Horoscop saptamana 17 - 23 august 2020. Intalniri carmice si schimbari de planuri pentru mai multe zodii

Author: Luiza Stama
Actualizat: 17 aug 2020, 13:12

Horoscopul saptamanii 17 - 23 august iti arata ce ti-au rezervat astrele, in functie de zodie. Iata previziunile:

Berbec

Simti si vezi ca Universul te favorizeaza! Astrologii anunta ca este o perioada foarte buna pentru zodia ta si iti recomanda sa profiti de oportunitatile care apar din senin. Nativii din Berbec au sanse noi in aceasta saptamana, iar solutiile la probleme mai vechi nu intarzie nici ele sa apara.

Zodia Taur

Poate ca ai nevoie de o pauza! Cateva zile de introspectie i-ar prinde bine energicului Taur, care este pe cale sa cucereasca lumea in aceasta perioada, insa nu fara atentie asupra sinelui.

Merita sa faci sacrificiul la care te gandesti? Schimbarile trebuiesc facute luand in calcul toate aspectele vietii.

Gemeni

Este recomandat sa iesiti la lumina, dragi Gemeni. Tranzitati o perioada favorabila si veti primi sustinere si validare. Chiar si resursele necesare vor aparea negresit, daca va asumati sa nu mai stati ascunsi. Veti cunoste persoane noi si lucrurile se pot schimba nesperat de frumos in bine.

Citeste si: Zodii care se vor îmbogăţi în 2020. Te numeri printre norocoși?

Citeste si: Cum trebuie să fie aleasa inimii, în funcție de zodia lui

Rac

Schimbarea pe care o doresc cei nascuti in zodia Rac vibreaza deja in Univers. Evaluati bine situatia si pregatiti-va sa va reorganizati in ce priveste munca pentru ca modificarile incep sa apara.

Cei cu care va inconjurati va vor raspunde in oglinda asa ca fiti atenti la modul in care va comportati, chiar si cu voi insiva.

Leu

Optimism si ganduri bune la orizont, chiar daca aveti multe de rezolvat. Cineva din familie va expune o situatia la care veti reusi sa gasiti solutia optima pentru toata lumea implicata, iar acest lucru nu va trece neobservat.

Spre final de saptamana va veti bucura de aprecieri.

Zodia Fecioara

Este un moment bun sa te implici in activitati de caritate, sa te pui pe locul doi si sa incerci sa fii mai generos. Sunt zile carmice si astrele te indeamna sa ai mare atentie la mesajele pe care gandurile tale le lanseaza in Univers. Idei noi despre cum sa te dezvolti pe plan personal ar putea aparea spre sfarsitul saptamanii, cand intervin niste deplasari.

Balanta

Intalniri, planuri de afaceri, planuri de achizitii majore, interviuri. Balanta este intr-o perioada a marilor viziuni, iar ideile fascinante au sanse sa prinda viata pentru ca astrele isi arata toata sustinerea.

Scorpion

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Imaginatia si creativitatea functioneaza la cote maxime in aceasta saptamana.

Este un moment bun sa construiesti ceva, ca descoperi o pasiune noua sau sa faci o activitate care te va umple de energie. Nici latura spirituala nu este neglijata! Scorpionul gaseste puterea sa se elibereze de anumite probleme si chiar sa faca pace cu o perioada din trecut.

Citeste si: Horoscop octombrie 2020. Astrele aduc mai multa stabilitate si echilibru pentru zodii

Citeste si: Horoscop septembrie 2020, o luna inselatoare pentru mai multe zodii

Zodia Sagetator

Esti hotarat sa reusesti saptamana asta! Ingeniozitatea si obiectivele care ii includ pe toti cei care te inconjoara vor fi elementele cheie in reusita pe care o doresti atat de mult. Relatia de cuplu necesita mai multa atentie. Ce poti sa faci sa o imbunatatesti?

Capricorn

Nativii din Capricorn pot avea intalniri carmice in aceasta saptamana. Trecutul nu ii da pace Capricornului, iar Universul vine in ajutorul lui si il ajuta sa se curete, sa se debaraseze in cariera, dar si in viata personala. Apar sanse de progres profesional, dar si intalniri care pot fi extem de utile in evolutia din urmatorii ani.

Varsator

Ca vrei sau nu, esti in prim plan in relatiile din viata ta. Universul te indeamna sa comunici mai mult, sa te exprimi, sa impartasesti si sa clarifici situatii.

Pesti

Doritele pot sa prinda viata in aceasta saptamana pentru nativii Pesti. Lucrurile s-au asezat cum nu se putea mai bine si in curand vei putea culege roadele. Niste oferte sau propuneri pe plan profesional iti pot aduce beneficii pe termen lung. Pe final de saptamana vei fi in dilema de a nu sti ce sa alegi intr-o chestiune de familie.

Citeste si: Horoscop compatibilitati: zodiile cu care te potrivesti si zodiile cu care nu ai nicio sansa sa te intelegi

Citeste si: Horocop vara 2020. Se anunta schimbari majore pentru mai multe zodii