Horoscop săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie 2019

Autor: L.S.
Actualizat: 19 nov 2020, 18:30

Horoscop săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie 2019. Iata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie

Horoscop săptămâna 30 septembrie- 6 octombrie 2019 Berbec

Este nevoie sa te ocupi de cheltuielile comune cu altii, de genul facturi, taxe, impozite si documente specifice bunurilor materiale. Se recomanda prudenta, deoarece sunt posibile neintelegeri si minciuni. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat, activitatile intelectuale, calatoriile pe distante lungi sau in strainatate te vor ajuta sa-ti remodelezi filozofia de viata. Este vremea sa abordezi cu totul altfel oamenii si evenimentele vietii.

De mare folos iti este implicarea in studii si cercetari. Panifica cursuri de perfectionare, seminarii scurte pe teme diverse si calatorii cu tema data. Forfota socio-profesionala si dialoguri importante cu sefii.

Horoscop săptămâna 30 septembrie- 6 octombrie 2019 Taur

Dialoguri si actiuni comune cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri. Bizarul domneste in segmentul partenerial, astfel ca este bine sa fii precaut.

Evita sa povestesti despre veniturile tale sau sa pui agoniseala ta la dispozitia altora. Se prefigureaza o etapa noua vizavi de bani si bunuri comune cu altii. Asta inseamna ca ai sanse sa achiti datorii, sa rezolvi demersuri specifice mostenirilor sau partajelor. Evita acumularea datoriilor si planurile de investitii deocamdata! Pe de alta parte, sunt zile excelente pentru a te apropia de studiul disciplinelor ezoterice si de a descifra intelesul vietii dincolo de realitatea cotidiana.

Citeste si: Horoscop OCTOMBRIE 2019: dragoste, bani, sanatate, cariera pentru fiecare ZODIE

Horoscop săptămâna 30 septembrie- 6 octombrie 2019 Gemeni

Saptamana debuteaza cu multa forfota la serviciu, insa si acasa ai multe si marunte de facut. Cum lucurile sunt amestecate, nesigure, bizare in mediul profesional in care activezi, ar fi bine sa-ti dozezi eforturile si sa lucrezi strictul necesar.

Sanatatea iti poate crea neplaceri, deci ingrijeste-te corespunzator. Relatiile parteneriale se vor modifica, deoarece este vremea marilor schimbari matrimoniale si in afaceri. Finaluri si inceputuri. Deocamdata ar fi bine sa analizezi pe indelete situatia parteneriala si sa trasezi alte directii. Renunta la conceptii, planuri si relatii care nu-si mai au rostul in viata ta de acum. Cheltuieli comune cu altii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop săptămâna 30 septembrie- 6 octombrie 2019 Rac

Esti tentat sa te lasi dus de valul emotiilor in relatiile cu copiii si cu persoana iubita. Ceva nedefinit iti inflacareaza sufletul, astfel ca ai fi in stare sa mutii muntii din loc pentru cei dragi. Bine ar fi sa-ti revii la felul acela circumspect si banuitor, pentru ca in segmentul sentimental, nimic nu e ceea ce pare.

La serviciu se contureaza schimbari importante si definitive. Conditii de munca noi, colegi noi, restrangere de activitate, reconversie profesionala, somaj, insa si gasirea unui alt loc de munca. Este bine sa te ocupi pe indelete de situtia ta profesionala si sa iei masurile necesare. Sanatatea este vulnerabila, fiind nevoie de ingrijiri de specialitate. Odihneste-te si ai incredere ca va fi bine!

Citeste si: Nascut pe 30 septembrie. Horoscop european al zilei adevarului orbitor

Horoscop săptămâna 30 septembrie- 6 octombrie 2019 Leu

Relatiile cu membrii familiei si treburile gospodaresti te solicita mult in prima parte a saptamanii. Este posibil sa fii nevoit sa ajuti pe cineva drag cu sfaturi, bani sau bunuri materiale. In functie de situatie, dialogurile cu un prieten te pot sprijini pe tine sa-ti rezolvi treburile personale. Totul este sa permiti cuiva sa te ajute. In relatiile cu copiii si cu persoana iubita se deschide o etapa noua, in care ar fi bine sa-ti remodelezi atitudinea si asteptarile. Surprizele pot fi de proportii in plan sentimental, deci fii prudent si tine cont si de ceilalti. Sarcini de lucru noi si urgente la serviciu. Odihneste-te mai mult!

citeste continuarea pe ziare.com

Citeste si: Zodiile care vor da lovitura în luna octombrie