Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Zodia care are o săptămână excelentă! Probleme mari pentru Tauri!

Author: Andrei Ionescu

O săptămână excelentă pentru Capricorni!

Sursa: pexels.com

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 11-17 iulie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Taur au o săptămână proastă.

Horoscopul  pentru săptămâna 11-17 iulie 2022 oferă câteva descrieri generale. E o săptămână bună pentru anumiți nativi ai  zodiacului, iar pentru alții, dimpotrivă, o săptămână grea. Cel mai afectat nativ de actualul context astral este nativul Taur, căruia nu îi merge deloc bine.

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu,  Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022- Zodia Berbec

O săptămână bună, în general, pentru nativul Berbec. Berbecii se vor axa pe carieră și vor avea rezultate la locul de muncă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022- Zodia Taur

O săptămână grea pentru Tauri. Contextul astral e nefavorabil, iar Taurii tind să creadă că totul li se întâmplă numai lor.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022- Zodia Gemeni

Gemenii au o săptămână plină. Vor avea ceva realizări la locul de muncă, dar vor avea și momente în care li se va părea că fac prea multe.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022- Zodia Rac

Racii cam trag mâța de coadă săptămâna asta. Au lucruri de făcut, dar reușesc să se fofileze și să le amâne.

Horoscopul săptămânii 11-17 iulie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Citeste si: Horoscop zilnic miercuri, 13 iulie 2022. Sfatul zilei: păstrează-ți calmul! Taurii au o zi de coșmar! Reușită uriașă pentru o zodie!

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022- Zodia Leu

Leii au o săptămână foarte bună. Fac treabă și sunt și recompensați pentru munca depusă.

Se anunță un bonus financiar consistent.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022- Zodia Fecioară

Fecioarele nu au o săptămână extraordinară, dar nici una grea. Nimic deosebit nu se întâmplă săptămâna aceasta pentru Fecioare.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022- Zodia Balanță

Balanțele se simt obosite, iar contextul astral nu e unul favorabil. Ar fi bine să meargă și la doctor să vadă dacă au vreo afecțiune.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022- Zodia Scorpion

O săptămână bună, în general, pentru Scorpioni. Vor avea rezultate la locul de muncă, iar relația de cuplu merge bine pentru ei.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii nu ies în evidență la locul de muncă săptămâna aceasta. Vor cam trage și ei mâța de coadă.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022- Zodia Capricorn

O săptămână excelentă pentru Capricorni. Le va merge totul bine, iar din punct de vedere financiar lucrurile sunt foarte bune pentru ei.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022- Zodia Vărsător

Ai ceva probleme și trebuie să te motivezi pentru a trece peste ele. Persoana de lângă tine nu mai e dispusă să facă eforturi pentru tine.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022- Zodia Pești

Descoperi că sunt lucruri mai importante decât locul de muncă. Te concentrezi pe a fi sănătos fiindcă te-ai cam neglijat în ultima vreme.

Citeste si: Horoscop dragoste AUGUST 2022. Sfatul lunii: nu repeta greșelile din trecut. Decepții în dragoste pentru aceste zodii. Viața acestor nativi va fi dată peste cap

  

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?