Horoscop saptamana 10 - 16 februarie 2020. Decizii importante si schimbari majore pentru mai multe zodii

Autor: L.S.
Actualizat: 07 feb 2020, 11:12

Horoscopul saptamanii 10 - 16 februarie iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop saptamana 10- 16 februarie 2020. Berbec

Cuvintele cheie pentru aceasta saptamana: odihna, reechilibrare, pauza, somn, detasare. Ai nevoie de un program mai usor, de cateva zile de reincarcare, de o restabilire a energiei pierdute in ultima perioada, iar oportunitatea de a nu face nimic ar putea fi cea mai buna cale de urmat. Nu refuza nici oportunitatile de a participa la petreceri, te incurajeaza astrele

Horoscop saptamana 10- 16 februarie 2020. Taur

In aceasta saptamana vei rupe barierele, vei darama zidurile cu care te-ai inconjurat si vei alege metode mai putin traditionale de a solutiona problemele. De asemenea este foarte posibil sa te apropii in mod special de cineva despre care nici nu ai banuit ca ai fi avut prea multe lucruri in comun, dar cu care vei descoperi ca ti-e usor sa-ti exprimi gandurile si sentimentele.

Citeste si: Horoscop dragoste: zodiile care se despart in 2020

Citeste si: Horoscop. Cifra destinului iti arata cum va fi 2020 pentru tine

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop saptamana 10- 16 februarie 2020. Gemeni

Incearca sa ai grija la deciziile pe care le vei lua in aceasta saptamana, fiindca vor avea o influenta destul de mare asupra viitorului tau apropiat. Concentreaza-te pe parteneriate in aceasta perioada, spun astrele, pentru ca sunt posibile anumite conexiuni si contracte avantajoase, in special in sectorul financiar. Pe plan sentimental se pare ca vei avea parte de cateva surprize frumoase, de aceea ai grija de relatia cu partenerul romantic.

Horoscop saptamana 10- 16 februarie 2020. Rac

In aceasta saptamana se vor crea contexte favorabila pentru a te desprinde de persoanele si situatiile toxice, iar recomandarea astrelor este sa te detasezi de toti si toate. Ai nevoie de liniste si confort sufletesc. De asemenea te poti astepta si la cateva vizite din partea rudelor sau prieteni, dar si la unele calatorii scurte.

Horoscop saptamana 10- 16 februarie 2020. Leu

Energia pe care ti-o trimit astrele in aceasta saptamana te vor predispune spre nostalgie, rascoliri sufletesti, de aceea ar fi bine sa te detasezi de cotidian si sa fii pregatit de unele transformari interioare. De asemenea vor fi cateva zile favorabile regandirii planurilor personale, dar si a celor legate de cariera.

citeste continuarea pe superbebe.ro

Citeste si: 2020, cel mai bun an pentru aceste zodii! Vor străluci!

Citeste si: Lună plină februarie 2020. Schimbări majore pentru zodia Scorpion

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.