite necazurile


Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru nativii Berbec apar cateva activitati sau sarcini care ii vor determina sa fie mai grabiti, mai dinamici si vor avea impresia ca va fi o zi intensa. Sfatul astrelor este sa fie chibzuiti in tot ceea ce fac astazi si sa fie atenti la felul in care gestioneaza banii, pentru ca exista o predispozitie sa cheltuii cam mult.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativii Tauri se confrunta cu cateva probleme pe plan profesional. Sunteți stresați din cauza unei probleme apărute la locul de muncă și chiar dacă este weekend, tot încercați să îi dați de capăt. Cel mai bine ar fi să vă relaxați și să așteptați ziua de luni pentru a rezolva această situație.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii zodiei Taur simt nevoia unor schimbari, nevoia de ordine si disciplina. Acesti avor dori sa aranjeze, sa organizeze, fie sa deretice prin casa, fie ca este vorba despre ordinea printre hartii, acte, notitele si listele facute anterior. In plus sunt favorizate si discutiile cu persoanele aflate in functii cheie, autoritati, specialisti. 

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Nativii Raci se simt excelent, mai ales pentru ca simt ca lucrurile pe care le controleaza de ceva timp incep sa prinda contur, sa se miste, sa fie asa cum iti doresti. Sunt posibile unele evenimente sociale sau care sunt importante pentru familia extinsa si ar fi bine sa fii prezenti si chiar sa se implice activ.

Leu (24 iulie – 23 august)

Nativii zodiei Leu sunt interesati de activitatile care le aduc placere, fie ca este vorba despre a viziona televizorul, a pregati ceva gustos, deosebit, fie pentru a petrece timpul cu oameni dragi, prieteni apropiati. Sunt bine aspectate relatiile cu copiii, dar si legatura cu copilul tau interior. Daca esti mai jucaus si mai pus pe glume astazi, sa stii de unde ti se trage!

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Nativii Fecioara se simt in putere si vor reusi sa coordonezi foarte bine anumite sarcini, vor gasi modalitati sa-i mobilizezi si pe ceilalti, sa ii incurajezi, sa le oferi suport, sa le dai sfaturi. Sunt posibile unele intalniri care va ajuta sa va eliberati pe de o parte, dar si sa va incarcati pozitiv pe de alta parte.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Nativii Balante acţionează astăzi sub influenţa stresului. Vă îngrijoraţi prea mult pentru probleme insignifiante, iar acest lucru vă secătuieşte de puteri. Poate că ar fi momentul pentru a lua piciorul de pe acceleraţie şi a vă implica în mai puţine proiecte, astfel încât să aveţi timp şi pentru voi. Ar fi ideal dacă seara aţi petrece-o în linişte, în sânul familiei sau alături de prieteni extrem de apropiaţi.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Nativii Scorpioni riscă să ajunga într-o situaţie dificila. Dar aveţi abilităţile necesare pentru a depăşi momentul controversat. Nu vă bateţi capul prea tare pentru că ceea ce pare greu la început se poate transforma într-o situaţie mai degrabă distractivă. În cele din urmă, evenimentul în sine s-ar putea transforma într-o amintire de neuitat.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru nativii Sagetatori astazi este despre comunicare, in special atunci cand va fi vorba despre sectorul familiei extinse. Ceri informatii, cauti detalii, explicatii. Este foarte posibil sa decizi sa preiei tu anumite sarcini, sa incerci sa le rezolvi tu pentru ceilalti. Este un cadru astral bun si pentru legatura cu strainatatea.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru nativii Capricorni este o zi buna pentru o apropiere deosebita cu persoana iubita. Vesti reusi sa fuzionati la vinel emotional, spiritual. Astazi te vei focusa pe stabilitatea cuplului, pe armonia din familie, pe rezolvarea situatiilor conflictuale din trecut. Iti intelegi si ii oferi mai mult suport partenerul de viata.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Nativii Varsatori se confrunta cu multe probleme. Trebuie să fiţi mai cu picioarele pe pământ si sa va pastrati calmul. Este necesar să faceți față responsabilităților și să faceți ceea ce trebuie făcut. Dacă încercați prea mult să evitați lucrurile, întârziați doar inevitabilul.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Nativii Pesti au parte de o zi mai mult decat buna! Semnul lor zodiacal se afla in sectorul grupurilor si prieteniilor, de aceea sunt favorizate intalnirile cu prietenii, discutiile, revederile. Aveti nevoie sa schimbati informatii, pareri, ba chiar energii.