Horoscop saptamana 24 - 30 august 2020. Apar piedici si dificultati pentru mai multe zodii

Author: Luiza Stama
Actualizat: 24 aug 2020, 08:16

Horoscopul saptamanii 24 - 30 august iti arata ce ti-au rezervat astrele, in functie de zodie. Iata previziunile:

Berbec

Nativii din Berbec se bucura de multa energie, mai ales la inceputul acestei saptamani, motiv pentru care se vor apuca de finalizarea unor proiecte mai vechi, pe care nu le-au putut realiza asa cum isi doreau. Cum si investitiile si tranzactiile sunt favorizate de astre, Berbecii se bucura de o saptamana reusita.

Taur

Daca stii sigur care iti este scopul, sansele ca lucrurile sa se aseze bine sunt maxime.

Insa nu iti consuma energia daca simti ca nu ti-e clar ce iti doresti, caci nu vei face decat sa strici ce ai inceput in saptamanile anterioare. Ocupa-te de imbunatatirea relatiilor! Vei putea sa te focusezi pe familie si este un moment bun sa reaprinzi flacara iubirii.

Gemeni

Cei din familie se vor baza pe tine saptamana aceasta! Va trebui sa le dai sfaturi sau chiar sa ii organizezi in ce priveste rezolvarea unor situatii.

Apar niste parteneriate sau colaborari. Nativii din Gemeni au mare nevoie si de o deconectare saptamana aceasta, asa ca este recomandat sa iesi in natura, sa faci miscare.

Rac

Saptamana aceasta este despre familie si rude. Cu putina atentie la mesajele pe care le transmiti, in zilele urmatoare este posibil sa se reia anumite legaturi si sa iti vezi apropiatii impreuna, asa cum nu s-a mai intamplat de mult.

Astrele favorizeaza si latura spirituala in aceasta saptamana.

Citeste si: Horoscop septembrie 2020, o luna inselatoare pentru mai multe zodii

Citeste si: Horoscop dragoste august 2020. Despartiri si regasiri la orizont

Leu

Planurile pentru familie si camin devin realitate saptamana aceasta. Fie ca planuiati sa redecorati casa, sa renovati sau pur si simplu sa iesiti din rutina, acum este momentul sa se intample.

Relatiile pe termen lung sunt favorizate de astre, iar timpul si energia pe care le vei investi in acestea vor merita tot efortul.

Fecioara

Cauti singuratatea si esti emotiv pentru ca nu esti prea multumit de cum au mers lucrurile. Poate ca este timpul sa iti faci un plan nou, insa este bine sa nu mai fii atat de critic cu tine insuti. Mediteaza, analizeaza situatiile si vei vedea ca totul este bine.

Simti nevoia sa cuceresti noi culmi si sa te concentrezi pe cariera. Saptamana acesta este favorabila unor relatii care iti vor creste popularitatea.

Balanta

Relatia ta de iubire este in prim plan. Vrei pasiune si multa tandrete, iar tu este gata sa ii faci partenerului surprize placute, doar, doar veti petrece mai mult timp impreuna. Creativitatea e la cote maxime si vei avea idei fabuloase.

Redescoperi un hobby!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Scorpion

Comunicare, comunicare, comunicare. Aceasta este tema saptamanii pentru Scoripion si nativii se vor trezi in tot felul de discurii si conversatii. Este un moment bun si pentru deplasari de serviciu, dar si pentru calatorii cu familia sau prietenii. Saptamana este favorabila pentru tranzactii, contracte si proiecte noi.

Sagetator

Daca nu te concentrezi suficient vei avea surpriza unor rasturnari de situatii. Macar nu te lasa luat pe nepregatite! Intalniri cu familia sau prietenii vor scoate la lumina aspecte avantajoase. Vei gasi solutii la toate, daca ramai calm, iar la final de saptamana este esential sa lasi munca deoparte.

Capricorn

Afli ceva care iti schimba planurile! Alege simplitatea si revizuieste-ti gandurile si sentimentele! Sunt cateva convingeri care te limiteaza si nu te ajuta deloc, iar saptamana aceasta este ideala sa scapi de aceste metehne. Vei vedea ca familia si caminul tau iti ofera exact ce ai nevoie si dora tu esti cel care complica lucrurile.

Varsator

Este timpul sa alegi, sa decizi! Daca tot poti sa vezi imaginea pe ansambu, tine cont de detalii si pune-ti in aplicare viziunea! Astrele sunt favorabile acestei schimbari, iar tu esti oricum concentrat pe cariera in acesata perioada. Imaginea ta publica se va imbunatati simtitor.

Pesti

Greselile fac parte din viata, iar tu nu trebuie sa ai regrete pentru ale tale. Aceptarea si depasirea momentelor dificile sunt esentiale pentru starea ta de bine. In partea a doua a saptamanii te vei putea bucura de o companie placuta, iar placerile tale vor fi redescoperite.

Citeste si: 10 trăsături care definesc nativul Vărsător. De ce este o zodie atât de specială?

Citeste si: Horoscop octombrie 2020. Astrele aduc mai multa stabilitate si echilibru pentru zodii