HOROSCOP săptămâna 8 - 14 iulie 2019. Resentimentele se vindecă greu, evitați deciziile majore

Autor: R.V.
Actualizat: 03 sep 2020, 18:25

HOROSCOP. Iata horoscopul saptamanii 8-14 iulie 2019. O alta saptamana intensa, cu multe evenimente astrale. Pune-ti centura de siguranta! Pornim!

Mercur este retrograd in Leu si se transforma in evenimentul cu cel mai mare impact asupra tururor zodiilor. Soarele este in opozitie cu Saturn si Pluto, deci asteapta-te la suisuri si coborasuri, dar si la revelatii uluitoare. Suntem in plin sezon al eclipselor lui 2019, fiecare cu insemnatatea si influentele ei asupra zodiilor. Nu planifica prea mult lucrurile, respecta-ti corpul si limitele lui. Universul are o agenda plina, iar tu trebuie sa fii gata sa faci fata tuturor experientelor care vor aparea. 



HOROSCOP  Mercur retrograd te pune in miezul probelemei

HOROSCOP  Mercur retrograd in Leu face conjunctie cu Marte, aflat tot in Leu, ceea ce iti va aduce atat de multa incantare incat iti vei simti inima batand cu putere. Energia este la cote mari, iar lucrurile se intampla cu rapiditate. Poti face fata? Cel mai probabil, da, dar trebuie sa iti pastrezi cumpatul.
Pastreaza-ti mintea deschisa pentrua vede a toate versiunile unei situatii. Trebuie sa faci asta cam toata luna. 
Pluto si Saturn aduc transformari interioare

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 8-14 iulie. Săgetătorii au o săptămână agitată, Balanțele sunt foarte emotive

Citeste si: Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 8-14 iulie. Berbecii au protecție divină, Leii sunt dispuși la bătălii

Citeste si: Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 6 – 12 iulie 2019. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

HOROSCOP  Nu zice niciodata hop, chiar daca pare ca o situatia s-a rezolvat. Pluto si Saturn iti aduc cateva experiente care te pot duce intr-un punct de “fierbere”. Marti 9 iulie si duminica 14 iulie sunt zilele de maxima precautie. Invata lectia autocontrolului si pastreaza-ti firea. Asteapta-te, insa, la transformari interioare.

HOROSCOP  Chiron ridica gradul de vulnerabilitate

HOROSCOP  Chiron este in stationare retrograda in Berbec incepand de marti, ceea ce ridica gradul de vulnerabilitate.

Nu te impotrivi valului, lasa vindecarea sa inceapa. 

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.