Horoscop saptamana 22 - 28 iunie 2020. Zodia careia destinul ii joaca feste

Author: L.S.
Actualizat: 22 iun 2020, 07:00

Horoscopul saptamanii 22 - 28 iunie iti arata ce ti-au rezervat astrele, in functie de zodie.

Horoscop saptamana 22- 28 iunie 2020. Zodia Berbec

Ai o saptamana plina din multe puncte de vedere. Ti se va oferi ocazia sa experimentezi tot felul de lucruri, de aceea nu ezita sa te implici in diverse activitati care iti pot satisface curiozitatea, dar iti pot aduce si alte beneficii, chiar financiare, spun astrele. De asemenea si sectorul vietii sociale pare mai dinamic, fiind posibile intalniri cu prietenii, rudele, anumite cunostinte.

Horoscop saptamana 22- 28 iunie 2020. Zodia Taur

Ai capacitatea de a rezolva o multime de lucruri intr-un mod rapid. Este un cadru astral favorabil pentru discutii legate de educatie, de studii, de dezvoltarea unor noi abilitati si talente. De asemenea astrele te indeamna sa petreci mai mult timp in familie mai ales in partea a doua a saptamanii, sa te implici in activitati relaxante, dar si in discutii profunde, de suflet.

Citeste si: Horoscop pe doua luni, iulie si august! Vin schimbari mari pentru trei zodii

Citeste si: Horoscop Solstitiu de vara 2020. Zodiile care vor resimti cele mai mari provocari spre schimbare

Horoscop saptamana 22- 28 iunie 2020. Zodia Gemeni

Iti schimbi foarte des planurile, iar partea buna este ca le imbunatatesti, cauti sa dezvolti sarcinile si activitatile.

Este o perioada foarte buna pentru comunicare, pentru a-ti spune punctul de vedere. Este dreptul tau din nastere sa te exprimi in maniere care iti aduc implinire, spun astrele.

Horoscop saptamana 22- 28 iunie 2020. Zodia Rac

Sintagma acestei saptamani este urmatoarea: gaseste-ti echilibrul. Depui eforturi sa-ti imbunatatesti relatia de cuplu, de familie, cu copilul, cu parintii. Este o perioada in care mai mult ca oricand vei cauta sa echilibrezi lucrurile intre sectorul muncii si sfera vietii de familie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop saptamana 22- 28 iunie 2020. Zodia Leu

Ai grija ce responsabilitati iti asumi, ce comunici, pentru ca promisiunea facuta trebuie onorata! Este un cadru astral favorabil si pentru discutii emotionale, mai ales daca vin din sectorul iubirii sau parteneriatelor de lunga durata.

De asemenea, fii mai deschis, nu spune <nu> din start, chiar daca la inceput propunerea primita nu ti se pare incantatoare, s-ar putea sa descoperi ca dupa o analiza mai amanuntita sa fie exact solutia salvatoare de care ai nevoie!

citeste continuarea pe superbebe.ro

Citeste si: Horocop vara 2020. Se anunta schimbari majore pentru mai multe zodii

Citeste si: Horoscop dragoste iunie 2020: ce zodii afla ca sunt inselate