Horoscop saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie 2019. Romantismul pluteste in aer. Zodiile care se indragostesc

Autor: L.S.
Actualizat: 22 nov 2019, 10:38

Ultima saptamana din noiembrie 2019 este dominata de romantism. Iata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop saptamana 25 noiembrie- 1 decembrie 2019 Berbec

Petreci mare parte din timp alături de persoana iubită. Încerci să te reconectezi cu persoana iubită și să ajungeți să vă cunoașteți mai bine. Intimitatea vă ajută să duceți relația la un nou nivel. În plus, dai doavdă de multă deschidere în raport cu problemele partenerului de cuplu.

Horoscop saptamana 25 noiembrie- 1 decembrie 2019 Taur

Romantismul te caracterizează în această săptămână și, în plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să dedici timp atât pasiunilor, cât și persoanei iubite. Reușești să te bucuri de hobby-urile pe care le ai, dar și să rezolvi problemele pe care le ai în interiorul relației.

Citeste si: Horoscop 2020. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in noul an, ca sa isi urmeze destinul

Citeste si: Horoscop 2020- 2025. Cinci ani de schimbari spectaculoase pentru zodii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop saptamana 25 noiembrie- 1 decembrie 2019 Gemeni

Îți redefinești o relație semnificativă pe care o ai fie cu un prieten apropiat, fie cu partenerul de cuplu. Încerci să îți exprimi nemulțumirile și să ceri să ți se acordă mai multă atenție sau mai multă libertate pentru a face lucrurile pe care ți le dorești pentru tine.

Horoscop saptamana 25 noiembrie- 1 decembrie 2019 Rac

În această săptămână găsești curajul necesar să renunți la persoanele toxice din viața ta, indiferent de cât de greu de dus la bun sfârșit se dovedește acest lucru. În plus, ți se deschid noi oportunități de care ar fi bine să profiți.

Horoscop saptamana 25 noiembrie- 1 decembrie 2019 Leu

Săptămâna aceasta este caracterizată de rutină, însă acest lucru nu este ceva negativ, pentru cp îți permite să te ocupi de responsabilitățile pe care le ai, dar și să petreci timp alături de persoanele importante din viața ta.

citeste mai mult pe jurnalul.ro

Citeste si: Horoscop dragoste 2020. Zodiile care isi gasesc marea iubire pana la sfarsitul lui 2020

Citeste si: Zodii de femei norocoase. Afla cat de norocoasa esti in functie de zodia ta

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.