Horoscop saptamana 20-26 iulie 2020. Se anunta zile grele pentru mai multe zodii

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 20 iul 2020, 09:10

Horoscopul saptamanii 20-26 iulie iti arata ce ti-au rezervat astrele, in functie de zodie.

Horoscop saptamana 20-26 iulie 2020. Berbec

In aceasta saptamana vei face cateva schimbari si vei avea unele lucruri de invatat. In primul rand, vei decoperi ca cercul de oameni in interiorul carora te-ai aflat in ultima perioada nu mai este acelasi, dinamica s-a cam schimbat, iar noul rol care iti este atribuit nu-ti convine. Nu vei protesta, in schimb vei cauta noi metode pentru a te reinstala in pozitia dinainte.

In al doilea rand, este o perioada minunata pentru a petrece timpul in familie, pentru a te ocupa mai mult de copii, pentru a-ti ingriji parintii, dar si pentru a-ti programa o scurta vacanta.

Horoscop saptamana 20-26 iulie 2020. Taur

In prima parte a saptamanii iti vei indrepta energia cel mai mult spre sectorul familiei, pentru ca observi ca cineva dintre cei dragi are nevoie de tine, de suportul tau.

Este o perioada buna si pentru activitati ce tin de spiritualitate, dar si pentru activitati de caritate, pentru intr-ajutorarea celorlalti. La mijlocul saptamanii sunt posibile anumite aspecte legate de bani, de bugete, de investitii. In ultima parte iti vei indrepta atentia catre conexiunea cu natura, de aceea mici escapade in mijlocul naturii sunt chir favorizate.

Citeste si: Horocop vara 2020. Se anunta schimbari majore pentru mai multe zodii

Citeste si: Horoscop iulie 2020. Se anunta schimbari importante pentru mai multe zodii

Horoscop saptamana 20-26 iulie 2020. Gemeni

Incepi saptamana in forta, vei repara, vei schimba, vei innoi, vei reorganiza mai multe lucruri, iar acestea vor tine atat de planul profesional, cat si de cel personal. Te concentrezi pe imbunatatirea lucrurilor in general, de aceea sa nu te mire ca si pentru a-ti spori confortul in casa vei cauta obiecte sau solutii.

Vei primi vesti, informatii, sfaturi in special in a doua parte a saptamanii, de care ar fi bine sa tii cont, spun astrele.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop saptamana 20-26 iulie 2020. Rac

Te vei intelege foarte bine cu partenerul de viata si chiar ai in plan un mic plan de renastere, de transformare relationala. Simti ca relatia in care esti implicat trebuie indreptate catre o alta directie, trebuie dusa intr-o alta etapa. Este o perioada buna si pentru a atrage idei si strategii care te pot ajuta sa-ti cresti veniturile financiare. La finalul saptamanii sunt posibile scurte calatorii sau vizite, in principiu catre membri ai familiei extinse.

 

Horoscop saptamana 20-26 iulie 2020. Leu

Cuvintele care ar descrie cel mai bine aceasta saptamana sunt: echilibru, pace, intelegere, empatie, linjste sufleteasca. In prima parte a saptamanii este posibil sa observi ca partenerul tau de viata are nevoie de mai multa sustinere sau de sfaturi pentru a iesi dintr-o porblema, situatie. In partea a doua a acestei saptamani te vei concentra mai mult pe partea profesionala. Sunt posibile noi colaborari, proiecte sau vei primi noi responsabilitati.

citeste continuarea pe superbebe.ro

Citeste si: Horoscop vara 2020. Vin schimbari mari pentru trei zodii in lunile iulie si august!

Citeste si: Horoscop pe doua luni, iulie si august! Vin schimbari mari pentru trei zodii

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.