Horoscop saptamana 3 - 9 august 2020. O veste nesperata schimba planurile unei zodii

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 31 iul 2020, 10:02

Horoscopul saptamanii 3-9 august iti arata ce ti-au rezervat astrele, in functie de zodie.

Horoscop saptamana 3- 9 august 2020. Berbec

Ai o saptamana placuta din foarte multe puncte de vedere. Pe de o parte poti sa te bucuri de un dram de liniste, de relaxare, de timp pentru a te gandi, a planifica. Aproape ca ai putea zice ca e o saptamana de vacanta sau macar cateva zile tot vei simti acea atmosfera. Este posibil chiar sa apara o ocazie interesanta sa iesi din spatiul in care ai fost in ultima perioada, sa calatoresti, sa vizitezi, sa ai parte de un respiro dorit.

In plus, te asteapta si cateva intalniri de suflet cu persoane dragi, spun astrele. Despre cine este vorba?

Horoscop saptamana 3- 9 august 2020. Taur

Ai parte de o saptamana destul de agitata, in sensul ca fiecare zi iti aduce ceva nou, ceva de descifrat, de aflat, de rezolvat, undeva de mers. Apar repede sarcini noi pe agenda ta si simti ca trebuie sa le rezolvi cu o viteza uimitoare.

Desi majoritatea dintre ele vor fi lucruri mici, acestea vor reusi sa-ti acapareze toata atentia si sa-ti consume o buna parte din energie, nelasandu-ti prea mult timp pentru alte sfere ale vietii. Cum vei cauta sa echilibrezi lucrurile?

Citeste si: Horoscop dragoste august 2020. Despartiri si regasiri la orizont

Citeste si: Horoscop august 2020. Urmeaza schimbari care ne vor urmari si anul viitor. Atentie la decizii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop saptamana 3- 9 august 2020. Gemeni

In aceasta perioada pui un deosebit accent pe camin, pe spatiul tau intim, pe imbunatatirea locuintei, iar acest lucru poate insemna de la o curatenie mai ampla pana la achizitionarea unor piese decorative sau de mobilier. Si in sfera relatiilor se mai linistesc lucrurile, planeta Venus aducand pace si acceptare. Este un cadru astral favorabil si pentru a relua legaturi mai vechi, spun astrele.

Horoscop saptamana 3- 9 august 2020. Rac

Stii ce trebuie sa faci in aceasta saptamana? Sa rezolvi treburile care au tot fost amanate. S-au adunat acum din plin si au nevoie de atentia ta, iar astrele te indeamna sa faci acest efort, daca nu-ti doresti consecinte mai putin placute in viitorul destul de apropiat. Partea frumoasa este ca vei fi ajutat in aceasta perioada, unele persoane chiar oferindu-ti sfaturi, suportul, sau preluand anumite sarcini astfel incat sa-ti usureze tie munca.

Cine sunt persoanele care te vor salva de la acest cumul de lucruri lasate pe ultima suta de metri?

Horoscop saptamana 3- 9 august 2020. Leu

Copilul din tine are nevoie de o evadare, de o eliberare, atat mentala, cat si fizica. Simti ca ai fost prea mult timp ingradit in ultima perioada si simti ca a venit momentul sa recuperezi unele lucruri, sa treci de limite, de sari peste bariere.

Cu toate acestea, astrele te atentioneaza sa ai grija sa nu exagerezi cu anumite iesiri, sa fii atent cine ti se alatura acestor escapade, in ce cerc de persoane intri si cat de mult te lasi influentat de ei.

citeste mai mult pe superbebe.ro

Citeste si: Horoscop compatibilitati: zodiile cu care te potrivesti si zodiile cu care nu ai nicio sansa sa te intelegi

Citeste si: Horoscop pe doua luni, iulie si august! Vin schimbari mari pentru trei zodii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.