Horoscop saptamana 4-10 noiembrie 2019. Romantism pentru o zodie, multa munca pentru alta

Autor: L.S.
Actualizat: 24 nov 2020, 14:10

Horoscop saptamana 4-10 noiembrie 2019. Specialistii de la zodiacool.ro ti-au pregatit horoscopul pentru toata saptamana. Iata ce se intampla cu fiecare zodie

Horoscop saptamana 4-10 Noiembrie 2019 Berbec

Nativii Berbec, în săptămâna 4-10 noiembrie, au parte de o săptămână plină de romantism, relații romantice, foarte profunde.

Aceasta este o relație bine trăită, o relație foarte bună cu partenerul de viață. Pentru nativii care încă nu au un partener de viață sau o relație este momentul să se gândească să se așeze la casă, aceștia încep să discute problema asta.

Aceasta este o problemă pe care grupul de prieteni nu prea o agrează sau este un fel de condiționare, ori eu, ori prietenii. Nativul Berbec va merge către amorul lui, către partenerul cu care dorește să întemeieze un cămin. Acest nativ are o protecție din partea unei persoane joviale, un profesor, duhovnic, o persoană de la serviciu care îl simpatizează, un fel de autoritate intelectuală și spirituală care îl protejează, potrivit zodiacool.ro

Însă această persoană îl și tensionează puțin, pentru că îi creează obligații de care nu prea are chef acum, deoarece problema lui în acest moment este dragostea.

Nativul Berbec este foarte asumat la serviciu, are multe obligații, însă aceste obligații efectiv îl tensionează pentru că el dorește foarte mult să aibă, să se ocupă de casă, viață, întâlniri romantice. De asemenea, acesta este foarte preocupat de casa și viața lui intimă.

Citeste si: Horoscop. 2020 e anul lor! Zodiile care vor inflori pe toate planurile in noul an

Citeste si: HOROSCOP paranormal. Ce zodii au puteri paranormale cu adevarat

Horoscop saptamana 4-10 Noiembrie 2019 Taur

Nativii Taur sunt foarte îndrăgostiți de partenerul de viață, au o foarte bună energizare a relației de căsnicie.

Vorbim fie că de o relație care pur și simplu se reaprinde, fie de o relație care merge foarte bine, în care se simte foarte bine partenerul. În relația de amor/relația intimă, nativul se simte foarte bine. Aceasta este o relație foarte bună, profundă, aproape ritualică. O parte dintre partenerii Taur nu aș băga mâna în foc că nu își doresc o aventură și nu trăiesc o aventură.

Însă pentru o bună parte din nativi căsnicia este pe primul plan. Mai există unii dintre nativii Taur care au muncit foarte mult pentru un contract și acesta este pe cale să se materializeze, iar acest nou parteneriat în afaceri îi poate aduce o nouă poziție mult mai responsabilă la la locul de muncă.

Singura temere a nativului Taur este colectivul de prieteni sau de muncă, colegii.

Acesta nu este sigur că are o relație cu aceștia sau nu este sigur că aceștia nu ascund ceva. Mai există și posibilitatea ca partenerul de viață să nu se înțeleagă foarte bine cu unul dintre prietenii nativului Taur sau cu tot grupul de prieteni și începe un conflict. Aceasta nu este o chestiune care să nu se rezolve, pentru că nativul Taur nu își descarcă această tensiune pe casă. Acesta își găsește echilibru în liniștea căminului și efectiv se retrage cu persoana iubită în intimitatea căminului. Nu este o săptămână rea, ci din contră, este o săptămână chiar bună pentru nativii Taur.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscop NOIEMBRIE 2019: dragoste, bani, cariera, sanatate pentru fiecare zodie

Citeste si: Horoscopul norocului 2019: zodii de femei răsfățate de zeița Fortuna

Horoscop saptamana 4-10 Noiembrie 2019 Gemeni

Pe nativii Gemeni, în săptămâna 4-10 noiembrie, îi ajung din urmă unele probleme rămase nerezolvate, probleme mărunte, plictisitoare.

Aceste probleme au rămas nerezolvate de o perioadă îndelungată. Pentru cei care sunt la școală, probabil că se apropie sesiunea, niște examene, teste și constată că au rămas în urmă cu învățătura, umblă/aleargă după cursuri, cărți, pentru a recupera ce au pierdut. Este o săptămână cu muncă multă, migăloasă, dar este foarte posibil să se pună problema unui drum lung sau a unui curs de studii înalte care i se propune nativului Gemeni, de la locul de muncă. Nativul Gemeni are un colectiv plăcut cu care se pune problema să plece, îi face plăcere, dar chestiunea asta îl tensionează și mai tare pentru că îi aduce și mai multe obligații, lucruri mărunte pe care le are de rezolvat până să plece sau până să ajungă la acel curs.

Este posibil ca o parte dintre nativii Gemeni care au o activitate didactică, să li se propună mai multe cursuri și chestiunea asta să presupună o muncă în plus, chiar muncă fizică, de rutină, de conspectat/pregătit. Atenție ce și cum faceți pe Mercur retrograd, să nu uitați să spuneți anumite lucruri sau să nu uitați să trimiteți niște mesaje. Partea sentimentală este bună, nativii comunică foarte bine. Aceștia comunică cu partenerul de viață, iubitul, iubita, se simt foarte bine și chiar au o anumită atmosferă extrem de plăcută pe care o petrec cu persoana iubită.

citeste mai mult pe www.zodiacool.ro

Citeste si: Horoscop sexual. Secretele intime ale fiecarei zodii, dezvaluite de astrologul Urania

Citeste si: Cum arata clasamentul celor mai de succes zodii?