Horoscop saptamana 2 - 8 martie 2020. Zodia Taur pune relatiile pe primul plan, Racii trebuie sa se trezeasca la realitate

Author: L.S.
Actualizat: 28 feb 2020, 10:42

Horoscopul saptamanii 2 - 8 martie iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop saptamana 2- 8 martie 2020. Zodia Berbec

Sfatul astrelor pentru aceasta saptamana este sa incerci sa fii mai empatic, sa ai o anumita deschidere catre ceilalti, sa iti faci timp sa le asculti si parerile persoanelor cu care interactionezi, sa nu incerci sa-ti impui mereu doar punctul tau de vedere, astfel incat sa puteti avea reusite cat mai frumoase impreuna.

Horoscop saptamana 2- 8 martie 2020. Zodia Taur

In centrul atentiei in aceasta perioada se vor afla relatiile. Dai un randament mai bun atunci cand alaturi de tine se afla cineva cu care sa discuti si sa te sfatuiesti, in care sa ai incredere. Nu iti place sa te simti singur, de aceea este saptamana in care intelegi mai mult ca oricand ca suportul care tin la tine conteaza mult.

Citeste si: Horoscop chinezesc martie 2020. Urmeaza schimbari majore pentru mai multe zodii

Citeste si: Horoscop 2020. Sfatul pentru zodia ta. De ce trebuie sa tina cont fiecare nativ in 2020

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop saptamana 2- 8 martie 2020. Zodia Gemeni

Ai o agenda supraincarcata si cand te uiti pe lista de sarcini este posibil sa intri in panica.

Astrele sustin ca mai intelept ar fi sa cauti sa-ti organizezi mai bine responsabilitatile si sa-ti prioritizezi fiecare activitate in parte. Doar nu toate trebuie sa fie facute pana maine, nu-i asa? Fii mai increzator, nu lasa mici tornade aparute in aceasta perioada sa-ti strice gradina pentru care ai muncit in ultima perioada!

Horoscop saptamana 2- 8 martie 2020. Zodia Rac

Pastreaza contactul cu realitatea si nu mai trai in vise, mai ales pentru ca Universul iti trimite unele sanse atat de frumoase, pe care risti sa nu le observi.

Daca vei sta sa astepti doar cu ochii in sus, vei rata lucrurile minunate aparute langa tine, te avertizeaza astrele. Fii atent la semne si indicii!

Horoscop saptamana 2- 8 martie 2020. Zodia Leu

Esti foarte vulcanic in aceasta saptamana, te cam pripesti, iar aceasta agitatie si graba s-ar putea sa nu fie benefica in ceea ce priveste sfera muncii, de aici astrele sustin ca nu este cea mai potrivita perioada pentru a lua decizii.

In schimb este un cadru astral bun de a petrece cat mai mult timp in familie sau inconjurat de prieteni.

Citeste mai mult pe superbebe.ro

Citeste si: Horoscop financiar 2020. Zodia care va avea bani cu sacul si zodia care va pierde tot ce a agonisit

Citeste si: Horoscop dragoste 2020. Zodiile care isi gasesc marea iubire pana la sfarsitul lui 2020

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.